- 27 Nov 2005, 13:18
Da li neko moze da mi objasni kakve veze ima "anti-kapitalizam" sa gay aktivizmom?! Igrom slucaja se desilo da su neki nasi aktivisti istovremeno i komunisti (stvar izbora-nemam nista protiv), ali to ne znaci da svi mi podrzavamo tu ideologiju i (cini mi se) ne znaci da na gay 'festivalu' treba da se raspravlja/diskutuje o anti-kapitalizmu ravnopravno kao i o ostalim (gay-related) temama!
Hvala.
"Queer Beograd je kolektiv koji radi na stalnom organizovanju dogaðaja ?iji je cilj razvijanje radikalne queer politike i kulture u Beogradu. Decembarskim dešavanjem ?emo nastojati da pokrenemo diskusije koje idu dalje od zahtevanja jednakosti, ka preduzimanju akcija u vezi meðusobno povezanih tema poput slobode u seksualnim razli?itostima, radikalnog feminizma, anti-fašizma, anti-rasizma i anti-kapitalizma."
Hvala.
"Queer Beograd je kolektiv koji radi na stalnom organizovanju dogaðaja ?iji je cilj razvijanje radikalne queer politike i kulture u Beogradu. Decembarskim dešavanjem ?emo nastojati da pokrenemo diskusije koje idu dalje od zahtevanja jednakosti, ka preduzimanju akcija u vezi meðusobno povezanih tema poput slobode u seksualnim razli?itostima, radikalnog feminizma, anti-fašizma, anti-rasizma i anti-kapitalizma."