- 19 Jun 2006, 02:29
Ne mogu da verujem! Sinoc je bilo punoletstvo mog najboljeg druga,medjutim on nema komp pa sam mu ja pozajmio zbog muzike naravno.I tako sve je bilo cool,a ja se napio ko debil i nisam znao za sebe tako da sam zaspao kod njega na krevetu. i tako oko 3 pola 4 svi su se razisli a ja i dalje spavam ko zaklan,ostalo je jos njih troje i posto su planirali da ostanu dok ne svane,odlucili su da procackaju po mom kompu da nadju neki film da odgledaju,ali umesto filma nasli su neke jebene gej clipove koje sam mislio da sam izbrisao,ali ocigledno da nisam.Probudih se ja ujutro i sestra mog druga mi isprica sta je bilo, a ja sam se pokupio i zbrisao sto pre! Sad ne znam sta da kazem, sta da smislim...kako da se izvucem,da li uopste mogu da se izvucem ili jednostavno da kazem kako stoje stvari?
Danas sam izbegavao da se cujem sa njim ali sutra cu to morati da uradim. Inace koliko sam ja znam nije bas gay frendly.
Danas sam izbegavao da se cujem sa njim ali sutra cu to morati da uradim. Inace koliko sam ja znam nije bas gay frendly.