Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ipak bangavi Inzagi dao gol.. :doh:

Bas bi bilo... da Gana pobedi Brazil :kokice:

(jeste da imaju Ronaldinja, al' bas bih volela da neko drugi osvoji kup...dosadilo je da samo oni osvajaju :kokice: )
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tinkerbell

(jeste da imaju Ronaldinja, al' bas bih volela da neko drugi osvoji kup...dosadilo je da samo oni osvajaju :kokice: )
Dosadilo valaSlika
By жњ
a jeste izvalili kako je petko bio nadrkan kad su nasi juce davali golove na utakmici (i to postava igraca koje nije ubacivao). ni trunka emocije, a bio bi red! deluje kao dobrica, al napastan neki covek...

a ovo sam procitala na vestima serbiancafea:

SC : Vesti : Zanimljivosti
Grom ubio šestoricu dok su slušali prenos utakmice SCG-Argentina
strana - 21. jun 2006.

Šest ljubitelja fudbala stradalo je od udara groma dok su slušali prenos utakmice Svetskog prvenstva u kojoj je Argentina pobedila SCG rezultatom 6-0, javila je agencija Asošijejted pres. Šestorica su slušala prenos utakmice na radiju u ku?i sa limenim krovom. Još jedan Indijac pao je u nesvest u Kesri, selu udaljenom 250 kilometara jugozapadno od Kalkute, glavnog grada indijske države Zapadni Bengal, gledaju?i utakmicu u petak nave?e, ali se oporavio. Fudbal je najpopularniji sport u ovoj indijskoj državi u kojoj igraju klubovi Ist Bengal i Mohan Bagan.

:hypno:
Korisnikov avatar
By Paki
Bez osvojenog boda, sa dva postignuta i ?ak deset primljenih golova, selekcija SCG je najneuspešniji u?esnik Svetskog prvenstva u Nema?koj. Neuspeh ili o?ekivani epilog. Da nije bilo katastrofalnog poraza od Argentine, morali bismo da se složimo sa ocenom ve?ine stru?njaka da je naš fudbal u Nema?koj postavljen na mesto koje mu i pripada. Samo su nepopravljivi optimisti, a takvih je bilo nažalost i u stru?nom štabu i meðu samim fudbalerima, verovali, pa ?ak i obe?avali, "?udo" (izjava "Ne mogu da vam obe?am da ?emo postati svetski prvaci, ali ni da to ne?emo biti" - jedan je od bisera selektora Ilije Petkovi?a). ?ak i ovu izjavu mediji su blagonaklono primili i preneli, a javnost je s ushi?enjem prihvatila. Uživao je Ilija Petkovi? nepodeljenu podršku medija sve dok, pošto je otišao u Austriju, nije pozvao u reprezentaciju svog sina Dušana. Tada su po?ele prve kritike (istina, bilo je i onih neumerenih). Petkovi?i, nenaviknli na to, podlegli su "pritisku" i tu je po?eo raspad sistema. Petkovi? junior prvi napušta brod koji tone, a nakon debakla protiv Argentine pridružuju mu se Kežman i Koroman, na dan utakmice sa Obalom Slonova?e odlazi i Ljuboja. Zašto Basta nije vra?en kada je došao povreðen? Zašto je Petkovi? za poslednju utakmicu imao na raspolaganju samo 14 fudbalera, odgovor na ovo pitanje o?ekujemo koliko danas, a on ?e otkriti i niz drugih "sitnica" koje su sve zajedno rezultirale poznatim epilogom. Podsetimo, na baraž me? mlade reprezentacije sa Hrvatskom u Zagreb su putovali kažnjeni Lazovi?, Vuk?evi? i Jankovi? samo da bi bodrili svoje drugove. Toliko o idili?noj atmosferi koja je navodno vladala u Bilerbeku.

Ta?no je da za prosutim mlekom ne vredi plakati, ali se istina mora re?i, sve dobro proanalizirati i kona?no re?i šta ho?emo, odnosno šta možemo. Ve? 16. avgusta Srbija igra prvu zvani?nu utakmicu protiv ?eške. Istorijska, opet. Budemo li je i bukvalno tako shvatili i pristupili njoj, pogreši?emo. Jeste to po?etak, ali samo po?etak stvaranja nove reprezentacije koja ?e u?estvovati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. U toj novoj reprezentaciji iz raznoraznih razloga ne?e najverovatnije biti Miloševi?a, Krstaji?a, Naða, oba Ðorðevi?a, Dudi?a... Dolazi generacija koju predvode Stojkovi?, Basta, Stepanov, Ivanovi?, Jankovi?, Krasi?, Lazovi?... Momci koji su na minula dva evropska prvenstva (Nema?ka i Portugal) osvojili drugo, odnosno ?etvrto mesto. Potencijal, dakle, postoji, ali kako ga preto?iti u kvalitet potreban za veliku scenu. Naime, ?injenica je da mlada selekcija igra sli?an fudbal seniorskoj reprezentaciji, skoro bez ta?ne pas igre, bez ideje na sredini terena koja se, po pravilu, preska?e. Zapravo, naša igra se zasniva na ?vrstoj odbrani (najvažnije ne primiti gol), a napad se svodi na potez pojedinca. Poremeti li se odbrana - dogodi li nam se Argentina ili Obala Slonova?e svejedno - epilog se zna. Petkovi?ev naslednik, iluzorno je o?ekivati da ?e on posle svega ostati na kormilu reprezentacije, mora?e dakle osim prinudne smene generacije da menja i igru, što ne?e biti nimalo lak posao, pogotovu na "kratke staze". Stoga treba biti vrlo mudar u vu?enju poteza nakon 28. juna kada ?e se i formalno fudbalski savezi Srbije i Crne Gore "razdužiti" i svako krenuti svojim putem. Od odabira puta i na?ina kako ?e se on pre?i i kako sti?i do cilja, a on pre svega mora biti realan, zavisi?e mnogo toga. Po?etak svih radnji mora biti formiranje stru?nog tima koji ?e jasno ukazati na nedostatke koji su evidentni, preispitati rad trenerske organizacije, pogotovo videti ko i kako radi sa mlaðim selekcijama, jer pogrešno nau?eno je gotovo nemogu?e ispraviti. Eventualni neuspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ne?e biti smak sveta, na poraze smo ve? svikli ali važno je postaviti zdrave temelje. Posle toga sve je mnogo lakše.

http://www.danas.co.yu/20060623/sport1.html#0
Korisnikov avatar
By IriS
kako ona baba od australijskog golmana primila gol, užas... ono bih bolje ja odbranila, sa sve svojih metar i šumska jagoda :down:
Korisnikov avatar
By IriS
jao kakva utakmica, stefi?e me sr?ka :shok:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ono djubre od Simunica ostalo u igri sa dva zuta :lood:
Korisnikov avatar
By mary
`ebote! Sta se sve izdesavalo na utakmici Hrvatska-Australija!!!
Izgleda da Hrvati isto kao i mi imaju sindrom "udri rukom u sesnaestercu"! Ladno im nije sviran onaj drugi cist penal(igra rukom u sesnaest)!
Posle Austrailija da gol iz ofsajda, sudija prizna. To mu dodje kao neka kompenzacija zbog onog ne sudjenog penala.

Gledam one Hrvate, isti ko nasi! Svadjaju se, tuku se, psuju sudiju! Ma grozota! Isti mentalitet imamo!

Ipak Australija zasluzeno ide dalje!

A Brazil...sta reci 4-1 protiv Japana. Malo li je? ;) Ronaldo 2 gola, vraca se polako stara slava :yay:

Brazil Svetski prvak! :D
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Mahnitu
E da, to je tek trip za sebe! Prosto covek da ne poveruje sta smoze da se desi na SP! :drama:
Korisnikov avatar
By bigirl
Oleoleoleoleeeeeeeee!!! Prošla Australija!!!! Yuhu!!
Korisnikov avatar
By kal zakath

Najgore suðenje u životu. 2 nesuðena penala, gol iz ofsajta, prvi ?ovek koji je dobio 3 žuta u jednoj utakmici...
Korisnikov avatar
By zboO
Hrvati nisu proshli dalje zato sto su cigani kao i mi.
:nokti:

isti smo nema shta...odnosno ne...MI smo gori...ne ne opet greshka, MI smo najgori...a oni su tu negde blizu nas, a opet daleko...

dva zuta ostanes u igri :wtf: igra rukom...fudbal ili rukomet?? :wtf: ofsajd i ipak gol?? povlachenje u shesnaestercu i opet nishta....sudija je do J*** gde su ga nashli??
Korisnikov avatar
By IriS
Kakav sudija :lol:

Ja mislim da ovaj više nikad ne?e suditi, kad je gomila laika videla ove propuste u sudjenju, kako li ?e da prodje posle detaljnih analiza FIFA/e :giggle:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by ^mary^
E da, to je tek trip za sebe! Prosto covek da ne poveruje sta smoze da se desi na SP! :drama:
Ne znam da li ste primetili kad je igrac Obale Slonovace dobio drugi zuti protiv nas i SAM krenuo u svlacionicu. Sudija se tek onda setio da proveri listu i da mu crveni. Svaka cast za postenje
Korisnikov avatar
By IriS
Ma daj, onaj grozni ?ovek simuni? ili kako god, pa njemu se po faci vidi koliko je sati... on je držao onog igra?a Australije u kaznenom, kad im nije sviran penal... a jeste li videli kako je zaradio drugi žuti, prakti?no je naskakao na one jadne Australijance, kao da je sumo rvanje u pitanju a ne fudbal... i krenuo posle toga da psuje sudiju, ja mislim da se tad jadni sudija i zbunio, pa mu nije dao crveni :D

špicast nos, mala stisnuta usta i sitne o?i = pure zloba... i šta o?ekivati od takvog ?oveka ;)
Slika
Korisnikov avatar
By west end
Engleski arbitar Graham Paul u?i ?e u istoriji Svetskih prvenstava kao sudija koji je tek posle tre?eg žutog kartona pokazanog istom igra?u poslao fudbalera u svla?ionicu.
Naime, tokom utakmice Australija - Hrvatska Pol je Josipa Šimuni?a najpre javno opomenuo u 62. minutu, a potom je u 90. minutu zbog oštrog prekršaja defanzivcu "vatrenih" pokazao drugi put žuti karton. Jedan od najboljih engleskih "ljudi u crnom" je, o?igledno zaboravivši da je to istovremeno i isklju?enje, pustio Hrvata da nastavi da igra da bi mu u sudijskoj nadoknadi vremena, zbog prigovora, po tre?i put pokazao žuti, a onda kona?no i crveni karton.
:nope:
Korisnikov avatar
By Delete
Zar ne bi trebao sam igrac da izadje posle 2 zuta kartona?
Kako su krenuli, mogli su da ubace jos 2-3 igraca a sudija to ne bi ni primetio.
Korisnikov avatar
By bigirl
Englez se zbunio. A u engleskom prvenstvu, teraju sudije da broje igra?e na po?etku svakog poluvremena...

Ma, ?ovek nije mislio da je Hrvat?ina tako nekulturna...
Korisnikov avatar
By Paki
23/06/2006 | Izvor: B92

Vox populi - komentari B92

Posle debakla reprezentacije SCG na Svetskom prvenstvu komentari ?italaca našeg sajta na ra?un fudbalera u plavim/belim dresovima dostigli su novi nivo oštrine.

Isti fudbaleri koji su dobili niz pohvala i stekli status heroja nacije pre manje od godinu dana, sada su na meti najoštrijih kritika i uvreda, koje veoma ?esto prelaze granice dobrog ukusa.

Sportska redakcija B92 tim povodom priredila je paralelni prikaz vaših reakcija na me?eve selekcije SCG tokom kvalifikacija (pobeda u Briselu, remi u Madridu i pobeda nad BiH) naspram onih tokom Svetskog prvenstva (u sve tri utakmice).

Kompletan spisak možete prona?i ovde
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ne znam što da kažem na ju?erašnju tekmu, ... stvarno ne znam. U jednom trenutku me pere tuga i bijes što nismo dalje, u drugom pak sam skroz ravnodušan .. igra koju su ju?er pokazali je jedna od naj?udnijih igri koju sam ikada vidio od HR repke, ... na nalete jako dobri, na nalete katasrofalni ... tko god da je prošao - zasluženo je prošao, eto u ovom slu?aju to su Klokani :kesa:

No, kako je bilo i za o?ekivat, HR mediji su ih ve? razapeli, tipi?no za hrvatske novinare. Uostalom i neka su, ako su Sevku mogi razapnijat tjedan dana po medijima zbog "neuspjeha" na Eurosongu, mogu i njih .... :dj: Isti tretman za sve... ako se ne vratiš doma sa najmanje tre?im mjestom - razapni ga! :osama:

Evo nekoliko naslovnica sa današnjih novina: "Kranj?ari, sramite se!", "Kukavice se vra?aju ku?i, borci idu dalje", "Niste zaslužili prolaz dalje", "Velika sramota", "Cico mora oti?i nakon katastrofe!", "Pjesma, muk, o?aj"...

naslovnica 24sata:
Slika
By жњ
e, jel stvarno onaj lik iz cro momchadi juce igrao sa dva zuta? :pucaodsmeha:
By жњ
Originally posted by Paki
:yes:

sunce ti zarko poljubim :doh:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Dosli mi do dna ali cemo jos dublje, garant.

Offtopic:
@amnesia - ako je to na avataru Markus (?) a ubedjen sam da jeste:up: Covek je sve lepsi i lepsi (i sve ostalo):)
Korisnikov avatar
By west end
Nova sudijska bruka na mundijalu Spanski sudija Amarillo odveo Ukrajinu u 1/8 finala:kod 0-0 na utakmici Tunis -Ukrajina sredinom 2 poluvremena nije svirao cist penal za Tunizane, i nekoliko minuta kasnije svirao najsmesniji moguci penal za Ukrajince kada je shevcenko bukvalno sam sebe sapleo iz tog penala ukrajinci su pobedili tunis(celo 2 poluvreme igrali sa igracem manje) i potpuno nezasluzeno se plasirali u 1/8 finala :wow:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!