Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Povredjeni fudbaleri Filip Koku i Vesli Snejder trebalo bi da igraju za ekipu Holandije u sutrašnjem me?u SP protiv SCG.

Ovo je potvrðeno nakon što su danas uspešno završili poslednji trening pred tu utakmicu. Koku, koji je povredio butni miši?, i Snejder koji je imao problema sa ?lankom noge, pojavili su se na zajednickom treningu reprezentacije na centralnom stadionu u Lajpcigu. Oni su tokom protekle sedmice imali odvojene treninge od svojih saigra?a.
Slika
"Najbitnije je da mogu da po?nem u formi i bez ikakvih daljih rizika. Odradio sam svoj posao ove sedmice i, ako sve bude u redu, povrati?u brzo svoj ritam", rekao je Koku na konferenciji za novinare.

O?ekuje se da ?e i Koku i Snejder igrati na sutrašnjoj utakmici protiv SCG, dok ?e plejmejker Rafel van der Vart najverovatnije ostati na klupi zbog problema sa ?lankom.

http://www.b92.net/sport/mundijal2006/v ... _id=200759
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sre?no "plavi"!

P.S. Kuppere, popunio sam Paninijev album još u ponedeljak. ;)
By Paris
E pa ljudi danas u 15 vide?emo na ?emu smo :uplasen:
By Gost
Ka'?e više 15h???
Originally posted by PH. d
Bravo Trinidad i Tobago! :cheer: Rulate! Rado cu letovati kod vas, samo me zovite :klap:

:lol:
Zarazih te virusom sponzorštine.
By Paris
Originally posted by p?elica
Ka'?e više 15h???
Bravo Trinidad i Tobago! :cheer: Rulate! Rado cu letovati kod vas, samo me zovite :klap:

:lol:
Zarazih te virusom sponzorštine.
:gric:
By Çâðê_DUP
:gric:
Jub na kub!
Korisnikov avatar
By Skyen
:gol: :fige:

jbt prvenstvo uvek u vreme ispitnog roka, gad demt :hekla:
By Bombina
E pa ljudi danas u 15 vide?emo na ?emu smo :uplasen:
e pa napeti su svi..
By Bombina
ajme da kladimo 2:1 za plavi
Korisnikov avatar
By Kupper
11/06/2006 | Izvor: B92

'Osam godina ?ekanja je prošlo. Danas u Lajpcigu, Srbija i Crna Gora - Holandija (15h). Evo i najverovatnijeg sastava SCG: Jevri? (g), N. Djordjevi?, Garvan?i?, Krstaji?, Dragutinovi?, Nadj, Duljaj, Djordjevi?, Stankovi?, Kežman, Miloševi? (Žigi?).

Tamo gde su "plavi" stali na prethodnom u?eš?u na SP, u Francuskoj, danas po?inju u Nema?koj. Holandjani su tada u osmini finala, u Tuluzu pobedili SR Jugoslaviju sa 2:1, golom Davidsa u jednom od poslednjih napada.

Da li ?e plavi uspeti da se revanširaju za taj poraz, kao i onaj od 6:1 na EP 2000. godine (najubedljiviji poraz u 14-godišnjoj istoriji dvoimene države) sazna?emo negde oko 16 i 50.'
By Bombina
kupperu gledacemo sat vremena na tv
i onda cemo znati
svi smo napeti
a znam ja proslosti koju si igrali nepozeljno je
a ja zasad tako mislim ,videt cemo ko su bolji
2-1
Korisnikov avatar
By Kupper
Sevcenko izgleda ne igra protiv Spanaca. Ima nesto o tome na sajtu B92.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kupper
11/06/2006 | Izvor: B92

'Osam godina ?ekanja je prošlo. Danas u Lajpcigu, Srbija i Crna Gora - Holandija (15h). Evo i najverovatnijeg sastava SCG: Jevri? (g), N. Djordjevi?, Garvan?i?, Krstaji?, Dragutinovi?, Nadj, Duljaj, Djordjevi?, Stankovi?, Kežman, Miloševi? (Žigi?).

Tamo gde su "plavi" stali na prethodnom u?eš?u na SP, u Francuskoj, danas po?inju u Nema?koj. Holandjani su tada u osmini finala, u Tuluzu pobedili SR Jugoslaviju sa 2:1, golom Davidsa u jednom od poslednjih napada.

Da li ?e plavi uspeti da se revanširaju za taj poraz, kao i onaj od 6:1 na EP 2000. godine (najubedljiviji poraz u 14-godišnjoj istoriji dvoimene države) sazna?emo negde oko 16 i 50.'
Neko mediji su najavili formaciju 4-5-1 pre neki dan (ne mogu da se setim zaista gde sam pro?itao), tj. umesto Kežmana bi igrao Koroman... Bumo videli... :gol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Petkovic jutros kaze 4-4-2 (Zigic) ili 4-5-1 (Milosevic). Ima jos 20 minuta pa cemo da vidimo dal ima petlju da umesto Save stavi Zigica. Mozda je i bolje da vatreno krestenje Zigicu ne bude start utakmice. Moze da zameni Milosevica ako lose krene...:neznam:
Korisnikov avatar
By Paki
Ipak je 4-4-2, bez Koromana i sa Naðem i Duljajem pored Stankovi?a i P. Ðorðevi?a na sredini... Ne znam ko je u napadu...
Korisnikov avatar
By Paki
Aha, evo ide na RTS-u, Kežman i Miloševi? u špicu (saopštio Petkovi?)
Korisnikov avatar
By bigirl
Otpratila sam sve tekme osim Arg - Ob sl.... I moram re?i... Od svih koje videh... Igra našeg tima u kvalifikacijama je bolja od svake reprezentacije koja je igrala do sad. Samo da nastavimo tim tempom i bi?e JAKO dobro...
Korisnikov avatar
By zboO
jooooj samo da nas ne odvale...i ako recimo bude penal za nas da se opet ne nadje neki majmun kao Mijatovic, koji ce pokushati da lobuje golmana od 2m :zid: ...joj neke gluposti nikada necu zaboraviti.
By Paris
Jel se ovo igra u Amsterdamu? :uplasen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Napred plavi!!!!!!!! Svi smo mi, svi smo mi... LAVOVI!!!!
Korisnikov avatar
By zboO
ja te voooolim, ja te vooolim, ja te VOOOOOLIM SRBIJOOOOOOO!!
Korisnikov avatar
By sakis
Srecno momci, tebace vam :kokice:
Korisnikov avatar
By zboO
jebeni mamuni!!!
Korisnikov avatar
By Paki
F U C K ! ! ! :vatrica:

Roben tr?i ko Karl Luis! :placko:
Korisnikov avatar
By zboO
josh ako nam onaj odvratni i iritantni pacov Filip Koku da gol, ja cu se samoubiti!!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!