Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Originally posted by 2Q2Bstr8
a, pa to su onda ti isti! i ja sam pri?ao o ovima u NS-u! ovi krstare ?etvorkom iz centra do lutrije i onda ili ?etvorkom ili osimcom nazad u centar. sve su nešto fensi obu?eni i deluju pomalo "nenormalno". :lood:

jebi ga, sad mi je žao što nisam i ja nešto preduzeo. deluju zapravo bezopasno...

yup!

to je ta ekipa na lepku!

ja ne znam kako ih do sada nisu smestili u prdaru?! Vec godinu dana ih gledam kako maltretiraju ljude maltene svaki drugi dan!! SRAMOTA!! :flaming:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste jednom. Iz ladice izvaðeno. Znam ko je, znam zašto je, prijavio sam, ali ništa od toga bilo nije.

Raduje me da sam zaboravio, pošto sam ovde prvo pisao o tome kako nije nikad niko. :D
Korisnikov avatar
By Delete
Mnogo puta!
A bilo je situacija bas za prepricavanje.
1.) Islo smo da igramo utakmicu u nekom selu u brdima i na poluvremenu je u svlacionici bilo sve ok, kad se tekma zavrsila svlacionica je bila potpuno prazna, ni gace nam nisu ostavili, a napolju je bilo -10, smrzle smo se dok smo dosle do busa.

2.) Ukrali mi nov mobilni iz torbe koja je bila na 5m od mene, ali ja nisam primetila jer sam igrala basket.

3.) u X-u ostavila u jakni novcanik i futrolu (koja izgleda kao novcanik) sa sluzbenom legitimacijom i znackom. Kada sam krenula kuci, pa da platim taxi, zatekla sam prazan novcanik, uzeli su cak i one sitne dinare, a ostavili mi i sva dokumenta, kao i futrolu sa znackom i legitimacijom.

4.) Ukrali mi bajs dok sam u seoskoj prodavnici kupovala zvake, tako da sam se jedva snasla za prevoz do grada.

5.) Jednom prilikom sam ostala bez 3 para skoro novih patika, koje sam ostavila ispred kucnih vrata.

6.) Gradski bus u BG-u, dobila na poklon ulaznicu za utakmicu, i posla da se nadjem sa drustvom. Tek pred ionirom sam ukapirala da sam bez ulaznice. Pitam se koji kreten je navijao umesto mene :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Draco
Mene nikada, ali su zato mojoj ortakinji u Spaniji u Meku digli ranac koji je bio ZAKACEN <ono kacenje sa prednje strane> za stolicu na kojoj je ona sedela NASLONJENA. Srecom, kesh i dokumenta su joj bili kod ortakinje ali su joj digli mp3 plejer, digitalni aparat, neki dux i jos brdo stvari.
Korisnikov avatar
By Dina
Nekoliko puta...

Sto se drugih ljudi tice - jednom sam sprecila jednog dzeparosa... Videla sam u troli da je jednoj zeni zavukao ruku u tasnu i tresnula ga po ruci i viknula da ne krade... On je izvukao ruku, zena pomerila tasnu a i svi ljudi stavili ruke na tasne. Medjutim on me je onda napao u stilu napad je najbolja odbrana i ja se izvinim kao nisam dobro videla,ucinilo mi se. Kad sam izasla na stanici jedna devojka me pita da li sam stvarno videla a ja kazem naravno da jesam ali sta bi vredelo da isterujem istinu pa da izadje za mnom i ubije me od batina. Postigla sam ono sto sam htela - nikog nije opljackao, a sad sto se ne moze ostati dosledan u isterivanju pravde pa sam spala na to da se izvinjavam lopovu - sta da radim. Da sam dovoljno jak muskarac bitangi se ne bih izvinjavala sigurno. :die: A inace bih uvek odreagovala, mozda bih samo poucena ovim iskustvom odabrala drugi nacin...
Korisnikov avatar
By radoznala
jednom pre telefon i relativno skoro novcanik-sto i nije tako lose ako uzmem u obzir koliko su puta do sad to mogli opusteno da urade
By Bombina
jedna drugarica je drzala torbu u busu i jer je nosila ,i bila je guzva i nakon jedan decko je posao i ugura i kad uzme mali skalper presece torbu i uspeo da potkrada i pobegao je na licu mesta
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by amnesia
Vec par puta sam vidjala kako kradu po autobusu i onda obavezno dignem dreku uprkos neprijatnostima koje dozivljavam od lopovcina. Ne mogu da zatvaram oci pred takvim stvarima cak i kad ja nisam u pitanju. :cupakosu:
Joj ja dve godine imala fobiju od zatvaranja ociju. Zashto? Pa ovako:

Doshla ja ludaca autom u BG, ostavila ga na parkingu blizu zelenjaka, chekirala u hotelu, tushirala se i zatvorila oci. Nakon budjenja krenem do auta, jer sam imala u planu da idem na more. Ali, umesto mora ja tog dana videh samo policijsku stanicu u Beogradu, prijavljujuci kradju mog automobila. :lol: Never again. Od tada samo vozom za BG! :eu:

Dakle ljudi , nikad ne zatvarajte oci! Posebno ne u BG. :pop:

Mada, sad se setih proshle godine. Nije samo Beograd na listi.Sotona mi ukrade mob bez imalo blama, prilikom posete Kuli. :hand:
Korisnikov avatar
By Delete
Val, bre, zar ne znas da se kod nas ne ide u policijsku stanicu ako ti neko nesto ukrade, a narocito auto...pa ti :sleep:
Trebala si ostaviti svoj broj fona u autu, mozda bi ti se neko vec javio, da ti ponudi da otkupis your car.
Korisnikov avatar
By Val
Joj znam, ovi u policiji digli noge na sto i piju kafu i ganjaju me od kancelarije do kancelarije dok sam tek u sedmoj nasla nekog ko je nadlezan za to. A, pazi kad me neki bosanac na putu do policije startovao i pitao da li trazim svoj auto i ako imam 2000 maraka da mu dam, a on ce mi reci gde je auto. Ja ga debil glat iskuliram i krenem dalje da bi mi tek uvece doprlo do svesti sta mi je covek ponudio. :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Ijao...koja si ti...hahahahahaha!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Bombi
jedna drugarica je drzala torbu u busu i jer je nosila ,i bila je guzva i nakon jedan decko je posao i ugura i kad uzme mali skalper presece torbu i uspeo da potkrada i pobegao je na licu mesta
To sa skalpelima i raznoraznim seka?ima je ?esta pojava po gradskom prevozu ... :sigh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Ijao...koja si ti...hahahahahaha!!!
Jbg, bolje je bilo baciti 43000 maraka umesto 2000. :smeh: :debilcina::smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Iako sve ostavljam otkljuchano pochev od auta pa do stana nikada me niko nije pokrao. Dodushe, auto nije neshto spreman za kradju, jedva ga i ja startujem i vozim, u stanu nema nishta da se ukrade interesantno a i pas mi je uvek unutra pa to lovokradice znaju tako da...Razmishljam-gde ja neshto da ukradem pa da odem na odmor?

:napitak: :bundeva: :cut:
Korisnikov avatar
By Delete
Mene pokrali nocas u Plasticu...mislim da je svaki drugi komentar suvisan.
Korisnikov avatar
By gari
Nisam ja, Rei-a mi !!! Spavao sam kao jagnje. Ma, nije mi što oni kradu, nego što ne mogu i ja /ne umem/.

:zid: :gatara: :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!