Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

internet konekcija

Dial Up
10
18%
ADSL
17
31%
Kablovski internet (do 128kb)
11
20%
12
22%
wireless internet
5
9%
Korisnikov avatar
By M M and I
Slika

A sta ova slika treba da znachi??? :grin: :grin: :grin:
Yooohooo...kopaju ispred zgrade i polazhu kablove...uvode nam LAN od 100 Mb/s Uskoro cu umesto bednih 24 Mb/s imati 100 Mb/s i kod kuce, a ne vise kao do sada, samo na poslu i na fax-u... :dance: :yes: :eya: :cheer: :hyper: :camac: :zvezda: :cheer: :dance:

[size=-2][edit by REI: stavio sam ti thumbnail, horizontalno skrolovanje radi chitanja postova nije zabavno ;) ][/size]
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Bednih 24 Mb/s... Sta ti je standard :)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by M M and I
Uskoro cu umesto bednih 24 Mb/s imati 100 Mb7s i kod kuce
Ono što ti uvode jest FTTH (Fiber-To-The-Home) iliti zdravo selja?ki "optika do doma" . Opti?ki kabel se sastoji od snopa staklenih niti promjera ljudske vlasi kose, od kojih svaka omogu?uje prijenos podataka u obliku svjetlosnih valova. Do nedavno su ih telekom operatori zbog njihovih karakteristika, ali i visoke cijene koristili isklju?ivo za meðusobno povezivanje ili za povezivanje velikih tvrtki. Opti?ke niti su spojene direktno u dom, gdje omogu?uju ne samo pristup Internetu ve? i telefoniranje u fiksnoj mreži te visoko kvalitetne, digitalne video usluge, pa ?ak i nadzor ili automatizaciju doma. Važno je re?i da FTTH nudi brzinu DO 100Mb/s (dvosmjerno), a ne automatski toliku brzinu (zna?i ovisi o tvom provideru preko kojega ?eš koristiti taj internet). 24Mb/s si imao (pretpostavljam) preko ADSL 2+, to je ujedno i maksimum koji stare bakrene žice (telefonske) mogu ponuditi, dok obi?an adsl nudi do 8Mb/s ("adsl 1", ako ga smijemo tako nazvati). FTTH je daleko povoljniji/moderniji/brži/stabilniji... na?in spajanja. FTTH je budu?nost interneta! :D

Ja od nedavno imam svoj opti?ki FTTH priklju?ak, izabrao sam 10mbs up/10mbs down, ... preko njega dobivam cijeli Triple Play (internet+televizija+telefon) .. ve?a brzina mi trenuta?no ne treba :nesiguran:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by MARQUE
Originally posted by M M and I
Uskoro cu umesto bednih 24 Mb/s imati 100 Mb7s i kod kuce
Ono što ti uvode jest FTTH (Fiber-To-The-Home) iliti zdravo selja?ki "optika do doma" . Opti?ki kabel se sastoji od snopa staklenih niti promjera ljudske vlasi kose, od kojih svaka omogu?uje prijenos podataka u obliku svjetlosnih valova. Do nedavno su ih telekom operatori zbog njihovih karakteristika, ali i visoke cijene koristili isklju?ivo za meðusobno povezivanje ili za povezivanje velikih tvrtki. Opti?ke niti su spojene direktno u dom, gdje omogu?uju ne samo pristup Internetu ve? i telefoniranje u fiksnoj mreži te visoko kvalitetne, digitalne video usluge, pa ?ak i nadzor ili automatizaciju doma. Važno je re?i da FTTH nudi brzinu DO 100Mb/s (dvosmjerno), a ne automatski toliku brzinu (zna?i ovisi o tvom provideru preko kojega ?eš koristiti taj internet). 24Mb/s si imao (pretpostavljam) preko ADSL 2+, to je ujedno i maksimum koji stare bakrene žice (telefonske) mogu ponuditi, dok obi?an adsl nudi do 8Mb/s ("adsl 1", ako ga smijemo tako nazvati). FTTH je daleko povoljniji/moderniji/brži/stabilniji... na?in spajanja. FTTH je budu?nost interneta! :D

Ja od nedavno imam svoj opti?ki FTTH priklju?ak, izabrao sam 10mbs up/10mbs down, ... preko njega dobivam cijeli Triple Play (internet+televizija+telefon) .. ve?a brzina mi trenuta?no ne treba :nesiguran:
ha-ha...ajde mi ti objasni sta to meni uvode...kao, nama nisu poslali nikakvu obavest o tome, pa sad cekam da mi ti to kazes... :roflmao:

By the way, ne uvode mi FTTH vec Optisk LAN (optisk local area network)...a kako se to kod vas zove nije od interesa...

I ne nisam imao 24 Mb/s ADSL vec Cable...A sad cu imati 100 Mb/s...automatski jer sam toliku brzinu narucio...I vec danas imam kucni telefon preko tog 24 Mb/s Cable internet prikljucka umesto preko Telia-e (svedski Telekom)...i super je...A i digitalnu TV sa pay-per-view i ostalim kvalitetnim digitalnim video uslugama vec imamo...opet preko tog Cable-a od 24 Mb/s...

I ne, ne zavisi od mog provajdera, tj. jednog provajdera...ovaj prikljucak ima kapacitet na kojem ce se nalaziti cak 12 razlicitih provajdera...pa tu konkurencija chuda chini samo tako... :sunce:
Korisnikov avatar
By Draco
Kablic 128/64

Bas me je u nedelju to isto pitao ujak koji zivi u Australiji, bio mi je bedak da mu kazem posto mislim da i Aboridzini imaju brzi net od nas mucenika ovde.
By Tea
ADSL 256/64
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zanimljivo kako ljudi mogu da se posvadjaju u svakoj temi...
No ja koristim wierles 54.0 Mbps
Korisnikov avatar
By nEne
ta ja cu valjda uskoro da dobijem ADSL, zvala me je riba iz provajdera, imam tehnickih mogucnosti, sad jos samo da mi uvedu net... valjda ce biti ove nedelje! :klap:
By Çâðê_DUP
ADSL 256/64. Meni dosta.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Kabl 64/64 (900,00 dinara mese?no) od septembra 2005.

Glavno je da sam se rešio telefonskih impulsa :)

S obzirom da ve?ina stanovništva sveta nema pristup internetu, ja sam više nego zadovoljan! :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Super Mario
?estitam :hiphip:
'fala! :kiss:

dakle, da se apdejtujem, aDSL 256/64 :radosnice:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Alexandrus Magnus
ADSL 1024/256
:wow:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
cable 256/128 + lokal 512/384
sbb spustio cene, mada su i dalje iracionalne ako uzmemo u obizr kvalitet usluge i realne cene neta u ostalim normalnim drzavama.
Korisnikov avatar
By Herald
Neciji vajrles. 1Mb. Ima puuuuno unsecured vajrlesa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!