Hajde, nema ih mnogo, pa da nabrojim
1. Lunja (brilijantan smisao za humor i multimedijalnost na svakom iskoracaju)
2. Ra (obozavam tu energiju, prkos, rat, buntovnistvo, anarhiju i sve to u sluzbi Dobra)
3. Amnesia (uvek interesantni linkovi, podaci, iskopetine, devojka je talenat za net arheologiju, a plus izuzetno inteligentna)
4. 2Q2BeStr8 (odgovara mi njegova objektivna ironija, stil pisanja i ritam, mada je jos uvek homunkulus u mojoj staklenoj bocici, te ga proucavam:djavo:
5. Mortis (decko je, jednostavno, pametan, mada je i on na razmatranju
6. AngraMaina (skidam fi betta kappa toj erudiciji, obrazovanju, pameti ljudskoj klanjam se ja) nisam ja samo bogougodna monahinja koja se trlja zlatnopicinim gacicama po nasim MOBTEL manastirima, inace, uvode nam liniju 041 da zadovoljenjem zudnje velicine oktopoda kanalisemo ubajacene grehotine)
7. Mars (umetnik, jedna rec)
I naravno JA (JA, slepa zena cije su reci simbol moje duse, cije reci prze kao mracno i ledeno nebo svacija srca, koje su blage kao kisica pracena kosavom u krugu dvojke, ja sam iz siromasne porodice, gospodo i gospodjo, odrasla sam u sobi u kojoj su ziveli moji roditelji (jedan crn, jedan beo) i nas, sedmoro dece), stoga mi ne zamerite na gramatickim greskama ....
Ali, sve to ni u saku soli ne bi stalo, da nema Daliborke i Zivadinke Zikic, ciji je svaki izraz jaci od celokupnog mog duhovnog i zivotnog iskustva.
![:molise:](./images/smilies/molise.gif)