ofakooo...ako neko ima problem sa konzumiranjem marihuane, molim da zaobidje ovaj tekst.
Znaci ja ovo moram da podelim sa ostatkom foruma koji preferira blagu finu biljchicu...verovatno su mnogi ovo probali, ali svejedno:
Inace ne konzumiram cesto, desi se i po dve godine da ne dunem, pa onda zaredjam po 2 meseca relativno cesto...znaci sporadicno koristim, ali volim. Ono sto ne volim, jeste fakin tejst, i to sto mi gore pluca i grlo kad duvam (okej, water pipe je bolje), smeta mi i sam miris, iako sam pusac...zato sam se okrenula kulinarskim umecima, a ionako volem da kuvam:mljac:
Evo jednog finooog recepta:
1,5 mleka se stavi sa gramom do dva vutre na srednju jacinu ringle;paziti da ne provri, po potrebi smanjiti, i mesati. Dodati dve kasicice secera, malo vanilin secera, cimeta, posle 15 minuta, dobro promesati. Nastaviti sa kuvanjem i negde oko 25 minuta dodati punu kasicicu kaka, lepo izmesati, jos par minuta kuvati i to je to. Procediti, ako je previse gusto, razblaziti malko zbog kaka i trave koja ume da se zalepi zbog mleka. JAKO BITNO-na pocetku staviti odmah komadic punomasnog butera. Trava oslobadja thc kroz masnocu, zato je najbolje punomasno mleko i dobar buter.
Napitak je ovako napravljen ukusan, jer stvarcice koje stavite ubiju gorcinu. Popijte solju najranije 2 posle jela, i kada budete jeli posle napitka, nemojte da preterujete sa klopom (odmah) Radi mnogo kasnije nego kod duvanja, tipa, moze da deluje tek za 2 sata, ali zato moze da deluje i po 6 sati, i to poprilicno jako, ali sve vreme mirno vozi.
Nemojte SLUCAJNO da pomislite posle chuku vremena "ma ovo je qrac, ja cu da napravim jos" jer ce da krene da radi sasvim neocekivano, a ako uzmete jos jednu dozu, bicete komirani..