Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by amnesiaPotpuno, ali potpuno potpisujem amneziu. Za Sava i Kezmana svaka ti cast:hail2: - nemaju pojmaaaaa!!!
Milosevic se tromo krece dok Kezman besciljno trckara okolo. Ako Zigic bude igrao u startnoj postavi, Koroman takodje, e onda cak imamo sansu i da damo neki gol..
Nisu ni holandjani bili bog zna koliko bolji od nas..
Sve u svemu, tuga od igre..
dzaba se nervirate![]()
Originally posted by west endSlazem se with you i svidja mi se sto si konacno malo pozitivan
Ja bih osim veoma losih kezmana i milosevica tu dodao i najlosijeg nenada djodjevica jer svaki napad u 1 poluvremenu holandjani su isli preko njega i ovo je za sada najveca petkova greska sto je nenada djordjevica ubacio u 1 tim:neto:
ne treba ocajavati ni ako se nasi ne plasiraju u 2 krug ipak su u ovoj grupi timovi daleko od jaci od timova koje smo imali u kvalifikacijama:tushe:
evidentno je sa reprezentacijom da je krenulo na bolje setite se do skora reprezentacije pod milovanom djoricem ili dejanom savicevicem:oklagija:ne moze se nista preko noci uraditi treba malo strpljenja:pilence:
Originally posted by topsecretPa da, Petko kao da ponavlja Santraceve greske i pravi pasivnu postavu. Ja sam i dalje optimista i mislim da mozemo u drugi krug. Slazem se sa splifom, jedina izmena Vidic umesto Nadja.
Ja i dalje mislim da mi nemamo kvaliteta vezni red, ne mogu Stankovic I Djordjevic sami, ostali veznjaci su previse usmereni ka odbrani a i spori su za danasnji fudbal. Nije ni cudi sto napad i nema upotrebljive lopte. Mi smo i kvalifikacije prosli na remije, sa Vidicem u timu. A protiv Argentinaca i Obala moramo biti izuzetno drski ako hocemo dalje.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!