- 09 Mar 2006, 05:55
Od skora sam ?lan ovog foruma, a dovela me je briga za moje prijatelje! Udata sam, majka troje dece, po seksualnom opredeljenju-neopredeljena, što za mene li?no zna?i da se zaljubljujem u osobu, a ne u pol! Igrom slu?aja sprijateljila sam se sa nekolicinom travestita i strašno mi je gledati kako ti ljudi pate, diskriminisani od strane svih, pa ?ak i od gey populacije?! Nisu svi spremni za operaciju, neki je ne žele uopšte, dobro im je i ovako. Dobro? Ja to ne bih tako nazvala! Zna se ?ime i kako mogu da se bave da bi preživeli! Od svih prava, data su im samo ona da ih u zatvoru ne šišaju, jer im je dozvoljeno da zadrže izgled kakav je na li?nim dokumentima! U zatvore dolaze jer su prinuðene da se bave prostitucijom i to onom uli?nom, uglavnom se predstavljaju?i kao prave žene! Ne dao Bog da ih mušterija koja nije upoznata, provali da su muškarci! Sino? mi je došla drugarica, prebijena na auto putu! Kome ona da prijavi takvo nasilje? U policiji bi bila ismejana, još bi je možda i zatvorili zbog prostitucije!
Šta vi mislite o ovoj populaciji i kako, na koji na?in bi moglo da se pomogne?
Šta vi mislite o ovoj populaciji i kako, na koji na?in bi moglo da se pomogne?