Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
daklem, ne vu?i me za jezik da raspredam o nemanju navike našeg naroda kad je pranje zuba u pitanju... re?i ?u samo da je to JEZIVO :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kamo sre?e da je samo prevoz u pitanju... Pre neki dan u Tempu... Gospode bože, kakav smrad! Ide sa ženom i kupuje joj tampone, a smrdi na znoj... Mislim da se u trenutku ceo red ispraznio... Važno je da on zna šta su tamponi i gde se tutkaju, ali what the heck is sapun????
Korisnikov avatar
By ^goxy^
mozda gresim, ali....

Smatram da covek ne pocinje da smrdi onda kada se oznoji...

Da se ne lazemo... Svako od nas (barem se nadam da je tako) se istusira izmedju ostalog , i kad krene na posao, u grad, ili nije ni bitno vec gde.... Jednostavno, pre nego li izadje iz kuce!

Desava mi se da se oznojim vec na putu do stanice.... ALI!!!!

Stojim iza toga da smrad nastaje kada se ZNOJ TALOZI NA ZNOJ!

Zato se gadim i na samu recenicu: "Pa sta, oznojio se"
Da se taj istusirao pre nego sto se oznojio, sigurno se ne bi osecao!!!

I mislim da ne bi trebalo da se akcenat baca na dezodoranse, stikove i tome sl. vec na najobicnije SAPUNE!!!!

I prvi bih potpisao peticiju da se ti ljudi kaznjavaju , pa barem novcano! Valjda ce onda da skontaju da je bolje da desetinu tog novca potrosi na sapun, nego na "drzavu"!

Nego, vazno je da nas pusace diskriminisu!!! UAAA!!!!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pazi ^goxy^, donekle se slazem, ALI, nekako nam je koza (ajde makar pazuh) navikla na razne dezodoranse i stikove, tako da ako se ti samo okupas sapunom i oznojis ko skot, naravno da ces se pre osecati na znoj nego ako imas dezodorans, zar ne? Jednom, poslog leta bas (kada je bilo 40+), istusirala sam se i odmah izasla...i zaboravila sam ( :shok2: ) da stavim dezodorans, boze sacuvaj, posle nekoliko sati pocela sam samu sebe da osecam...onako malo.. no comment. Eto... nije bas svejedno da li ces staviti nesto ispod ruke ili ne...

:kada:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
ja se sa tobom apsolutno slazem, i pobornik sam toga sto ti pricas...

nego... mozda se ja nisam adekvatno izrazio...

Smatram da tim SMRADOVIMA (u bukvalnom smislu te reci) prvenstveno treba pojasniti kako se koristi sapun , pa tek onda gel za tusiranje, mleko za telo, stikovi, dezodoransi i parfemi...

PRVO SAPUN!!!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by kiss addict
mislim da bi bilo pošteno da balkan boj što smrdi na znoj po?ne da šiša (da ne kažem brije) šumicu pod pazuhom... jer je to jedan od bitnih preduslova smrd smrd smrduckanja...

i naravno, da sve žene to rade, nema izuzetaka ;)
:hail2:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pile, ne brini, kada se vratim naucicu te!
:love: :love: :love: :love:
Oh, da, ironicno svi zovu cigane smrdama a isti ti se cesto mogu videti po svim vecim beogradskim fontanama kako upraznjavaju licno higijenu...
Korisnikov avatar
By ^goxy^
jeste.... isto tako je Mr.Ja upraznjavao higijenu u X-u i...

ustvari, ne! pomesao sam!!!! tad se iz nekih drugih razloga skidao go pred svima

:roflmao: :pucaodsmeha: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Samo za tvoje oci, gola ramena tralala
Korisnikov avatar
By ^goxy^
mmmmmmmmmmm....

tell me more baby

:drk:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by p?elica
..bude uslikan i da na bilbordima istaknemo lik sa natpisom
"Najsmrda 53ojke" ili bilo koje druge linije. :lol: )
Nemojmo se zavaravati; nema dovoljno bilborda <pa ni povrsina za iste> koliko ima hevi prljavaca. :no:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by tinkerbell
ALI, nekako nam je koza (ajde makar pazuh) navikla na razne dezodoranse i stikove, tako da ako se ti samo okupas sapunom i oznojis ko skot, naravno da ces se pre osecati na znoj nego ako imas dezodorans, zar ne? Jednom, poslog leta bas (kada je bilo 40+), istusirala sam se i odmah izasla...i zaboravila sam ( :shok2: ) da stavim dezodorans, boze sacuvaj, posle nekoliko sati pocela sam samu sebe da osecam...onako malo.. no comment. Eto... nije bas svejedno da li ces staviti nesto ispod ruke ili ne...

:kada:
Slazem se da je antiperspirant jedino pravo resenje tj. sapun se podrazumeva, ali ni bez ovog, jok, ne izlazim iz kuce...
By жњ
ne mora biti bas antiperspirant, moze biti bilo kakva niveina kuglica ili neki blagi dezodorans

a jeste culi za onaj "aluminijum hlorihidrat" koji sadrze ti antiperspiranti i koji navodno izaziva podebljanje zlezda ispod pazuha jer ne dozvoljava otrovima da se ciste iz organizma i uzrokuje rak dojke :smirk:

nije sala..
Korisnikov avatar
By Laika
Ne znam, ja primetih da su mi samo antiperspiranti 100% efikasni...

I to za rak sam cula, ali jbg, sta da radim...
Mislim, zao mi je, dok sam zdrava necu da bazdim.
Rak moze od svega da se dobije, imam cak i genetsku predispoziciju, ako ga dobijem to nece biti samo od antiperspiranta...
By жњ
Originally posted by Laika
Ne znam, ja primetih da su mi samo antiperspiranti 100% efikasni...

I to za rak sam cula, ali jbg, sta da radim...
Mislim, zao mi je, dok sam zdrava necu da bazdim.
Rak moze od svega da se dobije, imam cak i genetsku predispoziciju, ako ga dobijem to nece biti samo od antiperspiranta...

zato sad proizvode citave serije dezodoranasa 00-24, bez tog aluminijum hlorihidrata (mozes pogledati iza etikete na deklaracijama).

ipak mislim da neces tako opusteno razmisljati kad jos malo porastes ;)

no, da ne idemo u offtopic

DOLE SA SMRDAMA!! :oklagija:
Korisnikov avatar
By zboO
joj necemo o smradu....ja sam lepo negde napisala....stize nam letooo :yay: i uz leto gomila smrdljivaca u autobusu (sa zatvorenim prozorima)... :zid:

dzabe nekima sapun i voda...kada se posle kupanja uvuku u istu onu odvratnu ustajalu gardeorobu.....joj ja bih sve takve na prinudni rad...na okopavanje kupusa, pa kada vec smrde neka smrde na njivi!!
Korisnikov avatar
By m..
Najgrdje je smrdeo neki usred zime (-12 stepeni) u Komercijalnoj Banci u Knezu, meni nie jasno samo kako je taj smrad uspeo da probije kroz svu onu odecu i josh bude tako ubojit. Znaci em beats me, em beats sve moguce zakone fizike i zdravog razuma. Samo sto se ne onesvestih, onaj slon u zooloshkom u odnosu na tog stvora mirishe, pa i slonova kaka.

Anyway izbegavam bus kako god mogu, a kad ne mogu gledam da zajashem u nekom off terminu, ne mogu bre da koegzistiram s tolikim mesishtem na jednom mestu, nema sanse, pogotovu jos ako:
1) smrde
2) jedu pljeskavicu
3) jedu semenke i pljuju na pod
4) kolju lubenicu po sred basa (to sam videla jednom u 6 ujutru i sacekala sledeci).
Korisnikov avatar
By Delete
Da, nazalost, veliki je broj tih smrda koji ne samo da se voze gradskim prevozom, nego setaju ulicama...i bukvalno te obore sa nogu kad naidju pored tebe.
Na zadnjim pripremama (napolju oko +40, planina)u sobu rasporede nas 3 i dok smo se S. i ja tukle da pre udjemo u kupatilo, svaki put kad dospemo do sobe...ONA u isto nije nikako isla. I posle 2 dana smo se gusili u njenom smradu. Sve ok, presvlacila se ona i po 10 na dan ako treba, uvek sve neka svetla odeca, sve naizgled cisto, uredno, ali je izgleda imala neki strah od kupatila. I kad je smrad postao nesnosan, S. i ja skujemo zaveru :zavera: Kad god bi ujutru prolazili pored bazena, koji je bio na putu do kantine, mi bi nju, kao iz zezanja gurnuli u bazen, naravno i nas dve bi skocile u vodu...i o je bilo pravo osvezenje za nasu sobu, a i mi smo mogle mirnije da spavamo.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by amnesia

ajde to, ali sta reci zeni koja se ne pere :roll:

Da se opere....!!! :nokti:
By fazza
Ja odmah sa vrata u autobusu skeniram ljude, i ako mi se najmanje uchini da je
prljav, pochnem da se molim da ne sedne pored mene. :lol: Neshto shto
najvishe prezirem su prljavi ljudi!

Pre jedno mesec dana su bile iste ovakve vrucine, mozda malko blaze, a negde
u Bulevaru despota Stefana (bivshi 29. novembar) u bas su ushla dva cigana.
Neshto prljavije odavno nisam video! Na moju veliku zalost, neki chovek ispred
mene je ustao, i jedan od cigana se zavalio tachno ispred mene, sav onako
prljav, znojav i smrdljiv. Vazduha ni za lek, a chim se malo pokrene bas, mene
zapahnu njegovi miomirisi. Divota! Svashta mogu da izdrzim, ali to je bilo
neizdrzivo. Gledao sam kroz prozor i molio se da shto pre ustane ili da shto
pre izadjem, jer cu u suprotnom baciti peglu. Ali avaj! Nije proshao ni minut,
chovek pored mene je ustao, i cigan se sav srecan posadio pored mene, a iza
njegovog pajtosa. KAKO JE TO SMRDELO!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val

Tu prica ne pomaze!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
mislim da bi bilo pošteno da balkan boj što smrdi na znoj po?ne da šiša (da ne kažem brije) šumicu pod pazuhom... jer je to jedan od bitnih preduslova smrd smrd smrduckanja...

i naravno, da sve žene to rade, nema izuzetaka ;)
Dobro bre, jesi li ti poludela? Znash li koliko koshtaju zileti??? A tek sva ona moderna govanca za depilacije... :roll: Nije valjda da brijesh shta ti je bogom dano?

:smeh: :smeh: :smeh: Majke mi, to mi jednom jedna ovca rekla... :lood:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Originally posted by Val

Tu prica ne pomaze!
Pa onda je strpaj u kadu i ribaaaaaaaaaaaaaaaj! :smeh:
By Çâðê_DUP
Vec neko vreme nisam u Bgd-u, te zaboravih na Smrad ;)

(ovde u Kg nemamo buseve, vec svi koristimo konje i zapregu, ja jasim svoga konja Gregorija na hipodromu, odakle vezbam gadjanje, jako mi je privrzen, a i ja njemu, kakvi busevi, kakva kola, kakvo pesacenje, Gregory to savrseno radi)

Ali, evo vam moj savet: jednostavno, prestanite i vi da se kupate i necete imati vise problema sa tudjim smradom.

Kolektivno smrdite sa svima, jer sa ljudima mozda smrdi, ali je toplo ....

:potapsava:
By SUNNY B
Originally posted by Oziris

Uostalom, jos nisam naisla na osobu koja se znoji, a koristi antiperspirante redovno da smrdi... Mislim, bude mokra ali mirise!
moj slucaj.

vanredno mnogo se znojim, posebno po celu. ali nikada ne smrdim. i nije da se mackam antiperspirantom non-stop, nego se brate slatki kupam. voda makar nije skupa.

oj srbijo medju sljivama.....
By Gost
a jeste culi za onaj "aluminijum hlorihidrat" koji sadrze ti antiperspiranti i koji navodno izaziva podebljanje zlezda ispod pazuha jer ne dozvoljava otrovima da se ciste iz organizma i uzrokuje rak dojke :smirk:

nije sala..

Yup, ?ula.
Neutro Roberts White Fresh i
Džonson i džonson ( :srbin: :lol: ) sa zelenim
poklopcem ga nemaju, njih ja koristim.
Originally posted by fazza
Ja odmah sa vrata u autobusu skeniram ljude, i ako mi se najmanje uchini da je
prljav, pochnem da se molim da ne sedne pored mene. :lol: Neshto shto
najvishe prezirem su prljavi ljudi!

Ajme meni, pa ja isto!
:D
Zna?i, brzi šac-šmek po busu, odredim
potencijalne smrde i dalje od njih...
Doduše, samo meni se dešava da kad god ima
više praznih mesta, smrde obavezno doðu do mene.
:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!