Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by tinkerbellSlazem se da je antiperspirant jedino pravo resenje tj. sapun se podrazumeva, ali ni bez ovog, jok, ne izlazim iz kuce...
ALI, nekako nam je koza (ajde makar pazuh) navikla na razne dezodoranse i stikove, tako da ako se ti samo okupas sapunom i oznojis ko skot, naravno da ces se pre osecati na znoj nego ako imas dezodorans, zar ne? Jednom, poslog leta bas (kada je bilo 40+), istusirala sam se i odmah izasla...i zaboravila sam ( ) da stavim dezodorans, boze sacuvaj, posle nekoliko sati pocela sam samu sebe da osecam...onako malo.. no comment. Eto... nije bas svejedno da li ces staviti nesto ispod ruke ili ne...
Originally posted by Laika
Ne znam, ja primetih da su mi samo antiperspiranti 100% efikasni...
I to za rak sam cula, ali jbg, sta da radim...
Mislim, zao mi je, dok sam zdrava necu da bazdim.
Rak moze od svega da se dobije, imam cak i genetsku predispoziciju, ako ga dobijem to nece biti samo od antiperspiranta...
Originally posted by kiss addictDobro bre, jesi li ti poludela? Znash li koliko koshtaju zileti??? A tek sva ona moderna govanca za depilacije... Nije valjda da brijesh shta ti je bogom dano?
mislim da bi bilo pošteno da balkan boj što smrdi na znoj po?ne da šiša (da ne kažem brije) šumicu pod pazuhom... jer je to jedan od bitnih preduslova smrd smrd smrduckanja...
i naravno, da sve žene to rade, nema izuzetaka
Originally posted by Ozirismoj slucaj.
Uostalom, jos nisam naisla na osobu koja se znoji, a koristi antiperspirante redovno da smrdi... Mislim, bude mokra ali mirise!
Originally posted by amnesia
a jeste culi za onaj "aluminijum hlorihidrat" koji sadrze ti antiperspiranti i koji navodno izaziva podebljanje zlezda ispod pazuha jer ne dozvoljava otrovima da se ciste iz organizma i uzrokuje rak dojke
nije sala..
Originally posted by fazza
Ja odmah sa vrata u autobusu skeniram ljude, i ako mi se najmanje uchini da je
prljav, pochnem da se molim da ne sedne pored mene. Neshto shto
najvishe prezirem su prljavi ljudi!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!