Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Paris
Kako bre nasi samo padaju sami od sebe!:doh:
By Paris
Ja mislim da ce Sava ubiti Kezu :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Gde je Žigi? saaaaadaaaaa ?!?!?!! :rida:
Korisnikov avatar
By Paki
Savi baš zanimljivo da se dobacuje sa Van der Sarom... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako Žigi? ne uðe... Ne?e se rezultat promeniti na bolje (po nas, naravno)... Od one dvojice, nema vajde.
By Paris
Posle bisernih komentara voditelja sa nacionalne televizije nastavljamo dalje :kokice: K'o sto rekose "imamo razloga za optimizam" :) (ali bez pokrica) :)
Korisnikov avatar
By zboO
kako kaze komentar, Holandjani vode ali nezasluzeno...mi smo mnogo bolji... :zid: samo je izgleda zaboravio da se na kraju rachunaju tri boda, a ko je bio bolji uopste nije bitno.
Korisnikov avatar
By Paki
Gotoffooo... :sniff: ... Kme!
Korisnikov avatar
By zboO
jebeni majmuni!!
By Paris
Pa nije fer :mad: :mad: :mad:aaaaaa
Korisnikov avatar
By tinkerbell
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mad: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mad:AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad:
By жњ
Milosevic se tromo krece dok Kezman besciljno trckara okolo. Ako Zigic bude igrao u startnoj postavi, Koroman takodje, e onda cak imamo sansu i da damo neki gol..

Nisu ni holandjani bili bog zna koliko bolji od nas..

Sve u svemu, tuga od igre..

dzaba se nervirate :kosa:
By Tea
Originally posted by PH. d
Jel se ovo igra u Amsterdamu? :uplasen:
:ubise:
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da bi ova ekipa koja je zavrshila mech trebala da zapochne sledecci

koroman mi je nekako bi najbolji, samo da nije dobio zzuti
By Paris
Originally posted by Tea
Originally posted by PH. d
Jel se ovo igra u Amsterdamu? :uplasen:
:ubise:
O evo jedne koja misli da je pametna:gubitnik:
By Paris
Postava iz 2. poluvremena je bila bolja, da smo sa njima poceli imali bi vise sanse. Kezman i Sava su bili katastrofalni u napadu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by amnesia
Milosevic se tromo krece dok Kezman besciljno trckara okolo. Ako Zigic bude igrao u startnoj postavi, Koroman takodje, e onda cak imamo sansu i da damo neki gol..

Nisu ni holandjani bili bog zna koliko bolji od nas..

Sve u svemu, tuga od igre..

dzaba se nervirate :kosa:
Potpuno, ali potpuno potpisujem amneziu. Za Sava i Kezmana svaka ti cast:hail2: - nemaju pojmaaaaa!!!

Ljudi, mi smo bili losiji, bas kao sto navedena:D kaze 'nisu bili bog zna koliko bolji od nas'. Taman za gol.

Mi nemamo napad ili ako je Zigic napad onda ga imamo.

Koroman i zuti karton = potencijalna tragedija, mada mislim da mozemo da se pakujemo polako. Ko se nada da mozemo da se nosimo sa Argentinom, grdno se vara. Uh, kako bih voleo da nisam u pravu....
Korisnikov avatar
By MARQUE
Portugalci vode 1:0, ... hvala Bogu da upravo izlazi onaj šupljoglavi Christiano Ronaldo, poludim kad ga vidim, koje taj tip scene radi na terenu to je nevjerojatno, .. faulira Angolca i onda koluta o?ima kada mu sudac nešto prigovori ... de?ko si zgeliro zurku pa misli da je najljepši na terenu i da se sve vrti oko njega ... kako bi ga zašamaro :die:
Korisnikov avatar
By Delete
Nisu dzaba Milosevic i Keznam grobari, veze oni sa igrom nemaju. Ovaj prvi mi je "komsija" pa mogu da kazem da ni sa zivotom veze nema :puzzle:
Tesko da cemo proci u drugi krug...tesko!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Delete
Nisu dzaba Milosevic i Keznam grobari, veze oni sa igrom nemaju.
Odlican si poznavalac prilika, mora se priznati:snob:

:zvezda:
Korisnikov avatar
By west end
Ja bih osim veoma losih kezmana i milosevica tu dodao i najlosijeg nenada djodjevica jer svaki napad u 1 poluvremenu holandjani su isli preko njega i ovo je za sada najveca petkova greska sto je nenada djordjevica ubacio u 1 tim:neto:

ne treba ocajavati ni ako se nasi ne plasiraju u 2 krug ipak su u ovoj grupi timovi daleko od jaci od timova koje smo imali u kvalifikacijama:tushe:

evidentno je sa reprezentacijom da je krenulo na bolje setite se do skora reprezentacije pod milovanom djoricem ili dejanom savicevicem:oklagija:ne moze se nista preko noci uraditi treba malo strpljenja:pilence:
By Paris
Originally posted by west end
Ja bih osim veoma losih kezmana i milosevica tu dodao i najlosijeg nenada djodjevica jer svaki napad u 1 poluvremenu holandjani su isli preko njega i ovo je za sada najveca petkova greska sto je nenada djordjevica ubacio u 1 tim:neto:

ne treba ocajavati ni ako se nasi ne plasiraju u 2 krug ipak su u ovoj grupi timovi daleko od jaci od timova koje smo imali u kvalifikacijama:tushe:

evidentno je sa reprezentacijom da je krenulo na bolje setite se do skora reprezentacije pod milovanom djoricem ili dejanom savicevicem:oklagija:ne moze se nista preko noci uraditi treba malo strpljenja:pilence:
Slazem se with you i svidja mi se sto si konacno malo pozitivan :camac:
Korisnikov avatar
By topsecret
Ja i dalje mislim da mi nemamo kvaliteta vezni red, ne mogu Stankovic I Djordjevic sami, ostali veznjaci su previse usmereni ka odbrani a i spori su za danasnji fudbal. Nije ni cudi sto napad i nema upotrebljive lopte. Mi smo i kvalifikacije prosli na remije, sa Vidicem u timu. A protiv Argentinaca i Obala moramo biti izuzetno drski ako hocemo dalje. :gol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by topsecret
Ja i dalje mislim da mi nemamo kvaliteta vezni red, ne mogu Stankovic I Djordjevic sami, ostali veznjaci su previse usmereni ka odbrani a i spori su za danasnji fudbal. Nije ni cudi sto napad i nema upotrebljive lopte. Mi smo i kvalifikacije prosli na remije, sa Vidicem u timu. A protiv Argentinaca i Obala moramo biti izuzetno drski ako hocemo dalje. :gol:
Pa da, Petko kao da ponavlja Santraceve greske i pravi pasivnu postavu. Ja sam i dalje optimista i mislim da mozemo u drugi krug. Slazem se sa splifom, jedina izmena Vidic umesto Nadja.

Znaci Gavrancic, Krstajic, Vidic, Dragutinovic
Duljaj zadnji vezni (stavlja Rikelma u dzep)
Djordjevic plejmejker (mada treba misliti i o Sasi Ilicu)
Zigic u napadu
Stankovic odmah iza njega, odlican je iz drugog plana i ima fantastican sut. Petko ga suvise opterecuje defanzivom.
Ljuboja i Koroman na krilu

Ova postava je izuzetno fleksibilna i brza od one koja je pocela danas. Ljuboja, Koroman, Stankovic i Djordjevic mogu da mesaju karte po zelji. Ukoliko treba da jurimo rezultat, prvi izlazi Gavrancic jer uz pomoc Duljaja odbrana moze da se krpi.

Moja lista lepih zelja :)

God bless Serbia :molise:
Poz svima
By Bombina
sranje!
ako izgubi argentinu nema osmine finale
Korisnikov avatar
By IriS
13. jun 2006. | 10:44 B92

Kraj Mundijala za Vidi?a!

Fudbalski reprezentativac SCG Nemanja Vidi? zbog povrede ne?e nastupati na Svetskom prvenstvu u Nema?koj.

Vidi? je na treningu u ponedeljak doživeo težu povredu kolena, a posle detaljnog lekarskog pregleda ispostavilo se da ne?e biti u stanju da igra bar nekoliko nedelja. Radi se o povredi kolateralnog unutrašnjeg ligamenta levog kolena.

Odbrambeni igra? Man?ester Junajteda nije igrao u prvom me?u šampionata sveta s Holandijom zbog suspenzije.

Tokom kvalifikacija on je bio klju?ni igra? odbrane, koja je primila samo jedan gol, što je najbolji skor u kvalifikacijama za bilo kog od 32 u?esnika šampionata. Reprezentacija SCG u petak igra sa Argentinom, a posle toga, 21. juna, u tre?em kolu sa Obalom Slonova?e.

...........................................................

ja bih na ovo dodala da je moUžda i kraj Mundijala i za celu reprezentaciju :putnik:
Korisnikov avatar
By Skyen
nasa igra ce se promeniti onda kada pocnemo lopte da dobacujemo po zemlji
vise od bilo cega me izludjuje taj deo nase igre, bez sredine terena, bekovi gadjaju napadace u gustoj protivnickoj odbrani. kakva je to igra! eto to je sve
Korisnikov avatar
By Kupper
I malo da budemo objektivni - ako gledate Togo i Koreju mozete da skapirate koliko mi to pojma nemamo i koliko smo najslabiji na SP. Mislio sam da je Angola losija ali ne, decaci igraju fudbal.

Za Vidica samo +, bar nece da se blamira kao, npr Savo i na utakmici i sinoc na press konferenciji.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!