Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li biste stupili u brak sa gay muskarcem?

da
39
45%
ne
33
38%
razmislila bih
14
16%
By RACABG
HM HM
Brak iz kompromisa da selo neprica ili sta vec ......
slicno je prostituciji samo su motivi razliciti
brak DA ali samo pod uslovom da postoji ljubav i zajednicka interesovanja
bark iz interesa nikada nije bio dobar pocetak necega zajednickog vrlo brzo dolazi do ne slaganja i razvoda sa katastrofalnim posledicama jer ona druga strana se vrlo potrudi da zagorca i oteza situaciju ;)
Korisnikov avatar
By switchon1234
Ne bih. Nikako me ne privlaci ta ideja. Ne zbog toga sto imam nesto protiv muskaraca, nego ne volim da zavaravam nikog! Pre bih bila sama nego da nekog u mom okruzenju 'utesim' da nisam 'nastrana'. Ako hoce, neka me odbace, ne znaju sta gube. :D
By Paris
Ne. Ja sam dovoljna sama sebi:ogledalce:
By Bombina
ja ne mogu da verujem ni rec i sta je jedan gay decko rekao -Nisam nikad imao romansu,ve? sve nekako na brzinu.Ima tipova koji mi se sviðaju ali ne poduzimam ništa jer je Subotica mali grad sa velikim o?ima i ušima.A i kako da proverim da je neko gay..
Mislim da se tu održi po koja žurka ali tu uglavnom po pri?i dolaze feminizirani i promiskuitetni.Ja se ose?am normalnim muškarcem koji može normalno da funkcioniše vole?i drugog muškarca,bez (uobi?ajenih) komplikacija.Ne poznajem ni jednu lez..,i razmišljam da li ste isto tako usamljene i uplašene da ?ete ostati same,ali žene ipak mogu da ostanu trudne...
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Zibro
mislim da gay/lez zajednica moze da bude fenomenalno dobra ako se nadju pravi ljudi ....

Ali cemu takva zajednica?!Kao sto rekoh ako je u pitanju bilo sta osim ljubavi,onda se sve moze resiti i iznajmljivanjem stana(ili sobe) s nekom osobom,sto u principu ljudi i rade,ali isto tako ne vidim onda razlog zasto ne naci str8 cimera,koji je upucen u tvoje tajne ili sta vec?
Mislim,ako nema ljubavi,kakve veze ima da li ti je cimer (ili bracni drug-da ostanem pri temi) gay ili strejt?Ako cete vec voditi odvojene zivote i sve sto ide uz to?!:maca:
By nickbgd
Ja cu da se strpim jos malo. Eto,idemo u Evropu i pitanje je dana kada cemo dobiti novi zakon. Zasto da zamajavam sebe i druge i da se udajem dva puta u relativno kratkom roku?

Postji samo mogucnost da tako nesto ucinim najboljem prijatelju,ako vec ne bi imao drugog izbora.

Meni takav brak ne treba...
Korisnikov avatar
By Tweety
samo mi nisu jasni ljudi koji bi stupili u brak da bi njihovi roditelji bili zadovoljni!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
pa pre bih se ubio, nego ziveo zivot kakav bi moji roditelji zeleli da zivim!!! imam samo jedan zivot i ZIVIM ga za sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By m..
A nasledstvo???
Korisnikov avatar
By Galadriel
bi' ono za nekog vojnika/oficira sa prekookeanskog broda cisto zdravstvenog osiguranja radi, kredita itd. :lol: :teletabisi:

:kakodane:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bih, ali samo za kolorada, i to iz ljubavi
By Kragi
^ :smeh: :smeh: :smeh:

da, tema je namenjena lezbejkama :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Originally posted by gothrose

Ima tu 'samo' jedan problem-shta ako bih se,ovako zaljubljive prirode zaljubila u 'muza' :misli:
Verovatno - da, zbog deteta (s moje strane)... ali i mene ovo sto je Gothrose napisala u takvoj prici plasi... Ja nisam zaljubljive prirode uopste ali kada se zaljubim onda je to dramaticno. Postoji razvod, ali bi ta veza sa njim zbog deteta morala da se nastavi, a u tom slucaju bi mi verovatno to bilo bolno (bar neko vreme).
:smeh:

Sta zena sebi nasluti... Samo je krenulo prvo zaljubljivanjem, ali vremenom je sve to doslo na svoje. Jedino ponekad pozelim da mi malo manje znaci muz a malo vise druge osobe (obrnuta situacija u odnosu na klasicne brakove :lol: ). Ali u buducnosti ce valjda biti i to, a i dete menja situaciju a valjda ce i ono doci...
Korisnikov avatar
By Insomnia
nekada se to cini kao dobra ideja, ali realno...bolje to nego pretvaranje sa STR8 tipom, zenom ...
By therealrocknrolla
Ta ideja mi deluje odbojnije nego odlazak kod zubara.
Ako se ikad i vencam to ce biti samo jednom, za citav zivot i naravno sa devojkom.
Kome je zinulo dupe sta carsija prica bolje neka se odmah baci pod voz. Svetu je tesko ugoditi i uvek ce se naci neko da jede govna bilo da ste Marija Magdalena ili Sveti Sava. Valjda sam bila dovoljno jasna.
Korisnikov avatar
By bubamarica
Meni nije bas najjasniji pocetak ove teme. :nesiguran:
Ne bih stupila u brak sa gay muskarcem. Volim svoje gay prijatelje, ali mislim da takvu laz ne zelim sebi da stavljam na grbacu.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by shut
razmislila bih
:lol:

I agree :cheer:
Korisnikov avatar
By Mia123
Iz ove perspektive mi to deluje kao idealno resenje jer sam tek zakoracila u "wonderful gay world" i autovanje mi nije ni na kraj pameti, ali vremenom mozda skapiram da ne zelim da zivim u lazi i odlucim se za out&proud lifestyle , mada mi deluje trenutno da je takav ishod u domenu naucne fantastike. :shrug:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne bih, ali bih zivela sa gej muskarcem - kao cimeri
Korisnikov avatar
By enna
Ne bih se udala za gay tipa isto kao sto ne bih ni cimerisala sa njim koliko god da ga volim i dobar je prijatelj.Prvo,one price tipa vreme je za udaju i slicno me ne doticu i necu se nikom pravdati i raditi nesto zbog okoline koja od mene to ocekuje,jer ja zivim svoj zivot a ne neciji pa zato ne bih glumatala tamo nesto sa tim likom jer bi me to smorilo i zapitala bih se na sta mi vreme odlazi..A,drugo,ne bih cimerisala sa gay tipom jer bi se kad-tad dogodilo da poludim na ceste posete njegovih deckica.prosto,ne bi mi smetalo da ima decka koji mu dolazi svaki dan,ali ovo drugo da.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Da,bih!
I mislim da bi taj brak bio stavise idealan!!
Imali bismo decu i oboje bismo vodili racuna o njima. S tim sto bi samo nasa tajna bila koji je nas "drugi" zivot! A to je nesto sto nikada ne bi dotaklo decu,jer bi imala i ocinsku i majcinsku ljubav.
Tako da bismo on i ja bili najbolji prijatelji, i to bi funkcionisalo daleko bolje, nego str8 brakovi!!!
U to sam 100% sigurna!!!
(ali moj muz,odnosno decko koji je trebao da mi bude muz je na zalost pokojan, tako da od te kombinacije nista... :( )
Korisnikov avatar
By Torry
hocu ja jednog takvog...moze i bi :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by enna

Ne bih se udala za gay tipa isto kao sto ne bih ni cimerisala sa njim koliko god da ga volim i dobar je prijatelj.Prvo,one price tipa vreme je za udaju i slicno me ne doticu i necu se nikom pravdati i raditi nesto zbog okoline koja od mene to ocekuje,jer ja zivim svoj zivot a ne neciji pa zato ne bih glumatala tamo nesto sa tim likom jer bi me to smorilo i zapitala bih se na sta mi vreme odlazi..A,drugo,ne bih cimerisala sa gay tipom jer bi se kad-tad dogodilo da poludim na ceste posete njegovih deckica.prosto,ne bi mi smetalo da ima decka koji mu dolazi svaki dan,ali ovo drugo da.
Svidja mi se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!