Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
ccc al ste malodusni :durenje:

dajte malo japanskog entuzijazma :zastava:
Korisnikov avatar
By IriS
mislim da je utakmica u petak presudna... ako izgubimo :bye: a ako remiziramo moUžda im ne padne team spirit potpuno pa izvuku nešto protivu Obale Bjelokosti( :giggle: ) :kasalj: , a ako pobede, mislim da ?e proraditi i pro?i dalje bez problema...

zašto imam utisak da sam upravo otkrila rupu na saksiji :puzzle:
By Bombina
ni ja imam predosecaj nesto sam cula i pise blic grafika
argetina je vise od nasih plavih ,nece valjda ici na osminale
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mahnitu

Aha, bicemo optimisti kad odemo u Japan. Ti bar znas slike i prilike i nemoj mi samo reci da se jos nadas. Nemoj posle, kao i sa odredjenom forumasicom, da bude:jbg:

Elem, Indijanac, pa dej si ti odje (u prirodi znam) :vogue: :gitara: :durenje:

RAMMSTEIN :: Rosenrot:potapsava:
Korisnikov avatar
By IriS
leeeleee, doUbri ovi ´Rvati protivu Brazilaca, prijatno me iznenadjuju :yes:
Korisnikov avatar
By Val
E jebo ti ovo! Hrvati mnogo bolje igrali a dobishe gol. :(
By Paris
Brazil me je razo?arao. Opet ona pri?a o previše zvezda na jednom mestu.:roll:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam nakon 5og komentara:
............iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,evo, evo, evo ga, ide ide ide...to to to to to sad sad sad saaaaaaaaaaaaaaaaad SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!! jednostavno prestao prati utakmicu :yes:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Kupper

Aha, bicemo optimisti kad odemo u Japan. Ti bar znas slike i prilike i nemoj mi samo reci da se jos nadas. Nemoj posle, kao i sa odredjenom forumasicom, da bude:jbg:

Elem, Indijanac, pa dej si ti odje (u prirodi znam) :vogue: :gitara: :durenje:

RAMMSTEIN :: Rosenrot :potapsava:
Igra (znas koja) me vaspitala da budem borac :rambo: Znaci do poslednjeg centarsuta :kosach:

Nema me, preventiva ;)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Val
E jebo ti ovo! Hrvati mnogo bolje igrali a dobishe gol. :(
Slažem se.. svaka ?ast de?kima na odli?noj igri. Ono što mene najviše mu?i unato? dobroj igri - loša realizacija. Malo malo neka šansa a nikako da ta lopta završa u golu, ono napada?i su nam jako loši :nope: Nadam se da ce od Japana uspiti izvuci 3 boda u nedjelju a onda sa Australcima možemo kalkulirat ...

Slika

Evo što kažu mediji ...

Bolji smo od prvaka svijeta
Brazil pobjedu može zahvaliti samo trenutku nepažnje u hrvatskim redovima i vrlo sigurnom Didi, pišu svjetski mediji. S druge strane, impresivna Hrvatska je pokazala kako treba igrati protiv Seleçaa. Svi svjetski mediji suglasni su da pravi nogomet nije pokazao favorizirani Brazil, ve? da je iznenaðenje ve?eri, ali i prvenstva, Hrvatska, jer ne bi bilo prvi put da novi svjetski prvak izgubi prvu utakmicu. Kod Brazila strani mediji isti?u samo obrane Dide, pogotovo u prvih 20 minuta drugog poluvremena, dok se kod hrvatske reprezentacije samo redaju rije?i hvale za Dadu Pršu, Darija Šimi?a, Matu Babi?a, Niku Kranj?ara... te navija?e.

Guardian: Šimi? utišao Ronaldinha
Engleski dnevnik Guardian pohvalio je igru hrvatske reprezentacije protiv Brazila, koji je "slavio zahvaljuju?i pametnom potezu Kake". Guardian navodi da su gledatelji širom svijeta mogli vidjeti kako su Hrvati u drugom poluvremenu izradili ?etiri odli?ne prilike. Dodaje da bi ostale reprezentacije mogle u?iti od Hrvatske kako se igra protiv Brazila. Napominje se da je Ronaldo bio gotovo nevidljiv, te da su Brazilci sa?uvali mrežu zahvaljuju?i odli?nim obranama vratara Dide. Takoðer, isti?e se da je iskusni Dario Šimi? potpuno utišao najboljeg svjetskog nogometaša Ronaldinha.

Daily Telegraph: Hrvatska je osvojila naša srca
Ugledni britanski dnevnik Daily Telegraph pun je hvale za sino?nju igru hrvatske reprezentacije. "Došli smo gledati nogometnu lekciju brazilske mom?adi, a nakon susreta naše su emocije na strani hrabre Hrvatske. Bila je to utakmica zbog koje smo ponosni što smo nogometni ovisnici", isti?e novinar Daily Telegrapha. Britanski dnevnik napominje da su Brazilci morali drhtati do posljednjeg su?evog zvižduka, te hvali herojsku igru Dade Prše i Marka Babi?a. Na kraju Daily Telegraph podsje?a da su mnoge reprezentacije otišle do finala, iako su izgubile uvodnu utakmicu.

Reuters: Impresivna Hrvatska
Najuglednija novinska agencija na svijetu, britanski Reuters, ve? u naslovu hvali Hrvatsku, za koju isti?e da je bila impresivna. "Kranj?arova mom?ad odli?no je organizirana i nije se uplašila pred mo?nim Brazilom. Takoðer, u prvih 20 minuta drugog poluvremena Hrvatska je bila bolja ekipa i Brazil se izvukao zahvaljuju?i odli?nim obranama Dide", isti?e Reuters. Navodi se kako je izbornikov sin Niko Kranj?ar pružio vrlo dobru partiju u veznom redu, te se sugerira da bi Hrvatska bila još opasnija da je Pršo bio manje na boku, a više u središnjici napada. Hvale se i hrvatski navija?i "koji su na kraju utakmice upalili baklje i po?eli slaviti kako bi pokazali koliko su ponosni na svoje nogometaše".

DPA: Hrvatska onemogu?ila brazilsku ?aroliju
Njema?ka novinska agencija DPA isti?e kako je Brazil protiv Hrvatske pružio vrlo malo od o?ekivane nogometne ?arolije. "Hrvatska je u drugom poluvremenu poja?ala ritam i brazilska je obrana bila na brojnim iskušenjima. Brazilci mogu biti sretni što su imali raspoloženog Didu na golu, koji je skupio nekoliko odli?nih obrana", piše DPA. Navodi se i kako je Hrvatska bila potpuno izjedna?ena u posjedu lopte, te da je Ronaldo bio neprimjetan.

BiH mediji: Hrvati igrali odli?no, Kaka spasio brazilsku ?ast
Hrvatska nogometna vrsta pružila je izvanrednu igru u susretu s Brazilom, a ?ast najja?eg nacionalnog nogometnog sastava svijeta spasio je tek zgoditak Kake, ocjena je utakmice Hrvatska - Brazil koju u srijedu donose sarajevski dnevni listovi. Kaka spasio brazilsku ?ast, naslov je teksta kojim je Dnevni avaz izvijestio svoje ?itatelje o utakmici u Berlinu navode?i kako Brazil u srazu s Hrvatskom uop?e nije ostavio dojam mom?adi koje bi se svi trebali bojati.

"Naš susjed je znao što traži i kako da to traži. U prvom poluvremenu bio je više nego ravnopravan protivnik branitelju naslova. Brazil za prvih 45 minuta nije stvorio niti jednu pravu šansu. Niti traga ?aroliji koja ih krasi", piše Avaz te izri?e pohvalu hrvatskim navija?ima na tribinama za koje kaže kako su "priredili doista impresivnu predstavu i o?itali lekciju brojnijim Brazilcima".

"Malo je nedostajalo da to isto njihovi momci na terenu u?ine sa svojim protivnikom. Hrvatska sino? nije zaslužila da izgubi od Brazila", zaklju?uje izvjestitelj sarajevskog lista s nogometnog prvenstva.
Osloboðenje u naslovu isti?e kako je Brazil teško došao do pobjede u utakmici s Hrvatskom.

Ovaj list piše kako je Brazil zasluženo svladao Hrvatsku jer je u utakmicu i ušao kao favorit i tehni?ki ja?a mom?ad. To se i pokazalo kada je Kaka uspio zabiti gol iskoristivši samo trenutak nepažnje hrvatskih igra?a, piše Osloboðenje. I ovaj list navodi kako su hrvatski nogometaši imali izvanrednu potporu navija?a s tribina, no ni to im nije pomoglo svladati najja?u mom?ad svijeta.

FIFA i brojni mediji hvale hrvatske navija?e
Brazil je slavio na terenu, no na tribinama Olimpijskog stadiona u Berlinu pobijedili su hrvatski navija?i, koje hvale brojni svjetski mediji. Na službenoj stranici SP-a navijanje hrvatskih fanova proglašeno je najboljim prizorom dana. Isti?e se kako je pjevanje hrvatskih navija?a i njihova podrška Vatrenima osvojila srca svih koji su bili na Olimpijskom stadionu.

http://sp2006.net.hr/
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by PH. d
Jel se ovo igra u Amsterdamu? :uplasen:
Pametnica mala... :kosa:

Mada, ne bih imala nishta protiv. Da Amsterdam prenesu u Nemacku, mnoge radne sate bih ushtedela...

:zastava:
By Tea
Ma bre, devojka je samo htela da bude duhovita, a to niko ne primecuje.

A to sto smatra da je Amsterdam u Nemackoj samo josh jednom pokazuje kako se cela Evropa ujedinila, samo se mi josh uvek delimo...

Napred nasi!!! :right:
Korisnikov avatar
By west end
Definitivno po meni posle 2 kola je ubedljivo najvise pokazala reprezentacija Ekvadora,inace ovo im je dosad tek drugo ucesce na svetskim prvenstvima i najveci uspeh plasman u 1/8 finala.:dance:
Korisnikov avatar
By bigirl
Upravo smo primili gol, a utakmica tek po?ela. Ja stvarno nemam re?i...
Korisnikov avatar
By IriS
debili... šuplji smo i budjavi kao francuski sir :mad:
Korisnikov avatar
By IriS
ovo je sprdnja... ja zvani?no isklju?ujem TV... žao mi da gledam onu tugu... zabili nam tri komada, ali bez da su se pomu?ili!
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by kiss addict
ovo je sprdnja... ja zvani?no isklju?ujem TV... žao mi da gledam onu tugu... zabili nam tri komada, ali bez da su se pomu?ili!
Argentinci igraju kao vanzemlajci:teg2: svaka im cast ovo je za njih terning osrednjeg inteziteta 3 puta su presli centra 3 puta dali gol na istu foru naprave visak igraca ulove nase odbrambene igrace ko somove na buckalo
By Bombina
eh nece da pobedi,moraju da vrate u kuci...grrr..petko je kriv
Korisnikov avatar
By west end
6-0 dobro smo i prosli da je ono sviran po meni cist penal nad crespom u 73minutu i da su argenitnici iole ozbiljne igrali vrlo verovatno da bi rezultat bio dvocifren:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By mary
Jadni smo - jadni smo - jadni smo... Ono je bilo Bogu plakati!!!
6-0 ehej!!! ko jos u 21. veku na Svetskom kupu gubi 6-0!? :shocked:

Imali smo srece u onog bangavog sudiju koji je svirao Krespu onaj ofsajd koji nije bio, inace bi bilo 7-0!

Sudija - debil!
Korisnikov avatar
By IriS
dakle Krespov ofsajd koji nije bio ofsajd i onaj penal što nije nad njim dosudjen, dakle najmanje 8:0

mi smo gola govna... ali eb ga, s obzirom da smo nepostoje?a zemlja, dobro smo i prošli ;)
Korisnikov avatar
By mary
dakle Krespov ofsajd koji nije bio ofsajd i onaj penal što nije nad njim dosudjen, dakle najmanje 8:0
Upravo! A stalno se kunemo u taj fudbal! Ma :bljak:
Korisnikov avatar
By west end
.. ali eb ga, s obzirom da smo nepostoje?a zemlja, dobro smo i prošli ;)
da nepostojeca zemlja kojoj sviraju himnu hej sloveni bivse nepostejece zemlje...a reprezentacija je samo odlsikala stanje u kojem se nalazi Srbija i fudbal u njoj.

Da fudbal nam je u katastrofalnom stanju i tu treba ocistiti djubre iz svog dvoirista ne treba ocekivati od ispusenih lula ove sadasnje reprezentacije save milosevica da budu okosnica u sledecim takmicenjima vec od mladih a juniori su se pre 2 meseca na sampionatu evrope u17 u louxembourgu pokazali u najgorem mogucem svetlu ogromna razlika u klasi u korist njihovih protivnika.Fudbal polako ali sigurno zamire u Srbiji umesto de raste broj novih mladih fudbalera raste broj novih madih kockara,kladionice nicu ko pecurke posle kise.Jedina je zemlja Srbija na planeti zemlji ciju ce prvu ligu ciniti cak 60% timova iz glavnog grada sve podredjeno tome da bi zvezda i partizan mogli da namestaju utakmice i da peru novac preko svojih expozitura ;bezanije vozdovca zemuna(doskora su to bili rad,obilic ,zeleznik, hajduk sa liona).
U Zrenjaninu jedan od najstarijih Srpskih fudbalskih klubova proleter je ugasen,subotica,kragujevac,nis,uzice,pirot vranje, nemaju prvoligasa a cak neki od gore imenovanih gradova nemaju ni tim u drugoligaskoj konkurenciji :protest:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
e bas smo teletabisi :teletabisi:
Ja sam jadan radio za vreme utakmice, i svi su se smejali :kesa:
Na kraju sam izjavio da sam zapravo Hrvat...
A sto je najgore Argentina se bukvalno igrala sa nama :mini:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kupper
I malo da budemo objektivni - ako gledate Togo i Koreju mozete da skapirate koliko mi to pojma nemamo i koliko smo najslabiji na SP. Mislio sam da je Angola losija ali ne, decaci igraju fudbal.
:hail2:

Dali mi al' oni nece:shake:
By Bombina
eh gotovo je za nas
bit ce 2008 ma ko zna
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!