Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by gari
Fire Goxi je baš lep de?ko.

:cvece: :dude: :right:
Da znaš i da jeste. Ovde mi ništa nije jasno.

Fire Gox, malo više samopouzdanja, najgore što može da se desi je da dobiješ korpu (a ne verujem da to tebi može ?esto da se dešava), jedino ukoliko imaš neki problem sa IQuom, ali mi ne deluje tako, barem preko neta.
Ja mislim da nas malo zafrkavaš, ho?eš samo da ti svi pri?amo kako si lep i kako je nemogu?e da nemaš momka. :wink:
By Swanheart
ides znajuci da ne mozes nista da izgubis vec samo mozes da dobijes...meni bar tako uspeva(mada niko mi ne rece da li je to dobro ili ne)

:dance:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Kiborg

Ja mislim da nas malo zafrkavaš, ho?eš samo da ti svi pri?amo kako si lep i kako je nemogu?e da nemaš momka. :wink:
Ma jok, kamo srece da je tako...

Jedostavno, blokada, vakum vec duze vreme, ljudi prolaze pored mene, trce drugome u zagrljaj, mene niko ne sisa 2%
Korisnikov avatar
By gari
Pa nije tu problem u lepoti, nego u stidljivosti. Obi?no, oni koji su lepi nemaju partnera a oni ružni imaju koliko ho?e. To je "?udo prirode".

:hvala: :cheer: :obraz:
By just!N
Ovo postaje sad ozbiljan problem.... :misli: :neznam:
Korisnikov avatar
By gari
JustIn, pokaži nam kako ti to radiš. Hop-cup, uðeš-izaðeš i gotova stvar. He, he...

:dancing: :dance: :roll:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by FireGox
Originally posted by Kiborg

Ma jok, kamo srece da je tako...

Jedostavno, blokada, vakum vec duze vreme, ljudi prolaze pored mene, trce drugome u zagrljaj, mene niko ne sisa 2%
Ma šalio sam se.
By just!N
Originally posted by gari
JustIn, pokaži nam kako ti to radiš. Hop-cup, uðeš-izaðeš i gotova stvar. He, he...

:dancing: :dance: :roll:
Heheh...there's one way to find out... :bouncy: :obraz: :sladoled:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Uh, ja cesto imam taj problem.. posebno kad je u pitanju zensko i posebno ako mi se jako svidja. Sva se zapetljam i zaboravim da pricam. A to sto progovorim zvuci tako glupo (ili nije, ali meni jeste) da me blam zivi pojede i pozelim da pobegnem i nikad vise se ne sretnem sa tom osobom. E to stvarno kad mi se neko mnoogo svidja da se pogubim... love sucks. :P
Tako da uglavnom pricam neku standardnu pricu, ili nesto sasvim normalno kako slucajno ne bi posumnjala da mi se svidja a kako bih ja istovremena mogla da je gledam i uzivam u njenom drustvu ne praveci budalu od sebe. Jbg.
A kad su u pitanju muskarci tu mi i nije neka frka da pridjem ili da prva pocnem razgovor ili bilo sta... Moguce da mi je to lakse jer mi se muskarci manje svide nego zene pa se manje i zapetljam ;)
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by ivanazuh
Originally posted by Dominion
hvatam za medjunozje i lupim zvaku:roll:
Jel to poziv? :)
sorry babe
vise nije poziv, to je ranije sluzilo kao pozdrav i kao startovanje, pod uticajem nekih bivshih raspandrkulja :pop:
hvala bogu pa sam duuuuugo u srecnoj vezi pa nema potrebe za vadjenje iz naftalina tog narocitog modus operandi :hekla:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by ivanazuh
hvatam za medjunozje i lupim zvaku:roll:
Jel to poziv? :)
sorry babe
vise nije poziv, to je ranije sluzilo kao pozdrav i kao startovanje, pod uticajem nekih bivshih raspandrkulja :pop:
hvala bogu pa sam duuuuugo u srecnoj vezi pa nema potrebe za vadjenje iz naftalina tog narocitog modus operandi :hekla:
:balon: :tushe: :dance:
Korisnikov avatar
By bigirl
A bre, bez muvanja u ovoj temi! :tepih:

Dakle, FireGox... Hm... Svašta imam da ti kažem... A i dobila sam u2u, pa ?emo isplaniramo nešto za u toku nedelje. :kiss:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam se nesto izvestio ovde u engleskoj :smug:
Pre sam bio poprilicno stidljiv, sem ako mi se taj neko ne svidi bash bash (onda ne bih bas da propustim sansu jelte :P ), a sada sam se ispraksirao nista prostije! :misici:
Najgore sto moze da se desi je da taj neko kaze da nije zainteresovan (yea right, like that's gonna happen) :jerry:
Korisnikov avatar
By HARP
Jesam stidljiv sam, tu je kvaka :(
Korisnikov avatar
By gari
E pa, mi tebe osloboditi stidljifosti i ti biti dasa No I.

:cobanica: :alexis: :bj:
Korisnikov avatar
By Laika
Prilazenje mi nikad nije bilo problem, s tim sto je moje samopouzdanje takodje obrnuto proporcionalno tome koliko mi je stalo. Poslednjih sest meseci se ne desi da izadjem a da ne starujem nekoga, ali iz ciste radoznalosti, pa se uglavnom desava da nakon sto cujem jednu ipo recenicu odsetam dalje. Bezveze.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Laika
Prilazenje mi nikad nije bilo problem, s tim sto je moje samopouzdanje takodje obrnuto proporcionalno tome koliko mi je stalo. Poslednjih sest meseci se ne desi da izadjem a da ne starujem nekoga, ali iz ciste radoznalosti, pa se uglavnom desava da nakon sto cujem jednu ipo recenicu odsetam dalje. Bezveze.
Pricas o onima koji ne znaju sastaviti ni dve citave recenice kako treba?!
Korisnikov avatar
By Laika
Da. :kiss:

(JOooooj, danas ti bacam mejl! :D )
Korisnikov avatar
By HARP
Problem je u tome, kada se resite da startujete nekoga ko vam se dopadne blokirate se zbog same situacije koja prouzrukuje tremu koja se radja od exponiranja vas samih ka nekoj drugoj osobi cije se reakcije bojite. Da li je to isto poredjenje i kada ste trebali da pitate roditelje smete li na zurku sa tim i tim, ili sami sa drustvom na more, pa se roditelji izbece. Dobro ne mozemo kriviti roditelje zbog nametnutih fobija reakcije, ali ima veze...
Prilazili su mi drugi, ali meni se nisu svideli, bio sam pristojan, cak su oni mislili da je to moje ponasanje znak odobravanja.
Koliko je neko isto tako fin prema meni kada ne zeli direktno da mi kaze da mu se ne svidjam

Poceo sam da filozofiram... ne valja :(
Korisnikov avatar
By Insorcer
...toga sto se tice ja sam za :psiholog:
... tako da nema vajde, a ni saveta, od mene..

:gotika: :gotika: :gotika:
Korisnikov avatar
By gari
Da bi neko nau?io da pliva, mora prvo da sko?i u vodu. Dakle, Fire Gox da priðe Armandu /radi vežbe/ a posle, ako im se svidi prilaženje, jelte, mogu sasvim opušteno da nastave dalje...Kh...Kh...Provod-a-džisanje....

:zvezda: :smokin: :astral2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne'am pojma. Prvo, ne interesuju me muskarci i ne znam kako taj princip funkcionise.

Ali kod svih je isto, kapiram, sto ti se neko vise svidja, vise ti je stalo i da reakcija bude pozitivna.

Nekoj ribi na nekoj zurci mogu da pridjem i da je samo pitam : 'jel mogu ja tebe da poljubim?' I opusteno, uglavnom kazu da, a i kada kazu ne to nije fazon 'bezi od mene', jer su uglavnom ushicene sto sam im prisao i rekao da smatram da su izuzetno lepe i, eto, nisam mogao da se savladam.

Ako mi se riba bas svidja, prvo sam malo tu smotaniji, ne zelim da ispadnem stoka, ne zelim los utisak, i onda prvo pricam o sebi, o njoj i onda je pitam: A jel mogu ja tebe da poljubim?' :lol:

Salim se, padne poljubac u pravom trenutku, otkud znam.
Nije tesko prepoznati pravi trenutak.
To je ono kada oboje gledate u usne jedno drugom. ;)
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ne startujem. Prvo dok ja skopcam da li mi se svidja ili ne, shvatim da smo prijateljice vec godinu dana, drugo suptilna sam ko sam bog djavo, a kako sam friendly i inace, ko bi primetio razliku. Trece, sta ako se ispoastavi posle 2 dana da mi se ipak ne svidja?
Ne znam. Tu sam totalni idiot, ionako sam totalno autisticna sto se takvih stvari tice. Jednu malu sam cak pratila na autobus ali nije bilo nista od toga. Zato me je lako smuvati, kad mi se neko dopadne.
Korisnikov avatar
By bigirl
E, Goxi, Goxi... Moram da ti dam moj favorite film (Late night shopping) da ga pogledaš. Sve ?e ti bidne jasno onda... :)
Korisnikov avatar
By ^goxy^
ne bih da ispadne da me tudja nesreca cini srecnim, ali mnogo mi je lakse kad procitam i vase muke....

Ja sam mislio da sam ja jedini propali slucaj koji ne samo da ne ume da muva , nego da zlo bude vece, ne ume ni da odgovori na muvanje!!!

To stvarno ume da bude VELIKI problem, i jaaaaaaaaako sam cesto mrzeo sebe zbog toga....

No dobro, hvala Bogu sad sam presrecno zaljubljen, ali nikmenjace, jedino sto mogu da ti kazem je da je kod mene nekada umelo da urodi plodom jesu 3 piva!

Pivo je resenje za sve... kazem ja! :B
Korisnikov avatar
By HARP
Jao, pa treba da bauljam pijan okolo i da se kezim ljudima u facu i startujem redom ko mi se svidja.... i da ih dobro vidim pijan, pa kada povracam oni treba da kazu: Jao sto je to slatko, tako je simpa :lol:

Salim se , ne vrede ni 3, ni 5, niti bilo koliko piva... vezana vrecas ostaje vezana vreca...

@bigirl daj da pogledamo i taj film...

Mada bilo bi bolje kada bi me neko muvao :trep:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by ^goxy^
ne bih da ispadne da me tudja nesreca cini srecnim, ali mnogo mi je lakse kad procitam i vase muke....

Ja sam mislio da sam ja jedini propali slucaj koji ne samo da ne ume da muva , nego da zlo bude vece, ne ume ni da odgovori na muvanje!!!

To stvarno ume da bude VELIKI problem, i jaaaaaaaaako sam cesto mrzeo sebe zbog toga....

No dobro, hvala Bogu sad sam presrecno zaljubljen, ali nikmenjace, jedino sto mogu da ti kazem je da je kod mene nekada umelo da urodi plodom jesu 3 piva!

Pivo je resenje za sve... kazem ja! :B
Kokosko glupa, zato imas mene da te upoznajem sa ljudima :love:
Korisnikov avatar
By Adenim
Neverovatno je da svi imate slican problem - kako prici... imam ga i ja... i svi moji prijatelji...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!