Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by m..
Uvek joj mozes reci kako je bacila silan neki novac, mada oprezno, keve umeju da dobiju infarkt od takvih stvari...

Meni je keva bacila: rolere (o, da), 3 ranca, ko zna koliko sitnih predmeta, papira i cuda i stalno poklanja moje stare stvari nekome (a zna da je dozvoljeno poklanjati samo moje bele gace bubregare - koje su se babinom krivicom namnozile a ne nosim ih)..
Salji ih eskimima, ucini dobro delo!!!! :alikako:
Korisnikov avatar
By m..
Dam komsinici koja ima neku rodbinu izbeglu sa Kosova, mislim da je u prethodnih 10 godina neko od izbeglica nosio bar svaki 5. odevni predmet za koji sam izgubila interesovanje, razmisljam se da odpeljam stare jakne Cigicima kilometar dalje, al nikako da se setim...
Korisnikov avatar
By Tweety
ok je kada ja odlucim da dam stare stvari nekome, ali ako bi moji bilo sta bacili (makar i prazan papir) nastao bi 6 svetski rat!!!! zna se sta je dozvoljeno, a sta ne!!! :prst:
Korisnikov avatar
By Escobar
Zapravo, kad malo bolje razmislim, moja mama je bila prilicno podnosljiva dok nije nije nasla novog decka. Od tad se bas i ne mirisemo, jer sam joj naglasila da, kao sto ja nju pokrivam kod njene mame kad izlazi s njim, ocekujem razumevanje sutra kad joj predstavim svog decka....:molise:
Korisnikov avatar
By Zoe
:kokice: ihh, vi ste jos dobre.........ja moju podrzavala uvek u svemu, terala je da nadje nekog, a ona nista bolje prema meni nije.........pih
Korisnikov avatar
By m..
Znaci, koji sam ja freak, posle 100 godina sam bila dovoljno neodgovorna da zamolim majku da me probudi ujutro (nesto mi se skvasio telefon pa glavi tastatura i moram da zabadam one dirke ko sivonja i mrzelo me da navijam alarm), i zena, ocigledno, zaboravi i sad mogu da slikam za jedan potpis, a posle ce da mi kenja ako joj budem trazila pare za nadoknadu. Eh govno.
Korisnikov avatar
By gari
Kad se radi o rodbinskim odnosima, ja sam tu potpuni ludak. Prekinuo sam ssvaki kontakt sa svom preostalom preživelom rodbinom i ne mogu da ih vidim o?ima. Održavam kontakt još samo sa jednom tetkom /ali pravom/.

:nazdravlje: :hekla: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Cruiser
Svakako, blago tebi Stripella. Bar si imao kome da se najebeš mile majke, makar i vlastitoj kevi :) Jel ?ula kad si vikao? Ma bole je ðo(n)ka.

Najgluplje je kad to što ti se desilo uradiš sam sebi. Ðubre izbacujem isklju?ivo no?u, kad se vratim s posla. Sa ðubretom bacim i klju?eve od stana koji su se upleli nekako za kesu sa ðubretom, a bili su u ruci. Lepo znam da su bili u ruci i da kontejneru prilazim zatvorenih šaka.

Posle odem u kafi?. Da mi je kelner nešto prosuo u krilo, zadavio bih ga (posle saznanja da klju?eva nema). Onda nazad, zabijem se u kontejner kao profi penzioner na minimalcu i nekako iš?eprkam klju?eve. Happy end.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Cruiser
Svakako, blago tebi Stripella. Bar si imao kome da se najebeš mile majke, makar i vlastitoj kevi :) Jel ?ula kad si vikao? Ma bole je ðo(n)ka.
Pa ja se njoj nisam najebao keve. Ja sam se samo pošteno izvikao :blush:
Ovaj tijedan još nije prismrdila u sobu.
Valjda se žena ?uva za moment kad odem raditi na more...
Najgluplje je kad to što ti se desilo uradiš sam sebi. Ðubre izbacujem isklju?ivo no?u, kad se vratim s posla. Sa ðubretom bacim i klju?eve od stana koji su se upleli nekako za kesu sa ðubretom, a bili su u ruci. Lepo znam da su bili u ruci i da kontejneru prilazim zatvorenih šaka.

Posle odem u kafi?. Da mi je kelner nešto prosuo u krilo, zadavio bih ga (posle saznanja da klju?eva nema). Onda nazad, zabijem se u kontejner kao profi penzioner na minimalcu i nekako iš?eprkam klju?eve. Happy end.
:wow:

:smeh:

Genijalno.
Ja nikad nisam nešto bacio greškom u sme?e.
Jedino mi se zna dogodit, kad bacam poslije posla prljave gla?e ili kutu bacim skupa sa parama u pranje (al se tete u vešeraju razvesele :B )
Ili, meni osobno najve?i favorit, zaklju?at klju?eve u ormar na poslu.
To mi ujedno i ne pada najteže jer imamo jebeno zgodnog majstora koji dovu?e svoje zgodno dupence, ?u?ne i onda brusi lokote :B
Korisnikov avatar
By gari
Stripi, kako teta Ana. Jel ti još li?im na nju? Ili sam se prolepšao? Ina?e, klju?eve bacam samo kad mi se pokvari brava.

:nope: :crveni: :f5:
By Gost
Originally posted by Stripi
To mi ujedno i ne pada najteže jer imamo jebeno zgodnog majstora koji dovu?e svoje zgodno dupence, ?u?ne i onda brusi lokote :B
:smeh:

Dragec, šta uradi na ispitu? Ako si ve? neðe napisa', a ja previdela, forgiv mi. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!