Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DeleteZašto bi to bilo ko radio? Jel bilo ko tamo ide sa pretpostavkom da ?e ga obezbeðenje maltretirati, pa se on unapred pripremi na fajt u prostoru jednog LGBTIQ kluba? Energiju za takav fajt valjda treba ?uvati za upad skinsa ili sli?ne bagre...
A da li se neko odvazio da uzvrati samar pripadniku obezbedjenja?
Originally posted by unic0rnPa upravo to. Odeš u LGBTIQ klub da se valjda oslobodiš na nekom (polu)javnom mestu, a i tamo se naðe kreten koji ?e da te maltretira jer je on sebi dao za pravo to da radi... Ono što sam napisao za obezbeðenje poslednje žurke u Plastic-u isto važi i sad - tim ljudima oduzeti posao na obezbeðivanju takvog kluba, ta?ka.
Puchanstvo voli mnogo da sere.
Da su oni dobili po pichki sada bi ridali suze krokodilske i pozivali na bojkot Floyda i ko zna shta.
Nije se nashao niko pametan da kazhe da te ljude treba otpustiti bez ikakve priche a ne da se sa njima 'razgovara'.
Pa udjete tamo i osecate se kao ovce u toru oko kojih obigravaju gladni vuci - obilaze smrknutog pogleda i samo chekate kad ce da vas capi za gushu.
Originally posted by Paki
Gospodin vlasnik kluba ih pravda time što su moroni ranije obezbeðivali utakmice i sli?na okupljanja ma?o-strejt srpskih muškar?ina, pa eto nisu navikli na druga?iju atmosferu..... ...... ali, da, dobri su oni momci, samo im treba pružiti šansu da iz sebe izbace svoj homofobi?ni talog, po mogu?stvu pesnicama (u proseku po jednom) na svakom posetiocu Floyda, ju?e, danas, sutra....... i tako doveka......
Originally posted by DeleteNe radi se o tome da li ?eš u trenutku da pre?utiš, nego o tome da li ?e kreten iz obezbeðenja i slede?i put da radi na tom mestu. Ako uzvratiš, on se kasnije može pravdati gazdi tvojom nasilnoš?u i svojim obavljanjem posla. Tako opravdan, on ?e ostati da radi, a tebi ?e slede?i put biti zabranjen ulaz u klub.
Pa ja bas nesto ne bih precutala i presla preko toga da me neko osamari, a da ga ja prethodno nisam fizicki napala.
Originally posted by DeleteAj, nemoj
E pa, vidi, druze moj, imam nesto da ti kazem. Na sledecu zurkicu sa sobom nosim licno naoruzanje, koje mi ne pada na pamet da predam na ulazu, pa ako se dogodi nesto slicno tebi ili bilo kome, molim da se javi meni, pa cemo da vidimo sa gazdom, a ako treba i sa nekim "visim" od gazde kakvo je to ophodjenje prema gostima, i zbog cega je to tako.
Originally posted by PerunPa da, i meni je gazda isto rekao. Zato kazem da momcima treba pruziti jos koju sansu. Navici ce se, i bice prijatniji za koju nedelju. Inace odlicno obavljaju svoj posao kad je u pitanju obezbedjenje od "slucajnih, radoznalih prolaznika", sto je veoma bitno morate da priznate. Samo da se malo opuste u pederskom drustvu i bice super. Isto je bilo i pre mnogo godina sa obezbedjenjem iz Xa. Kasnije su se druzili sa pederima i muvali nase fag-hagice (pederske drugarice)... Bice i ovi dobri, samo da im ne dozvolimo da se previse opuste...
Uistinu, desila su se cetiri ozbiljna incidenta te veceri u Flojdu.
Tviti i ja smo preko menadzera kluba dosli do gazde koji nas je vrlo ljubazno saslusao i rekao da ce s njima ozbiljno da poprica, kao i to da se takvi incidenti nece vise ponavljati.
Uzgred, napomenuo je da nijedan od njih nema nista protiv gej-ljudi, i da ti incidenti nemaju veze s tim sto smo mi 'drugaciji'.
Da, kao sto je Paki vec napisao, pravdao je njihovo agresivnije drzanje time sto im je sve ovo novo okruzenje, ipak su - kako rece gazda (parafraziram) - "do juce obezbedjivali mesta na kojima su se okupljali sve sami kriminalci".
I jos nesto da dodam - tipovi iz obezbedjenja se sve vise opustaju ulazeci u komunikaciju s pojedinim gej-tipovima, naravno, ne mislim da imaju iste motive, ali to je svakako dobro.
Konacno, gazda nam je delovao krajnje uverljivo i zabrinuto - kako resiti problem s obezbedjenjem. Zbog toga imamo zelju da mu verujemo na rec da se ovakvi incidenti nece ponavljati.
Originally posted by PerunTo me podse?a na našu asistentkinju iz viših biljaka, koja je prethodno navodno radila kao nastavnica u popravnom domu i koja je sa vrata krenula da me maltretira i zajebava. Sa druge strane, niko od ostalih studenata to o?igledno nije primetio: "kako to misliš ona te mu?i?" "a možda joj se sviðaš?" Imala je sre?e što imam zadršku u afektivnom suprotstavljanju autoritetima, ina?e bih je polomio (bila je manja od mene).
Da, kao sto je Paki vec napisao, pravdao je njihovo agresivnije drzanje time sto im je sve ovo novo okruzenje, ipak su - kako rece gazda (parafraziram) - "do juce obezbedjivali mesta na kojima su se okupljali sve sami kriminalci".
Originally posted by Directordirektore osh da se mlatimo onda???
pa momci bre sto ne pricate da i vi volite grubosti!
Valjda je bar neko ukapirao ironiju u prvobitnom postu...
Originally posted by Mr.Ja
A mozda su ovi iz obezbedjenja bili ljubomorni na ove sto su skidali majice
Originally posted by Abysshehe, pa ja bivh vas sve izbacio naglavacke tektetine jedne...
Predlazem da STATUSA postavimo da radi kao obezbedjenje....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!