Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Ok, video sam reklamu za neki od dezodoransa kada tip klik?e na malu spravicu (spidometar??) kada ga neka devojka a) pogleda? b) nasmeši mu se? c) nešto tre?e? To nisam sasvim razumeo :gatara: u ?emu je fora?
By fencysmurf
a u cemu je fora sto se na b92 svakih 3 sekunde, li svake 3 hebene sekunde , a juce za vreme reprize /Footbalers Wifes/ DVA PUTA ZA REDOM !!!! vrti onda debilna reklama za tuborg pivo?

ima da ga ne pijem iz inata. A reklama pocinje zvonom koje je isto moje i uvek se trgnem !!!
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by fencysmurf
...vrti ona debilna reklama za tuborg pivo?
:giggle: ali moras priznati da je ona muzika, havajinskog prizvuka, bas simpaticna! bas bi voleo da mogu negde da je skinem...
Originally posted by jukie
...kada tip klik?e na malu spravicu (spidometar??) kada ga neka devojka a) pogleda? b) nasmeši mu se? c) nešto tre?e? To nisam sasvim razumeo :gatara: u ?emu je fora?
tip je inace ben affleck, dezodorans je Axe, a poenta reklame je da se uporedjuju macan ben affleck (koji ne nosi axe dezodorans) i liftboy (koji ga svako jutro stavlja) u broju simpatija koje su mu uputile pripadnice suprotnog pola...
By fencysmurf
Originally posted by demian

:giggle: ali moras priznati da je ona muzika, havajinskog prizvuka, bas simpaticna! bas bi voleo da mogu negde da je skinem...
posle 17.hiljaditog puta sve je dosadno i nervirajuce !!!

:domino:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ben Affleck i odvratni dezodorans Axe - mora da su dobro platili...

@fencysmurf
Tuborg je baš ok, pitko pivo (bar meni). :pivo:
By fencysmurf
nije fora u pivu. mozda je i dobro. ne znam , ne poznam pivo :D

fora je u skoro pa japanskoj metodi mucenja kapljicom koju B92 sprovodi nad svojim stovanim gledateljima emitovanjem "sakukuta sakukuta, si pata pata" na svakih 3, 4 sekunde...

jeba ih tuborg!

:neto:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Tuborg je strava! a reklamica je simpa. dobra je muzika i sva je šarena, pa drži pažnju. :)

ako mene pitaš, ja bih voleo da maknu onu Fantu za debile... :barf:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Svejedno, fency-ju se nije dopala, ali se mora priznati da se reklamom postiglo željeno (sviða mi se tip koji vrti plo?e), a to valjda i jeste cilj reklame... :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma koji bre tip vrti plo?e u toj reklami???
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Tuborg pivo je kao razvodnjeno :barf:

@ Demian, ako naðeš havajsku muziku iz reklame, javi :D
Korisnikov avatar
By Rei
Sram ih bilo da stavljaju vodu u alkohol :tuc:
Korisnikov avatar
By Rei
Nego, meni se liftboy svidja :blush:
By fencysmurf
aaaaaa... dopala mi se reklama prvi put.... dopala mi se i peti put... cak i deseti... ali 15.697. put.... come on brother !!!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by 2Q2Bstr8
ma koji bre tip vrti plo?e u toj reklami???
Onda smo o?ito pomešali reklame... oprosti.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by demian
Originally posted by jukie
...kada tip klik?e na malu spravicu (spidometar??) kada ga neka devojka a) pogleda? b) nasmeši mu se? c) nešto tre?e? To nisam sasvim razumeo :gatara: u ?emu je fora?
tip je inace ben affleck, dezodorans je Axe, a poenta reklame je da se uporedjuju macan ben affleck (koji ne nosi axe dezodorans) i liftboy (koji ga svako jutro stavlja) u broju simpatija koje su mu uputile pripadnice suprotnog pola...
Ma znam to, nego mi je neobi?na ideja da uopšte nose te spravice sa sobom i klik?u na njih (tj kako im je to palo na pamet)... o?igledno da obojica to rade ve? neko vreme i da je to deo njihove subkulture :grin: :klap:
ve? zamišljam scene kako narod juri jedno drugo po ulici i cimaju se za rukav: gledam u tebe, nisi kliknuo :klap: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By gari
A jel klik?eš ti?

:lizalica: :nope: :whatever:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
A jel klik?eš ti?
nemam tu kliktavu spravicu :) ali sam o tome razmišljao nekidan u Veru
Korisnikov avatar
By gari
I ja bih kliktao-ali nemam ?ime tj. tu kliktavu spravicu. Javi kad naðeš.

:kuca: :dancing: :no:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!