- 11 Jun 2006, 18:38
bas mi je drago sto si imao srece sa najboljom drugaricom i mislim da je jako zdravo imati str8 drugaricu sa kojom mozes da razgovaras o tim stvarima.
to sto je ovo prvo autovanje bilo pozitivno, ne znaci da ce i svako naredno. znaj da se moze desiti da se zajebes. dozvoli da te potsetim da je ovo srbija i vodi racuna kome se autujes! 4 devojke znaju da sam gej i od trenutka mog autovanja zblizio sam se sa njima, ali kada sada razmislim o tome, vidim da sam mogao jako da se zajebem u izboru osoba kojima se autujem.
predlazem ti da se pridrzavas ovih pravila:
- nikada se na autuj osobama koje vole da tracare jer ce te u trenutku kada nemaju vise "materijala" prodati kao zutu stampu sa naznakom "nemoj nikome da kazes" a kolika je tezina tih reci, znamo i ti i ja.
- nikada ne autuj osobama koje ti odaju tudje tajne jer to znaci da ce i tvoju odati nekome trecem
- nikada (ali bas NIKADA) ne autuj koleginicama na poslu jer je posao nesto sto te hlebom hrani i na trzistu vladaju vucji zakoni i ne sumnjam da ce neko za koga verujes da te puno voli i mozes da mu verujes, pokapati bas pomocu toga kako bi dobio povecanje plate, pozitivne poene kod sefa ili mozda cak i deo tvoje plate
- nikada ne autuj mentalno obolelim osobama
- ne autuj osobama koje ne poznajes dovoljno dugo
- ne autuj dvolicnim osobama (ne mozes da li su dvolicne prema tebi, ali posmatraj ih neko vreme i vidi da li su dvolicne prema trecim osobama)
- ne autuj osobama koje podrzavaju tradiciju, konzervativnim osobama, nacionalno nastrojenim osobama (jer u srba pedera nema) niti zadrtim radikalima (licni primer: jedna od 4 drugarice kojima sam se autovao je konzervativna devojka i danas nerado razgovaramo o toj temi, ali se sa druge strane nas odnos produbio i mislim da su emocije na visem nivou, tako da je autovanje ispalo pozitivna stvar ali mogla je vrlo lako da ne bude).
- ne autuj devojkama koje su zaljubljene u tebe
- znaj da ce clanovi tvoje porodice/familije drugacije posmatrati na tvoju (homo)seksualnost od osoba koje ti nisu u krvnom srodstvu.
- znaj da osobe koje se predstavljaju kao potpuno liberalne mogu da reaguju na nacin potpuno suprotan od onog kakav ocekujes.
predlazem da se ogranicis na 4-5 str8 drugarica (drugovi ce kad tad pomisliti da drkas na njih) i dosta je. preusmeri energiju na gej scenu.
i jos jedan savet: NIKADA ne autuj u momentu slabosti vec samo kada si u stanju da racionalno promisljas.
jos bitniji savet: svaki negativan gest i sumnju u osobu kojoj autujes pomnozi sa 10 a pozitivnu vibraciju podeli sa 5.
srecno.
p.s. moja najbolja drugarica i ja smo se mnogo zblizili kada sam se autovao. to joj je pomoglo da se otvori jer je pokazalo moje poverenje i rekla mi je za stvari koje su joj se desile a mnogo su "teze" od moje pederastije. autovanje je oborilo mnoge barijere i sada funkcionisemo fantasticno. (samo sto ona vise ne zivi u ovom grau, ali i dalje sam spreman da joj dam bubreg ako joj zatreba ili da joj pomognem da zakopa les bezeci od policije).