Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Director
Momci iz obezbedjenja u Floyd-u su veoma sexy! Onako nadrkani, bezobrazni i drski...uh, krivo mi je sto mene nije neki od njih osamario (posto su neke od posetilaca tog kluba zadovoljili na taj nacin).

Sinoc je bilo najmanje 4 incidenta (bar smo toliko nabrojali u drustvu, a ja sam svojim ocima video dva) gde su neki od momaka iz obezbedjenja zavodili red medju tetama... Nasrtali, pretili, isterivali...kao na nekoj utakmici... neki decko (gay) poceo da bezi a trojica ga jure. Budala, umesto da uziva u grubosti...

Nista, sledeci put cu i ja da stanem na vrata i da se zapricam sa prijateljem, ili cu da skinem majicu u sred kluba, ili jos bolje da ispustim tacnu, pa da tako zaradim shamar! Jedva cekam... trudicu se samo da to uradim pred onim visokim plavim, on mi se najvise dopao...
Korisnikov avatar
By Paki
Gospodin vlasnik kluba ih pravda time što su moroni ranije obezbeðivali utakmice i sli?na okupljanja ma?o-strejt srpskih muškar?ina, pa eto nisu navikli na druga?iju atmosferu..... :roll: ...... ali, da, dobri su oni momci, samo im treba pružiti šansu da iz sebe izbace svoj homofobi?ni talog, po mogu?stvu pesnicama (u proseku po jednom) na svakom posetiocu Floyda, ju?e, danas, sutra....... i tako doveka...... :zacepi:
By Director
cinjenica je da se osecam bezbedno pored njih...znam da niko nece ni da nas pipne dok su oni na vratima... ali brate kad prodje pored mene u klubu, slede mi se kosti jer nikad nisam siguran da li sam uradio nesto sta njemu nije po ukusu... Lepa rec im definitivno nije jaca strana... ali mene to pali :) :bic: :domino: :die:
Korisnikov avatar
By avalon
Pervertito :jezik: Mada, slazem se za onog plavusana :D

Anyway, kako sam razumeo Peruna i Tweetyja, gazda je rekao da ce "ozbiljno" da porazgovara sa obezbedjenje da se takve situacije vise ne ponavljaju :lizalica:
By Director
znam, isto je rekao i meni... ma momci su super, mozda najbolje obezbedjenje do sada po gay mestima (bez zezanja). I gazda je super i svaka mu cast sto je pokazao zube (misterioznom) vlasniku X-a!!!!!!!!!!!!!!!!! ali obezbedjenje je tu da nas stiti, a ne da zavodi red medju nama...bar ne na onakav nacin... U svakom slucaju imaju najbolju ocenu od mene!

Mozda ne bi bilo lose da se organizuje neki kurs lepog ponasanja. Ako bih ja drzao predavanja (prakticnu nastavu, jos bolje), znam ko bi mi bio najomiljeniji polaznik kursa (citaj: visoki plavusan) ;)
Korisnikov avatar
By avalon
Uh...onda imamo problem... Mislim taj plavusan :bale: Ali i to mozemo da resimo...Ti im drzi prakticnu nastavu, ali pod uslovom da polazu kod mene :lizalica:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Chestitam. Koliko vidim Beograd je dobio prvu gay S/M saunu.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
Chestitam. Koliko vidim Beograd je dobio prvu gay S/M saunu.
:smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Director

Nista, sledeci put cu i ja da stanem na vrata i da se zapricam sa prijateljem, ili cu da skinem majicu u sred kluba, ili jos bolje da ispustim tacnu, pa da tako zaradim shamar! Jedva cekam... trudicu se samo da to uradim pred onim visokim plavim, on mi se najvise dopao...
Pa, Boga mi obezbedjenje ne bi smelo da ti pridje, s obzirom da mozes da ih pobijes sve na gomili jednom rukom... elem, prisli bi ti i rekli ljubazno da ne radis to vise :D
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ja sam govorio uvek da su pederi mazohisti i da je erika j. bila apsolutno u pravu ------ vrhunski cin erotike je dobiti cizmu u lice.

Tako ljudi daju pare da bi ih obezbedjenje tuklo, slusaju ono govno od muzike, znoje se na 300 stepeni i zaista, zaista uzivaju u tome.

A to je sve inace zbog Cecinih pesama, u stvari ----- uvek mora nesto da boli, zivot nije pravi ako nema patnje, sve je neka drama i pizdjenje.

:psiholog:

e to je potrebno. kao kolektivna psihoterapija. red radikalnog feminizma, red ideoloskog prevaspitavanja, red casova muzickog...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by 2Q2Bstr8
a šta je to Floyd? :nerd:
Drugi X. Nalazi se ispod mostarske petlje.

:merlinka:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Aaaaaaaaaaaaaaaa, sad imamo 2 X-a
Znaci treba nam jos jedan x i onda imamo XxX (dobra provod)
:mete:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa zar to nije ono što je bilo kod više poslovne? izgleda je i ime promenio... kako ono beše? :nerd:
By fazza
Kako mi je drago shto nikad nisam bio tamo...
Korisnikov avatar
By blenta
ma daj nije obezbedjenje toliko loshe
mene goxi vodio i jednog lika iz obezbedjenja sam
shpricnuo pivomm po majici i ruci mishicavoj i bicepsu mrnjau :D
lik inace imao belu majicu heheh
bash mi bilo zao kasnije
i on nije nista uradio
samo me pogledao onako u fazonu "no no"
shamarchina nazalost nije bila ni u najavi
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by mladunac
ma daj nije obezbedjenje toliko loshe
mene goxi vodio i jednog lika iz obezbedjenja sam
shpricnuo pivomm po majici i ruci mishicavoj i bicepsu mrnjau :D
lik inace imao belu majicu heheh
bash mi bilo zao kasnije
i on nije nista uradio
samo me pogledao onako u fazonu "no no"
shamarchina nazalost nije bila ni u najavi
Originally posted by Vlada T
Ja sam govorio uvek da su pederi mazohisti i da je erika j. bila apsolutno u pravu ------ vrhunski cin erotike je dobiti cizmu u lice.
:hvala: :hail2:
Korisnikov avatar
By blenta
:blush:

mada paki ja sam vishe sadist nego mazohist

:zavera:

a ako ne verujesh a ti se drzni proveriti :mete:
Korisnikov avatar
By Paki
Jok bwe, nisam mazohista. :hand:
Korisnikov avatar
By blenta
ko je rekao da cu da te pitam za dozvolu
hahahaha:grebanje::napitak:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma nemate vi.. za to @Paki and Mladunac :uljenavatru: :zavera:
By Pending-For-A-Bending
PA nije mi stvarno jasno?
Sad se vi kao palite na grubosti?Bas bih vas voleo videti da vam neki od njih opali samar. Mislim, meni stvarno nije jasno sta su se oni tamo natripovali za ono skidanje majica... Em je ocajna ventilacija, em smo u gay klubu. Na zapadu je "sramota" ostati u majici.
I ko im daje pravo da udaraju neke tamo zbog toga....
A ko voli grubosti, neka se javi meni. Sve to moze da se odradi jos bolje u sobi, par kanapa i jos par rekvizita
By Director
pa momci bre sto ne pricate da i vi volite grubosti!

Valjda je bar neko ukapirao ironiju u prvobitnom postu...
Korisnikov avatar
By Delete
A da li se neko odvazio da uzvrati samar pripadniku obezbedjenja?
Korisnikov avatar
By HARP
Ma u pravu ste, bilo bi dosadno kada se ne bi malo unelo dinamike u odnos bilo kog tipa... moze malo grubosti, zasto da ne, to je provokantno, izazov, dominacija, igra... budjenje svesti... izlazak iz monotonije sexa ....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A mozda su ovi iz obezbedjenja bili ljubomorni na ove sto su skidali majice :zavera:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!