Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
:lol:

promenicu jeeeeb te!!

daj mi malo vremena :trep:
Korisnikov avatar
By m..
bas ti treba puno vremena da uletis u onaj post i edituje jedan smajli, lenjivice :P
Korisnikov avatar
By zboO
ali potrebno je pronaci adekvatnu zamenu...a to zahteva dosta slobodnog vremena :lol: :lol:

a mene nesto jako jakoo mrzi da to sada radim..a bash joj je cool smajlishka...

:maljkovic:

(@ tinki...promenicu...hocu, hocu....evo uskoro)
By Çâðê_DUP
Originally posted by zbunjena
ali potrebno je pronaci adekvatnu zamenu...a to zahteva dosta slobodnog vremena :lol: :lol:

a mene nesto jako jakoo mrzi da to sada radim..a bash joj je cool smajlishka...

:maljkovic:

(@ tinki...promenicu...hocu, hocu....evo uskoro)
zaista ne patim od toga kako me ti dozivljavas, darlin', ali smatram da je moj smajli neodgovarajuci. Ukoliko nisi sposobna da ga zamenis adekvatnijim, SKINI ME SA LISTE

:klavir: ovaj bi mi vise pristajao, ili uvedite smajli :knjizevnik: (onaj koji nesto zapisuje i na taj nacin stvara neke druge, manje poznate svetove, premda vecini interesantne kao reklamni letak, get it? )
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Dovoljno dugo sam trpela :mirnatetko: .... mislim da sam sada zasluzila onaj koji hocu ... a to je one and only :sigh:

tako da..ne moras da se cimas i da trazis :D :P :D :P :D :P

:hvala:
Korisnikov avatar
By m..
E, prso mi je film, Tinki arlauce placnim glasom, Angie vec shvata licno, ja kao zamenik VD age status drndacha, moram reagovati, dakle Angie evo tebi jedan klavir

1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
6x17 (Deksi :klap: ,^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 ( Pcelica:yay: , the1whowished, Swanheart :lood: , Dyke )
3x19 (Eru�nne, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
14x22 (Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
6x24 ( jenny, Amnesia :auto: :dude: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (greenwich :tange: ,tinkerbell :sigh: , hush)
9x27 (zbunjena :meda: love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
6x28 (LittleRed :trep: ,Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:klavir: :unic0rn: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , Dana Scully)
3x34 (D: ) :cigareta: , bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x61 (�ivadinka �iki? - Teta Ziza :oklagija: , ponosna vasnica 6.1 decenije)

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi
Originally posted by zbunjena&lenja

i laganice se menja lista ..uhh...

@ shmi... SRECAN RODJUS sa zakasnjenjem....(omatorilo se, jeb ga) :kiss: :rodjendan:

@ Deksi & LittleRed WELCOME i opusteno, ne obracajte paznju na nezadovoljnu masu :lizalica:

@sparkic...prebachena...tj dodana reckica :P :P :P
Srechni?

@Angie, nema nikakav koji zapisuje, ali ima ovaj sto kucka, dok ne stigne remingtonka (mashina, ne sachmara)...
Korisnikov avatar
By zboO
@ m.. :kiss:

@ angy777...sory ali tebe zaista ne dozivljavam nikako...niti cu, nemash brige. BTW taj smajli ti nisam JA dodelila , vec neko ko je ranije chachkao liste....i ko je ubacio bar 50% smajlica......pa ako imash problem ti se obrati na drugu adresu ;)

sledeci put pre komentara budi sigurna da se obracash pravoj osobi.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by TDN
Zivo me zanima da li su svi diskutanti ovde mladji od 21-22-23 godine? Gde su se skrili stariji od 30? Osecam se malo usamljeno :) . A, i, ti ljudi su zaista malo nevidljivi. Ili to samo meni tako izgleda? Kako na pr. upoznati zenu od 34/5?
Odavno nisam ?itao TDN, a kamo li video. Gde je ona? Šta se dešava...

TDN?! :crvenkapa:
By Çâðê_DUP
@ m.. :kiss:

@ angy777...sory ali tebe zaista ne dozivljavam nikako...niti cu, nemash brige. BTW taj smajli ti nisam JA dodelila , vec neko ko je ranije chachkao liste....i ko je ubacio bar 50% smajlica......pa ako imash problem ti se obrati na drugu adresu ;)

sledeci put pre komentara budi sigurna da se obracash pravoj osobi.
buni luni il kako vec, svodi se na isto, tj. ni na sta .... prava osoba u svakom slucaju ne bi bila o bilo cemu da se radi ....

elem, ja uopste ne znam o cemu ti pricas, niti se pronalazim u tome, niti me zabole dupe za tvoje misljenje i dozivljaj, sorry about that ....a pre komentara, uvek proveri da li osoba zaista ima "problem" ili je u pitanju samo tvoja projekcija, darlin' ;)

Bitno je da je smajlic sada na mestu, nebitno ko je urednik iliti reziser, u to ne ulazim, niti u vashe organizacione sposobnosti sumnjam.

:praznoglavi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
E, prso mi je film, Tinki arlauce placnim glasom, Angie vec shvata licno, ja kao zamenik VD age status drndacha, moram reagovati, dakle Angie evo tebi jedan klavir
@Angie, nema nikakav koji zapisuje, ali ima ovaj sto kucka, dok ne stigne remingtonka (mashina, ne sachmara)...
:up:

Ja insistiram da m ...ostane VD drndache, kako bi sve mi, zenetine, provele ove ostatke surovih godina u vlazi i spokoju.

Protiv sachmare takodje nemam nista, moze i "I shall kill u all" pored mog imena, fraza koja je po meni, onako tematski i ljudski vrlo raznovrsna=diverzitet ili nemojte se sve multiciplirati u mene jednu, dovoljno sam unikatna ....

(Angelina 777 pali cigaretu)

(cigareta ostaje upaljena i dogoreva)

Ako sam ikada icim izneverila ovu stvarnost, molim vas da pardonirate jer no falte un punto a la realidad

Buenas noches!

(Angelina 777 gasi cigaretu)
Korisnikov avatar
By Shmi

@ shmi... SRECAN RODJUS sa zakasnjenjem....(omatorilo se, jeb ga) :kiss: :rodjendan:
Tek sad videh ovu cestitku... Hvala ti puno Zbuni! Takodje i tebi sa zakasnjenjem! :smilegrin: :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
E josh 2 dana i mozesh da ispravljash listu! Punih 35 :placko:
Korisnikov avatar
By Draco
A mosh da dodas i moj zhen. :)
Dakle, Monstrum ima 19 godinica :)
Korisnikov avatar
By zboO
1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
6x17 (Deksi :klap: ,^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
4x18 ( Pcelica:yay: , the1whowished, Dyke )
5x19 (Monstrum, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
14x22 (Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
6x24 ( jenny, Amnesia :auto: :dude: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (greenwich :tange: ,tinkerbell :sigh: ,hush)
9x27 (zbunjena :meda: love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
6x28 (LittleRed :trep: ,Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777 :klavir: , tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , Dana Scully)
2x34 (D: ) :cigareta: , bambola :smokin: )
3x35 (Val :smirk: , TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x61+(n) (�ivadinka �iki? - Teta Ziza :oklagija: , ponosna vlasnica 6.1 decenije)

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi

@ Val, swanheart, monstrum... :trep: srecan vam rodjus (sa manjim zakashnjenjem) :rodjendan:
By beki_girl
wow.. moj prvi post :)

ja imam 17 god.. :)

pozz svima
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A...
Ovo je samo za deojke...
Moram sto pre da se farbam u plavo, definitivno...
Korisnikov avatar
By Aradija
ja i dalje predlazem da bi bilo bolje da pises godista...:bye:
Korisnikov avatar
By coka
17god cekam vise taj oktobar da napokon imam 18
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ali ja sam u medjuvremenu napunila 23 godine!!!!!!

Molim prepraviti tamo - dakle, vanillapuff :yay: 23 godine!!!!!!
Korisnikov avatar
By someone
i ja tju josh malo 17,i promenite mi smajlic :njanja:
Korisnikov avatar
By Myself
Pre, otprilike, 2 nedelje odo' u gerontologiju. :rida:

Pune 32. Pih!
By SUNNY B
mecite me medju bulumentu od 23 od juce.....(mislim, nisam ja od juce, nego sam juce napunila 23)... :D

eto, lavovski sam se i za dlaku otrgla pedanteriji device pre tacno 23 leta u 5 i 55 ujutro...
Korisnikov avatar
By Veverica
Originally posted by Myself
Pre, otprilike, 2 nedelje odo' u gerontologiju. :rida:

Pune 32. Pih!
Ako si ti na gerontologiji STA JA DA KAZEM!!!!! :sw:
Korisnikov avatar
By Val

@ Val :trep: srecan rodjus (sa manjim zakashnjenjem) :rodjendan:
Nick ti je extra! To si nesreco mogla i da mi kazesh, a ne da pishesh ovde, gde svake prestupne zavrim. :P Pa ipak...hvala. :kiss:
Korisnikov avatar
By Veverica
Originally posted by SUNNY GIRL
mecite me medju bulumentu od 23 od juce.....(mislim, nisam ja od juce, nego sam juce napunila 23)... :D

eto, lavovski sam se i za dlaku otrgla pedanteriji device pre tacno 23 leta u 5 i 55 ujutro...
SRECAN RODJUS! :cvijece:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!