Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DinaOva kutija je zaista carobna! Meni se ovo ispunilo i to se nisam nadala jer sam imala premalo vremena i nisam bila zadovoljna kako sam spremila. Bas sam razmisljala da samo kutija moze da mi pomogne, kad ono stvarno - i to dobra ocena... Jos ne verujem
Kratkorocna je da dam sledeci ispit
Originally posted by bisex-I-guess
ajde da probam, what the hell
- zelim da sutra polozim usmeni sa 10kom
Originally posted by zbunjenaOvo je toliko tipicno za ovaj svet da si mogla da postavis temu,ma jebe ti se za te pricice, jadni su oni koji ih ispredaju,ali ovo jadni nije kao uvreda ja ih zaista zalim.Kako li je njima jbt. kad se time bave,prazni i dosadni zivoti.
imam jednu zeljicu..a to je da ljudi prestanu da me spominju u raznim prichama i prichicama (bilo one dobre ili loshe)! I kada kazem ljudi , tu mislim na sveeeeeeeee osobe u mom okruzenju (BUKVALNO NA SVE!!!). Glava me boli vise od gluposti i izmishljotina...i sama cu pocheti da verujem u stvari za koje znam da se nisu desile...eto samo jedna zeljica,jedna mala malecka...
Originally posted by zbunjenapazi, stvar je u perSSpektivi...
da, kada malo bolje razmislim to je ipak veeeeelika zelja...koliki je procenat verovatnoce da ce mi se to ispuniti???!!
ehhh...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!