Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
raidove tabletice se ne osecaju. to kad ti uvale neke druge
Korisnikov avatar
By Draco
Mene uglavnom ni ne jedu. Ali zbog drugih <i jako retko sebe same> koristim raid spirale za terasu, tecni raid za unutra + Autan kad sam u prirodi <i to vise zbog krpelja nego zbog komaraca>. Preporucujem kombinaciju :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Draco
Mene uglavnom ni ne jedu. Ali zbog drugih <i jako retko sebe same> koristim raid spirale za terasu, tecni raid za unutra + Autan kad sam u prirodi <i to vise zbog krpelja nego zbog komaraca>. Preporucujem kombinaciju :)
Je li jel ti to u svakoj prostoriji imaš nešto za tepanje komaraca? :lol:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by fazza
Slabo se ja neshto cheshem. Hvala komarcima shto mi ne sisaju ono malo krvi
shto imam. :trep: Shto reche REI "prirodno me nece". :teg:
Zamisli da sam ja komarac... :gric:
Korisnikov avatar
By Zibro
ja sam jednom proveo desetak dana kampujuci na dunavu mislim da sam tada trajno oguglao na komarce :)
By fencysmurf
correction: otvorim prozore ujutro da se izvetri , onda zatvorim i klimiziram se.

:opatica:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ni mene ove godine ne?e. Ni jedan jedini (bi?e da sam se opoganio do kraja).
A nešto su loše prskali, ima ih...
By Bombina
ups kod mene ujeda kad oblacem kratku majicu i zenske panatalone s bermundom i valjda mene ujede komarac i jer raste reka i nece da osusi polako ...
Korisnikov avatar
By gari
Ovde u Jagodini komaraca malo ima jer neki avion stalno tu leti i ispušta nešto što ih ubija. Oni preživeli slabo nale?u, a koji doleti kod mene u sobu jurim ga sa "tepaljku" dok ga ne utepam a zato su mi zidovi kao u horor filmovima-krvavi. Raid i ostalo ne podnosim-alergi?an sam na te preparate. Možda "Autan"?

:sladoled: :ninja: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa kod nas ne nale?u baš ?esto ti avioni... ima neka caka da ne?e da zaprašuju ako je temperatura iznad npr. 30 C jer onda kao ne radi tj ispari taj insekticid. A ne mogu da zaprašuju ni ako pada kiša jer se od vode deaktivira... a pošto u julu i avgustu temperatura u BGD pada ispod 30 stepeni samo kada pada kiša, onda nikad i ne zaprašuju... posle se hvale kako su uštedeli na zaprašivanju... kao što su se hvalili kako su malo potrošili na so za posipanje ulica one zime kada snega nije ni bilo... dh...
Korisnikov avatar
By gari
Jukie-imam rešenje za komarce. Pošto krv piju samo ženke /krvopijke/ a mužjaci se hrane sokom iz cve?a, predlažem da se ženke sterilišu rentgen zracima i onda više ne?e polagati jaja i taj zli rod komaraca ?e se zatreti. Zašto je Bog uopšte stvarao takva stvorenja-da nas mu?i?

:napitak: :curka: :cekam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!