Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DracoJoj bre budalo.
Imali smo mi nekog lika u odeljenju u gimnaziji i sad, prica je sledeca - par dana pred matursku exkurziju on se pojavljuje u skoli sa majicom na kojoj je menstrualna krv njegove devojke i svima nam pokazuje fleku i hvali se??? Majicu nije skidao ni do exkurzije, a vala ni na njoj. <to samo da skontate kakav je tip u pitanju> Mislim da se prvih par dana tamo nije ni kupao. Uglavnom, u Delfima <neki 4, 5 dan> prolazim ja sa nekom ekipom hodnikom i nesto smrdi do zla boga. Gledamo mi sta je, onako kiselo, jebe kevu, stipa za nos.. Kako smo se priblizavali njegovoj sobi, tako je smrad postajao jaci. Otvori nama vrata lik koji je bio sa njim u sobi. Sta se desilo? Naterali su ga da se izuje, OPRALI mu noge, patike stavili u kesu NA TERASU <sa namerom da ih baci spremacica sutra>, zatvorili vrata od terase, ali nije vredelo.. Smrdele su kroz sve te barijere, pa sve do hodnika.
Originally posted by Draco
Imali smo mi nekog lika u odeljenju u gimnaziji i sad, prica je sledeca - par dana pred matursku exkurziju on se pojavljuje u skoli sa majicom na kojoj je menstrualna krv njegove devojke i svima nam pokazuje fleku i hvali se??? Majicu nije skidao ni do exkurzije, a vala ni na njoj. <to samo da skontate kakav je tip u pitanju> Mislim da se prvih par dana tamo nije ni kupao. Uglavnom, u Delfima <neki 4, 5 dan> prolazim ja sa nekom ekipom hodnikom i nesto smrdi do zla boga. Gledamo mi sta je, onako kiselo, jebe kevu, stipa za nos.. Kako smo se priblizavali njegovoj sobi, tako je smrad postajao jaci. Otvori nama vrata lik koji je bio sa njim u sobi. Sta se desilo? Naterali su ga da se izuje, OPRALI mu noge, patike stavili u kesu NA TERASU <sa namerom da ih baci spremacica sutra>, zatvorili vrata od terase, ali nije vredelo.. Smrdele su kroz sve te barijere, pa sve do hodnika.
Originally posted by bisex-I-guessSto je najgore, ne znam da li je ikada imao SAMO jednu devojku..
jadna ta njegova devojka... jbte, zamisli da moras da se valjas sa takvim tipom... ne da moras, nego zelis!
Originally posted by Draco
Pre neku noc kad sam se vracala sa NBG/a nekom liku iza mene su tako smrdele noge da je to bilo nehumano. Nije mi jasno kako, o kako, neko moze da obuje patike nabose noge?!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!