Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Stepski Vuk
Oko $ 100,00

http://www.lepotani.com
blago tebi ja toliko ne potrosim u NY na izlazak i to sve sa hranom i cigarama (mislim naravno da bih mogla da mi neko da te pare i kaze aj potrosi) ali stvarno sto neko rece na sta? ja evo u normalan izlazak racunam par pica i upad negde i za to mi je recimo dosta $40, taxi ovde smatram luksuzom koji se koristi za neuobicajene svrhe ($25) a nesto se ne secam da mi je letos tu trebalo vise od 1000 din za neki sasvim normalan i vise od normalnog izlazak (ne racunam odlazak u drugi grad sa troskovima prevoza i nocenja u normalne izlaske)
By High Maintenance
Originally posted by Lemur
Originally posted by Morgan Le Faye
jedno Q... kako uspevate da potroshite tako malo:wow:
ili ovako: kako uspevate da potrosite tako puno?

Ja sam recimo sinoc potrosio 280 din. To su dva pica, meni dovoljno za jedno vece.
Mozda je problem u meni, jer ne pijem alkohol i nikad ne idem taxijem.
Neka mi neko kaze na sta to potrosi 1000 din za jedno vece.
Pa u klubovima pivo nije ispod 250 din., prostom racunicom izracunaces da je i 1000 din. premalo. Za 8-9 piva treba bar 2.000, + cigare+ taxi i to je min. 2.500. Za mene je sve ispod te cifre nedovoljno jer ne zelim kada izadjem da non stop racunam koliko mogu jos da popijem i da li cu imati za taxi. u suprotnom pre cu ostati kuci.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, znate sta, svako trosi kad i koliko moze !
To zavisi i od toga ko kakvo drustvo ima. Ako neko gaji laznu sliku o sebi i druzi se ljudima pred kojima mora da se folira, onda me i ne cudi ako je taj neko prinudjen da trosi ogromne sume za jedno vece ( a posle duva u prste ) i narednih mesec, dva ne izbija iz svoje jazbine.
S druge strane, onaj ko se normalno ponasa i ima zdrave odnose sa ljudima, izlazi cesce, makar i na skromnije provode, jer mu je bitno da se zabavi sa dragim ljudima, a ne da se izivljava.
Korisnikov avatar
By tramp
mislim da to ne mora biti vezano za lazne slike jer ima ljudi koji vole da izadju jednom ali da trose koliko hoce a ima onih koji vole da izlaze non-stop pa makar i da nista skoro ne potrose ... stvar izbora
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, sve je to u redu, ali znam i previse ljudi koji crkose od zelje da ostave utisak i cini se kao da zive zbog drugih, a ne zbog sebe.
Kod mene izlazak ne podrazumeva uvek maratonske visinske pripreme, nego cesto izadjem i u trenerici, pa sedim sa prijateljima ispred dragstora, skupimo lovu i cirkamo, recimo, JELEN pivo.
Naravno, volim i da se picanim, ali to nije nuzan uslov za dobar provod.
Zeleo sam da istaknem ljudski faktor u citavoj prici.
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Nema pravila. Ne izlazim cesto (ne izlazim uopste, ako se pod izlaskom podrazumevaju fancy mesta), pa mi onda kad izdjem to koliko cu potrositi ne predstavlja problem. Nekad manje, nekad vise, zavisi od situacije, cak i od trenutka.
Uvek imam malu rezervu za taxi, ako se bas desi da negde neplanirano zaglavim.
By Lemur
Originally posted by deni
To zavisi i od toga ko kakvo drustvo ima.
Sa ovim se potpuno slazem. Ja sam uvek bio u takvom drustvu da nikad niko od nas nije trosio neke vece sume novca. To je slucaj i sa drustvom iz gimnazije, a i sa faxa. Druga stvar je sto jednostavno ne mogu sebi da priustim 1000 din na jedno vece.
Korisnikov avatar
By zboO
zavisi gde izlazim, sa kim izlazim, da li idem na klopicu, ili samo na pice...ili samo u shetnju :wink:

najvishe para ode na benzin (koji poskupljuje jednom nedeljno) :no: ostalo su sve sitnice!!
Korisnikov avatar
By spark
jao, ne trosim ni dinara:smeh: , totalno sam prs'o sa lovom :rida: , sve mi placaju dr. m i spliff :kiss: :love: :friends:
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa realno, mada dugo nisam izasao na kompletno opustanje, oko 2000d min. To ako sam na spisku. I posle nemam za pljuge par dana. Mada moze da prodje zhur i bez potrosene kinte.

Kada izadjem samo na sunce potrosim na pljuge i kafu, samo. Ili neki alkohol. Ili ni na sta.

Dugo, dugo mi se nije desilo da se bas izbahatim, mada sam i malo promenio kriterijume u vezi toga na sta treba trositi novac.
Korisnikov avatar
By Oziris
Pojma nemam, nesto se nisam preracunavala, ali ispadne da nikad ne bude ispod 300-400 din, i to zato sto nisam nocni tip, pa se na kafi sa drustvom uglavnom vidjam u dnevnoj, popodnevnoj varijanti.
Korisnikov avatar
By Zibro
pa recimo do 3-4 hiljade ako padne i neka vecera i sl ali to bas i nije tako cesto , obicna setnja se zavrsata sa nekim picem ovde onde ili nekim slatkisom sto sve ukupno ne predje nekoliko stotina jedino sto sam velika stekara za taksi , nista vise ne mrzim nego da tu puknem pare pa tako u zadnje vreme kako nemam kola tabanam poprilicno
Korisnikov avatar
By Zibro
eh da zgore je napomenuti da godisnje bude oko
stotinak "obicnih setnji" i kuliranja a tek nekoliko vecerinki i gala izlazaka
Korisnikov avatar
By Val
Zavisi gde i s kim izlazim...te s kojim povodom. Deshava se da izadjemo negde u park , ponesemo cebence, pice i klopu (svako poneshto) te nam ne treba vishe od nekih 20ak eurica. Ali ako izlazim na neko ekskluzivno mesto treba mi najmanje 150-200 eura.
Inace mi dnevno samo za cigare treba najmanje 15 eura. :(

Kad sam u Srbiji pare "pucaju" samo tako i cesto se divim vama koji zivite u BG kako uopshte opstajete. Dnevno spucam najmanje hiljadarku bez da uopshte negde izadjem. Iskreno, nemam pojma kako. :lood: Kad su zurkice u pitanju tu pare vishe i ne brojim. Koliko imam u dzepu, toliko i potroshim. Jednostavno me novac ne zanima...

S druge strane sam srecna shto umem da uzivam i bez novca. Usput uzmem neki sokic i idemo u shetnju, sedimo u parku, pricamo, sunce greje...aaaaaahhhh...kako je ovaj zivot lep.

:spin:
Korisnikov avatar
By Draco
Meni se do pre dve <recimo> godine desavalo da potrosim i po 10 000 za vece - ne zaradjujem ja pa ne znam kako je + bolesna ekipa <treba isfinansirati paljenje za drugi grad, ufur, drojzu, alkohol, cigare, has, eventualno counter :) ..>

U poslednje vreme trosim izmedju 350 i 1500 djunti u zavisnosti od toga gde idem tj. za jurku oko 1000 - 1500 a ovako inace, za bleju u parku - 2x65 za pjuge, 120 za has + 100 <pa ide do nekih 600> za pivo.

U svakom slucaju, pocela sam da praktikujem da ne izlazim igde sa vise od 1500 u dzepu, a ponesem Visa/u sa sobom <just in case>.
Korisnikov avatar
By Val
A ti uvek placash za celu ekipu ili se to menja od dana do dana?
By SUNNY B
Originally posted by Lemur
kako uspevate da potrosite tako puno?

lepo.

pijem kao smuk - znaci treba mi 10-ak pica po noci = 1000 din.

pusila kao turcin - oko 2 pakle po noci = oko 200 din (zavisi sta kupim).

zderem kao slon - pizza, burek ili nesto slicno u ranim jutarsnim satima = 100 din.

plus, ako se uzme u obzir da vrlo cesto imam devojku - cifra ide otprilike za 60% vise.

i , ako sam zaradila neke pare u toku nedelje, onda imam obicaj da castim ekipu nekim pivom ili cigarama....

trenutno radim kao konj pa trosim oko 5-6 000 nedeljno na devojcicu. pa , zaboga, mora nesto jesti....

p.s. vrlo cesto mi nestane para u toku noci pa moram da se grebem o prijatlje i neprijatelje....
Korisnikov avatar
By Delete
Kad sam kod kuce uopste ne trosim mnogo, nekih 10e dnevno (radnim danima), a weekendom u proseku oko 20e. A kad sam u Srbiji, onda obicno imam pravo bogatstvo u dzepu, ali se prekasno setim da ne mogu nista platiti markama, a u neko normalno vreme kad ja trosim pare, ne rade menjacnice, tako da nocni izlazak u BG izadje moju pratnju i po 2-3 000, najvise na hranu i sladolede kojih mogu da pojedem neogranicene kolicine, i Red Bull sa Eristoffom. Sreca pa ne podnosim cigare, inace bi cifra bila jos veca, a posao mi visi o koncu.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Val
A ti uvek placash za celu ekipu ili se to menja od dana do dana?
To je bila racunica kad placam samo za sebe.:roll:
Korisnikov avatar
By Laika
Izlazim minimum tri puta nedeljno, van ispitnih rokova i cesce.
Npr, pamtim da sam proslog leta izlazila i pet i sest puta nedeljno...
Verovatno zbog toga i ne potrosim mnogo kada izadjem jer je meni blejanje po klubovima prirodno stanje, pa je cifra u normalnim okolnostima oko 500 djunti, kad imam curu onda naravno vise, kao i kada se placa upad (tj. kada ne sharmiram momke na ulazu u npr. letnji bejzment ili ne nabavim neke vip karte, ili me nema na listi i slicno),ili se svraca na neko ''ekskluzivnije'' mesto... Kako god, UVEK imam kod sebe dovoljno para za taksi i nepredvidjene okolnosti, nekad spizdim daleko vise kesa od ove gore navedene sume, ali nekad ne potrosim ni toliko.
Korisnikov avatar
By Laika
Da, cigare ne ulaze u racunicu. Njih pusim i kad ostanem kod kuce.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Laika
Da, cigare ne ulaze u racunicu. Njih pusim i kad ostanem kod kuce.
Pa dobro, ja na gajbi popusim jednu paklu a kad izadjem MINIMUM dve <raste do 3 1/2>..

Mada mi je rekord dok chatujem <posto kad izadjem pusim i tudje pljuze> jer tad ponekad spizdim i po 4 pakle tj. ne gasim pljuzu.:sigh:
Korisnikov avatar
By Laika
Ja manje pusim kad izadjem nego kad ne izadjem :puzzle:
Kad ne izadjem paklu dnevno, kad izadjem-pola...
Uh da, dok net-arim popusim boga oca...
Korisnikov avatar
By Kupper
Dnevni limit - 60 dinara pa sta stane:zvezda:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sve ovo sto ste napisali vazi za beograd.
Cene u cacku su 5. dimenzija.
Vama je rakija, vidim.... oko 90 dinara. Najcesce pijem rakiju, koja je ovde 15-40 dinara.
Pivo je oko 60, itd, itd...
Kada ja placam, ili kada ja castim, trosim mnogo i ne zalim zbog toga...Racun izlazi i do 600 kinti, sto ovde kao i nije malo.

Popodnevna kafa- varijanta je obavezna, svaki dan. Izlazim koliko god mogu ovako. :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Delete
Kad sam kod kuce uopste ne trosim mnogo, nekih 10e dnevno (radnim danima), a weekendom u proseku oko 20e. A kad sam u Srbiji, onda obicno imam pravo bogatstvo u dzepu, ali se prekasno setim da ne mogu nista platiti markama, a u neko normalno vreme kad ja trosim pare, ne rade menjacnice, tako da nocni izlazak u BG izadje moju pratnju i po 2-3 000, najvise na hranu i sladolede kojih mogu da pojedem neogranicene kolicine, i Red Bull sa Eristoffom. Sreca pa ne podnosim cigare, inace bi cifra bila jos veca, a posao mi visi o koncu.
Posao mozda visi o pendreku, o koncu tesko da bi moglo ...

Ne zelim da te kritikujem i drago mi je da tako mlada zaradjujes, ali moras obratiti paznju na sve one slepe prosjake ubledelih lica koji mole da im zadas udarac, stavis im lisice i povez za oci za slepe (citati esej: Automatske bodlje za slepe) i da ih odvedes u prdekanu kako bi mogli da dobiju porciju pirinca i casu soka (cime se na Tajlandu ceni vrednost jednog decjeg zivota)

Mislite o tome ....Naravno sve uz blagoslov radikalne stranke srbije i besplatnog lecenja od bacanja para!
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja ne IZLAZIM.

samo ulazim :opatica:
Korisnikov avatar
By gari
Kada izadjem, zaista sam neumeren. Kupim kokice /30.dinara/, jednu kuglu sladoleda /25.dinara/, paklu Besta /39.dinara/, prosetam pored kafitja /besplatno/ i to mi je najludji provod. Naravno, nauzivam se i gledajuchi tipove koji sede u tim kafitjima i trose kao ludi /a ne rade nista/. Zaista, bas su pravi komunisti.

:eureka: :dude: :mirnatetko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!