Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Simor
Moj jako dobar prijatelj je moj bivsi decko.
By Ulix
Originally posted by Simor
Moj jako dobar prijatelj je moj bivsi decko.
I rest my case. :drama:
Korisnikov avatar
By KiWi
I ja sam sa svojim bivšim de?kom u veoma dobrim odnosima. ?ak bolje funkcionišemo nego kada smo bili u vezi. On je jedan od retkih koji mi je u startu samnom po?eo igru sa otvorenim kartama. U startu sam znao sve njegove vrline i mane. Volim ga iskreno i prijateljski. On je jedan od mojih oslonaca u životu. Cile hvala ti :kiss:
Korisnikov avatar
By waterlily
Mislim da to pali samo kada od trenutka kada ste prestali da budete "mi", prodje mnogo vremena. Bar je tako u mam slucaju...
Korisnikov avatar
By EYA
ne treba da prodje mnogo vremena, vec dovoljno vremena.

dovoljno vremena da jaka teznja oba (ex)partnera da ostanu prijatelji, ili mozda da ponovo postanu, ulozen trud i energija u skladu sa teznjom, dovoljno strpljenja i pocetne tolerancije, rezultiraju harmonicnim odnosom i cvrstim prijateljstvom.

a sve se to moze i istog sekunda nakon raskida veze, pod uslovom da su stpljenje i tolerancija bili ugradjeni u istu, da je MI bilo sacinjeno od JA+TI , dve zasebne i samostalne licnosti koje su zelele da budu zajedno dok im je lepo!
jedan pogled, osmeh i osecaj razumevanja... i to je sve. :dancing:

ponekad su za to potrebne godine... godine koje sa sobom nose sazrevanje i iskustvo koje ce nam ubuduce omoguciti mnogo skladnije veze (sa nekim drugim, drugima), i mnogo vise prijateljstva u toku, kao i posle veze.
By argentum_inf
Originally posted by amnesia
Originally posted by argentum_inf
Originally posted by amnesia
aman brej ima...

aman brej,nema!! :lol:
KAD JA KAZEM DA IMA, ONDA IMA!

TJESH MI IZADJESH NA CRTU, AAAA? aa? AAA? a? aAAAa? AAAAAAaaa? :lol: :kiss:
OCU!!!MISLIS DA ME STRAH,A? AAA?:wink2:
Korisnikov avatar
By Shmi
Slazem se sa Super Mariom... kod mene je isto bio takav slucaj da sam ja bila ta strana koja je povredjena... trebalo mi je dovoljno vremena da prebolim,da prihvatim njene izdaje i jos mnogo toga... Ali sam se na kraju izdigla nad toga i postala joj pravi prijatelj... zna da uvek moze da racuna na mene... E sad druga stvar je sto ja ne mogu i ne zelim da racunam na nju.... Toliko.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by waterlily
Mislim da to pali samo kada od trenutka kada ste prestali da budete "mi", prodje mnogo vremena. Bar je tako u mam slucaju...
Slazem se skroz.

Ovo dalje nema veze sa kvotovanim delom, nego da ne pisem novi post..

Sad bas nesto razmisljam i citam sta sam pisala.. BRE! Brojim i brojim.. Nekako, samo sa dve bivse sam prijatelj. Ako pricamo o vezama VEZAMA.

Sa jednom sam jednostavno obostrano prestala da se volim THAT WAY i nekako smo spontano prerasle sve to. Sa drugom od te dve sam prosla kroz jebeno bolan i dug period kad su mi se mesala osecanja, kad sam je mrzela, nisam htela da cujem za nju <a isle smo u isto odeljenje>i tako to. I to je tako trajalo i trajalo. A sad.. ma bubreg bih dala za nju <nije kao da valja od onog silnog alkohola i svaceg neceg, al ajde>..

Sa svim ostalim.. heh. Ne znam, ili ja njima ne mogu da predjem preko nekih stvari, ili one meni ne mogu.. U svakom slucaju, nema prijateljstva. Odrzavamo mi kontakt tu i tamo, ali daleko je to od prijateljstva.
Korisnikov avatar
By avalon
Ima li prijateljstva posle ljubavi? Hmmmmm....pa ima....ako redovno pla?a alimentaciju :alexis:

PS. Ovo nema veze sa životom, ali mi se sviða kako zvu?i :smeh:
By littlejohn
Originally posted by *deni*
:sw: :tuc:Govorim iz licnog iskustva. ... Meni je moj bivsi momak pravio grdne probleme kada sam raskinuo s njim, zvao po hiljadu puta, cak i pisma slao na moju kucnu adresu, proklinjao me.... A sada smo u korektnim odnosima i lepo se pozdravimo kada se sretnemo. Sve to nema veze sa prijateljstvom,naravno. :yes:
Verovatno si trebao da jasno kazes dokle ste stigli, da vas veza nema buducnost, a ne da se iznenada diskonektujes...
Verujem da veza na kraju i preraste samo u prijateljstvo, sa tu i tamo sexa. Ko zna, meni se nije desilo da sam ostao prijatelj sa bivsima, ne znaci da nece... Verovatno kad prestanemo da proklinjemo i bivamo proklinjani. Mozda je fora nauciti raskinuti?

EYA: "ne treba da prodje mnogo vremena, vec dovoljno vremena.

dovoljno vremena da jaka teznja oba (ex)partnera da ostanu prijatelji, ili mozda da ponovo postanu, ulozen trud i energija u skladu sa teznjom, dovoljno strpljenja i pocetne tolerancije, rezultiraju harmonicnim odnosom i cvrstim prijateljstvom.

a sve se to moze i istog sekunda nakon raskida veze, pod uslovom da su stpljenje i tolerancija bili ugradjeni u istu, da je MI bilo sacinjeno od JA+TI , dve zasebne i samostalne licnosti koje su zelele da budu zajedno dok im je lepo!
jedan pogled, osmeh i osecaj razumevanja... i to je sve.

ponekad su za to potrebne godine... godine koje sa sobom nose sazrevanje i iskustvo koje ce nam ubuduce omoguciti mnogo skladnije veze (sa nekim drugim, drugima), i mnogo vise prijateljstva u toku, kao i posle veze.
"
Tako nekako... :) Ma zivot se nastavlja sa ili bez njih, na kraju krajeva, na greskama se uci, pa izvol'te na novom decku demonstrirajte sta ste naucili iz prethodnih veza... :) :obraz:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
pre par dana sam ze uverio da zaista NEMA prijateljstva posle ljubavi...
Korisnikov avatar
By someone
jako je teshko ostati prijatelj sa osobom koju si voleo,pogotovo kada si ti onaj koji je odbachen,povredjen...ne znam,nemam josh dovoljno zivotnog iskustva da bih prichala o tome...Mozda nakon nekog dugog vremenskog perioda kad se smire srasti i kada uspesh da se izlechish od svega toga shto se izdeshavalo mozesh da ostanesh u kontaktu sa tom osobom...Ali mislim da to sve zavisi od toga koliko je neka osoba emotivna,koliko ima chvrst karakter,koliko je ta ljubav bila velika i josh od mnogo faktora...Takodje mislim da ja nikad u potpunosti nebih mogla da prebolim (moju sadashnju ljubav)...i da bih uvek osecala neke iskrice u njenoj blizini...josh kada bih znala da je sa nekom drugom,ne znam kako bih podnela (pogotovo ako bih ja u to vreme bila sama)verovatnobi mi bilo drago shto je srecna,a sa druge strane ipak... Komplikovano je sve to...pogledajte odgovore,ima onoliko razlichitih odgovora koliko i ljudi koji su ih pisali :)
By just!N
Ja verujem da ima ali ako je veza pocela na temelju jakog prijateljstva onda se ono moze lako srusiti! Nemam puno iskustva kad je rec o tome ali znam da postoji! Jedina veza sa deckom koju sam imao zavrsila se jer sam ja smatrao da je kraj i da je bolje da budemo samo prijatelji a on nije! Ja sam mu prvo mislio da je lose da ostanemo drugovi zato sto on oseca nesto vise prema meni ali on je insisitiao da nastavimo druzenje. Na zalost, nije sve isto kao pre i meni bude cesto neprijatno kad pricamo jer osecam da on jos ne odustaje od ideje da se ponovo pomirimo....dok ja zelim da budemo samo drugovi! :mazi: Slazem se sa someone...zavisi od osobe, situacije itd.
Korisnikov avatar
By bigirl
Nema. (Koji put to ve? pišem u ovoj temi? ... ...)

Prijateljstvo - nikako.
Druženje (povremeno visenje u kafi?u) - nekako.
Korisnikov avatar
By Oziris
Zasto ga ne bi bilo? Ali naravno samo u slucaju da obe strane vise nista "partnerski-ljubavno" ne osecaju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Oziris
Zasto ga ne bi bilo? Ali naravno samo u slucaju da obe strane vise nista "partnerski-ljubavno" ne osecaju.
Možda je neko nekoga povredio, pa ga ovaj drugi mrzi i želi mu sve najgore... :zavera:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ima u slucaju da obe strane vise ne poseduju "one" emocije....posto se to ne desava uvek u isto vreme, nekad mora da prodje vreme....stim sto je za bilo sta neophodno da je raskid kao raskid bio pristojan, bez ruznih reci...
E sad, ja iz razloga o kojima ne bi da polemisem nisam ni Skim od muskijeh u prijateljskom odnosu (iako su raskidi bili sporazumni manje vise) tako da nema pravila....Ali sa svim devojkicama sam ostala u supej odnosima:hvala:
Ali..sad nesto razmisljam..hmm...mozda sam sa njima ostala u okej odnosima jer DO SADA se nisam se ni u jednu devojku sa kojom sam bila u vezi BAS zaljubila...

:alikako:
By Çâðê_DUP
Naravno da ima. Pa zar LJUBAV nije u stvari jedno veeeliko prijateljstvo? :lol:

Pobogu, nisam toliko jednodimenzionalna osoba valjda da mi se sve svodi na seks???!! Postoje i platonske ljubavi i duhovne veze izmedju ljudi ... koje mogu trajati ceo zivot, whatever ...

E sad, DRUZENJE mi je nemoguce s njom, dakako, mozda u nekim ogranicenim kolicinama, ali prijateljstvo? Pa, valjda zna da uvek moze na mene da racuna, sta je to nego prijateljstvo? I ako toga nema, gde je onda bila "ljubav'? :meda:

Dakle, druzenje NE, prijateljstvo DA!:tetka:
By Gost
Originally posted by bigirl
Originally posted by Oziris
Možda je neko nekoga povredio, pa ga ovaj drugi mrzi i želi mu sve najgore... :zavera:
darlin' iz svog prebogatog osvetnickog iskustva znam jedno: taj NEKO ko je povredio nekog drugog, najvise je SEBE povredio. :yes:
Korisnikov avatar
By broX
moze biti prijateljstva sa nekim do koga mi nije bilo mnogo stalo u vezi, a ako je u pitanju neko do koga mi je strasno stalo i ostavi me, nema sanse! ne bih mogao da slusam njegove price o novom decku i da mu delim ljubavne savete.( to isto vazi i ako je devojka u pitanju) :lukavi:
Korisnikov avatar
By taurus
Ma ne,a i kome treba bivsi/a kao prijatelj,mozda onima koji ih nemaju.?
Korisnikov avatar
By ok_decko
Moje iskustvo mi govori da moze.
Sve zavisi od toga kakva je veza bila dok je trajala. Ja nekako uvek polazim od toga da onaj s kim sam u vezi treba najpre prijatelj da mi bude, pa tek onda ljubavnik. I uvek mi je uspevalo u tome. Veze su pucale sporazumno, bez povredjivanja i ostalog, ali uvek posle toga ostaju ta zajednicka interesovanja, i dovoljan stepen civilizovanosti i tolerancije da mozemo i dalje komunicirati i razgovarati o svemu bez osvrta na stvari koje su bile i prosle, jer jednostavno u jednom trenutku nisu vise funkcionisale. Uvek je bolji dobar razvod, nego los brak...
Korisnikov avatar
By deckonja
aposlutni i potpuno da!
ja sam do sada mao dve duge veze i sa obojicom sam ostao ne u dobrim odnosima,nego smo najbolji prijatelji.naravno,jako je tesko bilo posle raskida.treba da pojedes gomilu govana i da svasta istrpis,ali ako zaista volis tu osobu sve ces da podneses.nakon par meseci sve nekako dodje na svoje.ja sada ne bih umeo bez njih.ustvari,sa drugim jos nisam skroz preboleo sve jer smo raskinuli pre mesec dana,ali ide nam itekako .i svima savetujem da uloze mnogo strpljenja jer je u ovom suludim vremenu i drustvu prevelik luksuz gubiti kvalitetne prijatelje
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by deckonja
treba da pojedes gomilu govana i da svasta istrpis,ali ako zaista volis tu osobu sve ces da podneses.
Ipak... najviše volim sebe i govna ni zbog koga ne jedem.
Korisnikov avatar
By taurus
Ma kakvo prijateljstvo,gluposti ili to onda nije ni bila ljubav.
Korisnikov avatar
By Mortis
Zasto svi zastupaju kategoricki "ne moze"?
Ja kazem da moze!
Jos samo da se druga strana slozi....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!