Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Anketa: Koju kafu pijete?

Tursku/domacu
12
30%
Nescaffe
19
48%
Espresso
4
10%
Filter kafu
4
10%
Ne pijem kafu
1
3%
Korisnikov avatar
By Zoe
Evo ankete, a pod espresso, naravno spada i makijato i kapucino i sve u vezi s`tim....bla,bla........ :zvizdi:

Sa mlekom i secerom?

Ja sam prosle godine, cini mi se, pocela da pijem kafu, naravno, slatku i sa mlekom, i to pijem iskljucivo Nes kafu.........jedino mi ona odgovara, a sve sam probala. Cak imam i filter kafu kuci ali je ne pravim.

Kako je kod vas? :jutro:

I, da-koliko kafa dnevno popijete?
Korisnikov avatar
By Zoe
U stvari, sad je pijem iskljucivo BEZ mleka! :neto:
Korisnikov avatar
By Delete
Obicno ne pijem kafu, ali ako bas moram, onda se odlucim za Nes sa dosta slaga.
I to pijem recimo 2 puta mesecno.
Korisnikov avatar
By M M and I
prvo sto uradim ujutro, kad otvorim jedno oko, je da poijem prvu kafu kako bih i drugo otvorio...

Pijem espresso, najchesce Illy i Passalacqua...nekad i Lavazza-u.
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni je espresso odmah nakon Nesice......... :bye:
Kad odem kod nekog, pa napravi tursku/domacu ili kakogod, ja ni ne pijem.........
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by OneGirlArmy
Kad odem kod nekog, pa napravi tursku/domacu ili kakogod, ja ni ne pijem.........

To sto vi zovete "domaca" kafa, a ostatak sveta "turska kafa" je uzas - em kiselo, em gorko em kad ti talog udari po zubima pa to je da se izbljujes do bola...
A ne volim ni ovu "svedsku" filter kafu...bljutava je mnogo...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by M M and I

To sto vi zovete "domaca" kafa, a ostatak sveta "turska kafa" je uzas - em kiselo, em gorko em kad ti talog udari po zubima pa to je da se izbljujes do bola...
I meni talog uvek zvekne u usta i smuci mi se sve :barf:
Inace pijem sve ostale oblike kafe, filterusu najvise jer mi ujutru treba brza doza kofeina da me izvadi i pokrene :B

-
Korisnikov avatar
By SouthSide
Glasao sam za filterusu, jedini ja :nerd:

Inace sto se tice, turske/domace/whatever kafe, jedan Slovak mi je, kad sam bio kod njega ponudio da mi napravi slovacku kafu, da probam... i na kraju to ispalo skroz kafa ova turska obicna.
Korisnikov avatar
By Draco
Zimi i uvek po gajbama <ne bih da rizikujem> pijem tursku, na gajbi nes <leti bez mleka i secera> + sve one 3 in 1 varijante i Doncafe Ice :love: a u kaficima produzeni es. sa mlekom i casu vode :) mada ko da je bitno sta ja narucim; u mlinu im je ista kafa za sve vrste kafenih napitaka <cast izuzecima>
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by SouthSide

I meni talog uvek zvekne u usta i smuci mi se sve :barf:
Inace pijem sve ostale oblike kafe, filterusu najvise jer mi ujutru treba brza doza kofeina da me izvadi i pokrene :B

-
I meni isto...samo dok ja sacekam da fiilterusha bude gotova mogu tri puta ponovo da zaspim...zato espresso ide dosta brze...a inache i sam miris dobrog espressa me razbudi :sunce:
Korisnikov avatar
By Zoe
:slinavko: prehladjena sam.....

.........ali upravo pijem svoju kafu! :D
Da, ne rekoh, volim hladnu.
Korisnikov avatar
By m..
Najcesce nes zaliven bojlerovacom, ili vodom iz kuvala ako mi se ne zuri, ali ne biram. Posto sam dokazano borderline narkoleptik (onaj moj nizak pritisak koji me j u mozak), pijem stvarno sta stignem, samo da u sebi ima dovoljno kofeina, inace bih verovatno zevala po ceo dan (a nekad mi se i vrti u glavi i slicno). Moracu da odem do doktora za taj pritisak. Dotle cu da se zalivam kafom.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Frape, iliti smeshu skodljivog hemijskog koncentrata poznatog kao "instant kafa" (nes) sa masnim mlekom, ledom, secerom i malo vode. Osobito popularno u Grckoj. Popijem ih i po 5, 6 dnevno, posto me uglavnom uspavljuju.

(Postoji i odgovarajuci izraz "frapedoposia", oznacava celodnevno cvoljanje frapea od kafica do kafica & zevanje na vrucini.)
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja imam nizak pritisak.........:jutro:
Korisnikov avatar
By M M and I
I ja imam nizak pritisak......... :jutro:

me too....i to ne samo ujutro...zato ubijem po 5-6 espressica na dan :kafa:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne pijem kafu inache...
Samo nes kad mi se pije neshto slatko, mozhda dva, tri puta nedeljno.
Korisnikov avatar
By Rei
Premestio sam u kafic. :)

-REI, moderator.
Korisnikov avatar
By m..
I ja imam nizak pritisak......... :jutro:

me too....i to ne samo ujutro...zato ubijem po 5-6 espressica na dan :kafa:
Mislim da me ne bi ni bilo na forumu da nemam nizak pritisak, secam se kad sam bila 5-6 godina mladja nista nije moglo da me drzi u kuci, no way, sada se uspavam u busu na putu do grada...
Korisnikov avatar
By Zoe
Kakav fini Mod :friends:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, prebeglo.
By Tea
Definitivno mi svaki dan pocinje kafom, nije bitno koja, samo da mi regulise pritisak i da je bez secera i mleka. Nes mi se nesto gadi u poslednje vreme, cesto pijem tradicionalni espresso iz Grineta, a najvolem moku tamo. :mljac:
Korisnikov avatar
By Escobar
Nes, ili moka u Grinetu, ili bas ako sam raspolozena Double Dutch...
A u kasne sate kad mi treba injekcija kofeina turska je neprevazidjena....
Korisnikov avatar
By sunshine
turska turska! Šteta je što više nema kafi?a u kojima se ona kuva :(
Korisnikov avatar
By spliff
kod kucce pijem ness, bez sheccera sa dosta mleka (ili pavlake)

u kafani pijem espresso :kafa:
Korisnikov avatar
By funkyboy
Uspeo sam ostaviti pusenje (bar se nadam) i nije mi problem piti kafu bez cigarete. Dan pocinjem sa crnom bez secera i popijem 10ak komada... uvece oko 9-10 sati pijem ness sa bratom i mamaom..
Korisnikov avatar
By Zoe
Lepo :jutro: u slici i reci!
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ujutru mi najviše prija turska kafa, jaka i baš slatka. Ništa osim ovog ne može da me razbudi.

A kad smo ve? kod kafe jeste li primetili da u gomili (?itaj skoro svim) kafi?a espreso i kapu?ino prave od iste kafe. :gubitnik: U jedno dodaju mleko u drugo penu. Džabe se ja bunim i objašnjavam da su to dve razli?ite vrste kafa i vra?am kapu?ino sa pri?om "Nisam naru?io espreso sa penom"!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!