- 02 Jun 2006, 05:33
Me batalila drogu for good. Ok uzmem dim dva trave jednom ili dvaput godishnje (i to kad nemam nikakve obaveze u sledecih par dana, pa mi se moze a da me ne grize savesti, poslednji put sam duvala s jednim od roditelja btw)
Anyway - zasto sam prestala, po tackama:
LSD - treba li objasnjenje, imala sam bad trip, zamalo da me zgazi auto, ortakinja iz srdnje overila pa je na terapiji u lazi, tj sad je slobodna ali pije 5 lekova protiv psihoza i depresija), imala par flashbackova ranije, sad hvala bogu nista. Zlocin protiv mozga u svakom slucaju.
KOKA - posmrkali smo jednom prilikom toliku kolicinu za 8 sati (5cm lajna na pola sata i krace) da sam se zasitila za zivot, imala na kraju osecaj da mi prednji zubi stoje horizontalno, par puta nije bio cist, par puta po dva tri lajna pa neccu da sudim. Previse skup da bi imao smisla.
HORS - Probala par puta, not my cup of tea, zapravo toliko sam ga se plasila da nisam ni osetila neki rad, osim sto mi se divljacki setalo i svrbela me kolena. Pola neke stare ekipe mi je na pajdu, zombiji, bas imam problem s tim. Od svih komana grada Beograda znam samo jednog koji se skinuo i ostao cist 4 godine, a svi su pokusavali da se skinu u vise navrata (ovde racunam samo iskrenu zelju i pokusaje)
ECSTASY - Umela da gutam i po 4 za vece, sjebe ten, dehidrirash, onaj jebeni osecaj u zelucu je grozan (ili je to od silne tecnosti), mrzim one sitne haludze koje se jave kad flashiras na vecoj kolicini, sledecih 8 dana zaboravi tablicu mnozenja, mozak se pretvori u puding, facijalni grchevi, tj posledice istih, i ona depra posle, preosetljivost, nervoza i mnogo se brecas na ljude. I mozak ti ostaje ko ementaler for good, ako me neko pita zasto ne mogu da ucim duze od 2 sata dnevno ili sto se cesto mucim da zavrsim knjigu, eto mu odgovor.
'SHISH, my drug of a choice, daleko finiji rad od trave, nema onih gadnih nusefekata, naravno u meri, dva tri dima uz neki alkohol, nikakva preterivanja, savrsena droga za suptilnu blejacinu gajbi uz zanimljive razgovore i finu mjuzu. Zasto ne? Ovde je losh, retko kada neko dovuce avganistanca ili marokanca iz FR.
SKANK - ajme to smrdi, prejko je i postanem biljka nesposobna da si kupi kokakolu. Njah, hibrid, fuj.
VUJA - smorna zamena za hashish, suva usta, iq 27, imam nizak pritisak pa mi nikad nije preterano prijala, moze u malim kolicinama (to je kod mene 2 zenska dima), nikako ona preduvavanja, kako ljudi uglavnom rade...Ostalo isto kao kod 'shisha. Duvala sam u dvogodisnjem periodu svakodnevno, long term posledice - nedostatak motivacije, akutna lenjost i dekoncentracija, na kraju se javio i nedostatak empatije.
APOTEKA - em je bedak posle 15. em je heavy. Najsoc kombinacija za ispiranje mozga (iskustvo: trodon, bensedin, dijazepam, lorazepam, artan, procipar - to je nesto za parkinsona od cega bukvalno vidis trostruko, sintradon, moradol intravenozno sopstvenim spricem, da ne bu zabune, i verovatno nesto zaboravih), nivo alkoholicara ispred radnje, bukvalno - vodokotlic za mozak.
MDMA - bilo mi lepse od eksera, sa istim posledicama.
KETAMIN - pojavio se na trzistu nakon sto sam prestala da se drogiram, pa nemam licno iskustvo, vidjala ljude u K-holeu, ma bljak.
SPEED - isto kao kod ketamina, nemam licno iskustvo, al se par ortaka zajebalo pa navuklo.
POPPERS - ima jednu dobru stranu - brzo pushta, bolje ga svog iskonzumirati u sledecih 2-3 dana, posle izlapi te izaziva grozomorne glavobolje.
PECURKE - radila jednom, pa necu nesto opsirno, gadno ti dok ih konzumiras, gadno ti i posle, kljucna rec - gadno.
Vjerojatno nesto ispustih, ko ce se toga setiti.
Imam iskustvo iz druge ruke sa svakom drogom osim metamfetamina, znaci od velebilja do razoranih vena, sve je to govno.
Sad mozes da mi stavljas kese exera na sto, vuces kilometarske lajnove koke i dopa, imas ceo karton esida i molis me da uzmem - NEMA JEBENE SHANSE. Been there, done that, got a t-shirt, and never again.
Toliko o tome.