Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Nadj dobio zuti karton i propushta sledeci mech :lol: :lol: :lol:

samo me zanima koji je to sledeci mech?......za 4 godine verovatno :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
:yay: :yay: :yay:

još jedan im uvalismo... jaaaadni, kako se raduju, kao da igraju u finalu :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
ja te volim, ja te volim ja te vooooolim Srbijoooooo...

jbt skrooz je zanimljivo, i bez opterecenja...

:kokice:
Korisnikov avatar
By zboO
skrooooz nepravedno ponishten (ponovljen) penal..i prvi put je bio kako treba...piiih..

bravo za Obalu Slonovache :klap:

bice remi...

:spin: :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
dobro je poništen, šta lupaš... njihov igra?, plavušan je ušao pre nego je ovaj uputio loptu ka golu... nemaš pojma, nisi dzabe zbunjena :P
Korisnikov avatar
By zboO
ma jeb se...lopta je vec ushla...a i koga briga u ovoj utakmici...daj da se zavrshi i da dodju kuci da im spremimo dochek...

:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
Nadj majstor posle provedenih 1.30min na terenu dobio zuti, a posle i crveni.... :lol: zamalo da obori Kezzin rekord :spin:

:pop:
Korisnikov avatar
By HARP
I ovi nasi da daju koji gol :hail:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by zbunjena
Nadj majstor posle provedenih 1.30min na terenu dobio zuti, a posle i crveni.... :lol: zamalo da obori Kezzin rekord :spin:
sto ja rekoh zvezda i partizan su rak rana Srpskog fudbala videste li onu budalu od dudica iz petokrarke kako je odigrao rukom:lol: pa onog mongoloidnog idiota iz partizana koji je u roku od 5 min dobio crveni karton:lol:--navike iz domaceg prvenstva gde mogu pod zvedom petokrakom da se izivljavaju:deda:
Korisnikov avatar
By zboO
e pa vishe se ne zabavljam!!!!!

od 2 :0 mi smo lepo stigli do 2:3

:zid: :zid: :zid:

da li je moguce da smo najnajnajgori?!
Korisnikov avatar
By west end
e pa vishe se ne zabavljam!!!!!

od 2 :0 mi smo lepo stigli do 2:3

:zid: :zid: :zid:

da li je moguce da smo najnajnajgori?!
sami smo sebe pobedili 2-0 vodimo i trener ilija petkovic :lol: kriv sto je nadj 1 nevaspitan magarac koji dobija crveni karton u roku 10 minuta i sto milan dudic 2 igra bespotrebno igra rukom i poklanja 2 gola slonovima(sudija je bio na nasoj strani zigic je u 57 minutu udario igraca bez lopte i ovo 2 igranje rukom bi bio automatski crveni karton za dudica)

sta ce biti sad sa nasim nacionalnim timom oterali su petka dovesce onu matoru senilnu budalu ljupka petrovica :flaming: ili kockara dimitrija davidovica:flaming: za trenera reprezentacije preko kojih ce kao dok su djoric i savicevic bili treneri reprezentacije partizan i zvezda sastavljati reprezentaciju :neto:
Korisnikov avatar
By zboO
Cecu za selektora!!

:protest:
Korisnikov avatar
By zboO
pericu ognjenovica u shpic!!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Muslin naravno nije lud da sedne na vrucu stolicu ;)

Dudic pocinje kao levi bek? :shok: On to u zivotu nije igrao. Normalno da ne zna gde se nalazi. Sasha Ilic je mnogo bolji plejmejker a Predrag Djordjevic mnogo bolji levi bek :lol: Dobio je deset faulova, koje iskustvo!

Originally posted by kiss addict
e fala qrcu, dadosmo i mi gol!

viva la Žigi?! :yay:

Još jedan dokaz kako je Petko grešio što mu on nije bio u postavi protivu Argentine

da još kažem nešto

ZVEZDA ZVEZDA ZVEZDA

ale aleeeee :giggle:
I samo da podvucem ovo :mazi: :saint2:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Delete
Muslina za selektora!
nije los predlog mogao bi josod nasih trenera u inostranstvu to da bude radomir antic dok iz Srbije bi to mogao biti nebojsa vucicevic:oskar:
By Storm
Kako je dobar Žigi?!
U svakom smislu, if ju nou vot aj min.

:gol:

:bale:

:klap:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by PH. d
Spektakularno :lol:
statistika polse utakmice sve govori :
- slonovi 25 suta na gol plavi 7 suta na gol :hekla:

-posed lopte u 2 poluvremenu slonovi 82% plavi 18% :hekla:

a selektor 6kovic posle utakmice grmi na sudiju:hvala:
Korisnikov avatar
By MARQUE
a danas je dan D, biti ili ne biti za hrvatsku repku ...

Stuttgart, 21:00
Hrvatska Vs Hrvatsko Iseljeništvo :boxer:

U australskoj repki igra ?ak 6,5 Hrvata (ovaj što spada u 0.5 je pola Hrvat pola Talijan) ... svih šest se prijavilo HNS-u da igraju za hrvatsku repku no odbijeni su, danas ?e zato biti posebno motivirani da nas razbiju k'o pi?kice :zongler:

No ajde Stuttgart je doma?i teren, došlo je ?ak 50 000 hrvatskih navija?a, od toga bi trebalo u?i 30 000 na stadion, 15 000 preko HNS-a a ostalih 15 000 su uglavnom gastarbajteri koji su u Doj?landu nabavili ulaznice ... legalnim, napola legalnim ili ilegalnim putevima :volinevoli:

kol'ko nas ima, jebote kol'ko nas ima, kol'ko nas iiiimmmaaa, jebote kol'ko nas imaaaa :peva:

p.s. danas sam u navija?kom raspoloženju, pa ne zamjerite na uncensored tekstu .. to je sastavni dio folklora :lol:

ZAUSTAVIMO KLOKANE!! Slika
Korisnikov avatar
By bigirl
Australijaaaaaa!!! Go, Australija, go, go go!!! :alien:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by bigirl
Australijaaaaaa!!! Go, Australija, go, go go!!! :alien:
:evilwait: :spank:
Korisnikov avatar
By bigirl
Jbg, nekadašnja velika ljubav, a sada jako dobar drug mi živi tamo... A on je trenirao fudbal svojevremeno (bio golman...)...
Korisnikov avatar
By Kupper
pericu ognjenovica u shpic!!
Za njega uvek iz licnih razloga:novinar:, makar nista ne uradio:cigareta:

Btw, Muslin moze jedino ako idemo na potpunu propast fudbala u ovoj zemlji pa da krenemo ispocetka kao u Sijera Leone-u. Pa nismo mi Brest.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
75 min... Ceska gubi :(

A jaaaako mi je drago zbog Gane :D ... ali jos kada bi Ceska izjednacila, onda bi Gana bila prva u grupi i izbegla Brazil u 1/8 finala...

:fige:
Korisnikov avatar
By IriS
pobediše Žabari... baš mi je žao... ?eška je odli?no ušla u utakmicu... ali eb ga, sa igra?em manje nisu ni mogli bolje... A i šta je sve Bufon odbranio Nedvedu :shok:

Ali mi je drago zbog Gane... zamislite da oni pobede Brazil u osmini finala, to bi bilo ekstra :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!