Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by PakiJok brate, uletela u obliznju banku da se posluzim kompom. :ovisnik:
Mila, jel to sa nekog lap topa postuješ?
Originally posted by Paki
Elem, provod je bio sjajan, ali SJAJAN!
DJ je bio super raspoložen i konstantno je puštao fantasti?nu elektroniku za odvaljiva?ku ðusku! Noge me kidaju, skoro da nisam stao celo ve?e...
Originally posted by PakiMeni nije Prozujala je jedno 6 puta pored mene.
Upoznah mnoge koje sam želeo da upoznam (uglavnom devojke), pa mislim ne manje od 10-12 ljudi! Jedino mi je opet promakla m..
Originally posted by PakiGrlimo i mi tebe.
Poseban mah-mah za tinki i ekstra slatkicu Laiku, poseban zagrljaj za Teu i Val , a svima po jedan so?ni !
Originally posted by LemurI meni je isto bila dobro coca-cola...
Nije bio Bacardi, pa za mene nije bilo alkohola.
Onaj lik za sankom me ubedjuvao da uzmem neki drugi alkohol ali sam odbio. Bila je dobra i coca-cola.
Originally posted by ValNisam se puno setao, a tvoja zena i ti verovatno niste zalazile u moj reon.Originally posted by LemurOno ti nazivash guzvom?
Bio ja!
Mora da smo se negde mimoisli, bila je stvarno guzva!
Neke ljude sam vidjala po 6 puta, a tebe ni jednom.
Originally posted by UlixZnam te, znas me!Originally posted by LemurI meni je isto bila dobro coca-cola...
Onaj lik za sankom me ubedjuvao da uzmem neki drugi alkohol ali sam odbio. Bila je dobra i coca-cola.
Tako ne volim te ljude koji piju bilo sta... od onih vodki sa trafika, preko piva, vina... to mi je potpuno strano.
Originally posted by LemurPa to je to. Mi na jednom mestu, ti na drugom... a kretanje smo skoro zaboravili. Kako da se vidimo....
Nisam se puno setao, a tvoja zena i ti verovatno niste zalazile u moj reon.
Bice prilika da se jos vidimo!
Originally posted by ValA meni se prvi put dogodilo da ne zelim imati dobar pogled na sve sto se desava pa se sve zavlacila po uglovima u donjem delu kluba.
Pa ja pola noci bila u blizini Oneye. I trazila crvenu majicu.Al' zenama niko nije rekao da cu te traziti, pa njih 20ak bilo u crvenoj majici. Ma bez' bre!
Originally posted by Delete
Ma nisam, evo me kod Oneye, cekam da se probudi pa da idemo na kafu.
Jesi raspolozena da se vidimo malo kasnije?
Originally posted by ValEh, da si nashla Lemura nashla bi i mene Bili smo na pochetku velikog shanka, izmedju dva stuba... )Originally posted by LemurOno ti nazivash guzvom?
Bio ja!
Mora da smo se negde mimoisli, bila je stvarno guzva!
Neke ljude sam vidjala po 6 puta, a tebe ni jednom.
LemurA jesam li rekao pre mesec dana kada je rekao da ne pije alkohol - polako, prvo se krece od Breezera i slichnihs stvari pa preko vodke i vinjaka zavrshava na VMA
Originally posted by unic0rnOduvek sam znao da u njemu cuci alkoholicar.
LemurA jesam li rekao pre mesec dana kada je rekao da ne pije alkohol - polako, prvo se krece od Breezera i slichnihs stvari pa preko vodke i vinjaka zavrshava na VMA
Originally posted by ValE bre... Ko da ste bile na dva kraja grada... Ja celo ve?e u malim pauzama ðuske jurio ljude po klubu i navatao skoro sve koje sam i hteo (sem m.. - ponavljam se, a sve tako jer ne mogu sebi da oprostim taj propust... jedino mi ona bila nekako invisible... )Originally posted by Draco
Meni je bilo xtra, zao mi je sto se odjednom <?!> ispraznilo =/
A u kom coshku si ti zeno bila? Ja od sada vishe ne stojim na spratu, bem ti shank! Nikog ne videh...skoro
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!