Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Fester
poenta mi je da se uradim, a ne da odrzavam zavisnost.
Jel' neko probao Crystal? Sta je to?
Crystal je moja omiljena vutra. Nekako ima skroz lep rad. Ne umrtvi me, smeshim se i pricam ko vodenica (kao da to ne radim i str8). :smeh:

Nego, shta ste se vi svi navukli na taj poppers? :cookie:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dr. M
Ja sam za...a, mogli bi i Teu da ukljucimo...verujem da bi bilo veselo.... :redaljka:

Sad se samo ti cekas....

:smeh: :smeh: :smeh: Tea se iskljucila... :P

I da...mnogo je volim, jer je konacno odrasla. :love:

Ovaj :tea: da se skine s foruma , jer...nije vishe crvena! :lol:
Korisnikov avatar
By Val
E da...jeste li uspeli da se skinete s koprive. Uskoro sam na odmoru, a ni malo mi se ne pushi ni korpiva , a ni slama.
Jbt, kakvu vam vutru u Srbiji prodaju. Pa ti bi trebali da vam plate da je pushite!

Shto ti je moda...jedni se obogatishe prodavajuci slamu narodu, a drugi se naduvashe iste jer je u modi. Jbt, dodjite na zapad, uzmite sve shto pozelite, pa se kladim s vama, da nikada vishe tu slamu kupiti necete. :smeh:

A ja sad odoh u shoping. Jel' ima josh neko neku zelju...? :D

Slika
Slika

ARE POPPERS LEGAL?
The possession or use of poppers is not illegal in the USA, Austria, United-Kingdom, Germany, Netherlands, Japan, France, Suisse and a lot of other country's, but check your local law if you want to distribute them.

:lol: Kako da ne...
Korisnikov avatar
By m..
Ja kupovala poppers u Francuskoj 1999. i 2000. bez problema.
Korisnikov avatar
By Val
Pa kao i ja u Holandiji. Ali, ipak treba znati gde. Od 2004 su to "proglasili" ilegalnim... :roll:
Korisnikov avatar
By bambola
Nekako mi vise ne prija extasy, sutradan izgledam,,najblaze receno stravicno.Lice mi pocrni,poiskacu mi neke crvene fleke,bubuljice,delujem bolesno i izmozdeno.Pocela sam da ga preskacem.
Koku volim,speed-tesko je naleteti na bas dobar,prodaje se razno smrvljeno djubre,koje nekim cudom uglavnom prolazi kod ljudi(psiholoska uradjenost-smrknuo sam i u euforiji sam-znaci razbio me spid?!).
Na heroin sam bila navucena preko 15 godina,sad korisim supstituciju,ali to ne ubrajam u drogu po izboru-vec je preraslo u nacin zivota.
Dakle,moj izbor-marihuana,lagano i lezerno.

I da se razumemo-nikako ne propagiram droge,uostalom ja sam zivi dokaz koliko droge mogu upropastiti coveku zivot.Ko god nije probao nista od navedenog-preporcujem da cvrsto ostane pri tome.
:stopdrogi: Alkohol takodje.Zdrav zivot je nesto najbolje i najlepse.
Korisnikov avatar
By m..
Me batalila drogu for good. Ok uzmem dim dva trave jednom ili dvaput godishnje (i to kad nemam nikakve obaveze u sledecih par dana, pa mi se moze a da me ne grize savesti, poslednji put sam duvala s jednim od roditelja btw)

Anyway - zasto sam prestala, po tackama:

LSD - treba li objasnjenje, imala sam bad trip, zamalo da me zgazi auto, ortakinja iz srdnje overila pa je na terapiji u lazi, tj sad je slobodna ali pije 5 lekova protiv psihoza i depresija), imala par flashbackova ranije, sad hvala bogu nista. Zlocin protiv mozga u svakom slucaju.

KOKA - posmrkali smo jednom prilikom toliku kolicinu za 8 sati (5cm lajna na pola sata i krace) da sam se zasitila za zivot, imala na kraju osecaj da mi prednji zubi stoje horizontalno, par puta nije bio cist, par puta po dva tri lajna pa neccu da sudim. Previse skup da bi imao smisla.

HORS - Probala par puta, not my cup of tea, zapravo toliko sam ga se plasila da nisam ni osetila neki rad, osim sto mi se divljacki setalo i svrbela me kolena. Pola neke stare ekipe mi je na pajdu, zombiji, bas imam problem s tim. Od svih komana grada Beograda znam samo jednog koji se skinuo i ostao cist 4 godine, a svi su pokusavali da se skinu u vise navrata (ovde racunam samo iskrenu zelju i pokusaje)

ECSTASY - Umela da gutam i po 4 za vece, sjebe ten, dehidrirash, onaj jebeni osecaj u zelucu je grozan (ili je to od silne tecnosti), mrzim one sitne haludze koje se jave kad flashiras na vecoj kolicini, sledecih 8 dana zaboravi tablicu mnozenja, mozak se pretvori u puding, facijalni grchevi, tj posledice istih, i ona depra posle, preosetljivost, nervoza i mnogo se brecas na ljude. I mozak ti ostaje ko ementaler for good, ako me neko pita zasto ne mogu da ucim duze od 2 sata dnevno ili sto se cesto mucim da zavrsim knjigu, eto mu odgovor.

'SHISH, my drug of a choice, daleko finiji rad od trave, nema onih gadnih nusefekata, naravno u meri, dva tri dima uz neki alkohol, nikakva preterivanja, savrsena droga za suptilnu blejacinu gajbi uz zanimljive razgovore i finu mjuzu. Zasto ne? Ovde je losh, retko kada neko dovuce avganistanca ili marokanca iz FR.

SKANK - ajme to smrdi, prejko je i postanem biljka nesposobna da si kupi kokakolu. Njah, hibrid, fuj.

VUJA - smorna zamena za hashish, suva usta, iq 27, imam nizak pritisak pa mi nikad nije preterano prijala, moze u malim kolicinama (to je kod mene 2 zenska dima), nikako ona preduvavanja, kako ljudi uglavnom rade...Ostalo isto kao kod 'shisha. Duvala sam u dvogodisnjem periodu svakodnevno, long term posledice - nedostatak motivacije, akutna lenjost i dekoncentracija, na kraju se javio i nedostatak empatije.

APOTEKA - em je bedak posle 15. em je heavy. Najsoc kombinacija za ispiranje mozga (iskustvo: trodon, bensedin, dijazepam, lorazepam, artan, procipar - to je nesto za parkinsona od cega bukvalno vidis trostruko, sintradon, moradol intravenozno sopstvenim spricem, da ne bu zabune, i verovatno nesto zaboravih), nivo alkoholicara ispred radnje, bukvalno - vodokotlic za mozak.

MDMA - bilo mi lepse od eksera, sa istim posledicama.

KETAMIN - pojavio se na trzistu nakon sto sam prestala da se drogiram, pa nemam licno iskustvo, vidjala ljude u K-holeu, ma bljak.

SPEED - isto kao kod ketamina, nemam licno iskustvo, al se par ortaka zajebalo pa navuklo.

POPPERS - ima jednu dobru stranu - brzo pushta, bolje ga svog iskonzumirati u sledecih 2-3 dana, posle izlapi te izaziva grozomorne glavobolje.

PECURKE - radila jednom, pa necu nesto opsirno, gadno ti dok ih konzumiras, gadno ti i posle, kljucna rec - gadno.
Vjerojatno nesto ispustih, ko ce se toga setiti.

Imam iskustvo iz druge ruke sa svakom drogom osim metamfetamina, znaci od velebilja do razoranih vena, sve je to govno.

Sad mozes da mi stavljas kese exera na sto, vuces kilometarske lajnove koke i dopa, imas ceo karton esida i molis me da uzmem - NEMA JEBENE SHANSE. Been there, done that, got a t-shirt, and never again.

Toliko o tome.
Korisnikov avatar
By svejedno
bravo m...

Mada ja volim ketamin i acid.

Ali ima istine u tome sto kazes za acid .Imao sam i ja bad, bad trip jednom, bio sam lud pola godine.

U svakom slucaju - hashish :)
Korisnikov avatar
By m..
Pa taj fazon, sve samo umereno... inace :duh: :lood:
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni to prVO fiz. ne odgovara ( i u malLim kolicinama) - lupa mi srce ko ludo, pritisaK se zEzne... onDA stondiraM, razmisljAm sve u 16, ucutiM se , i baCam u tuge i paranoje.... ne znAm da je vozam , heb'ga (a ovo fiz. sta cu, kaD mi organizmu ne prija)

dodusSe, bilo je nekoLiko izUzetaka- recimo jedno jutro (??) koD eYe na gajbi za vriMe eXita saM bila seXtrapukla od 2 dima, bilLa ubedjena da me nije ni pipnula, a lOOpetala sam ko luda, zasMEjavala narodne maSSe, i radiLa neku pantomimU prStima, poSSto sam kao uzELa 2 dima SSamo da bih se spusTIla i zaspala :roll:
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. koX je VAN SVIH KATEGORIJA !! :love: - no izuzetno imaM slabo iskustvo, i to mala kolicina, aLL kontam da cu tako miSSiti do kraja...

i voleLa sam rad trodona... definitivno...

no, vec duuuuuuuuuGO sam potpuno str8, samO alkohola
Korisnikov avatar
By Zoe
Slicno kao Bambola-X mi ne prija vise, ali ni KOKA, a ni SPEED, HORS sam uvek volela, lepo me je spustao jer sam prirodno vatrena, ali sam prestala sa njim nakon 2-3 navlacenja.......da, uzimala sam i sugave TRODONE :zacepi: a sada volem samo dobru duvku i alkohol..........
Korisnikov avatar
By Zoe
Sta je katamin? :puzzle:
Korisnikov avatar
By EYA
da, da.. bilo je rano jutro, negde oko 5 poslepodne :happysmoke:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ma vutra je zakon.... :happysmoke:
Moze i neka dizalica u slucaju :dj: ali ko sto navedose gore, i meni je Ex postao smor u zadnje vreme, a i prosli put kad smo ga trazili po gradu nije ga nigde bilo, svi nude samo koks, skupo je to, mada ga volim.
Popers mi je zesce sranje, uopste i ne smatram to za drogu, samo me iskrivi na minut i wow.... mada je ovde legalan, nimalo mi se ne dopada.
Korisnikov avatar
By Zoe
Sta je Popers, jebi ga? Hoce li mi neko reci? :ribica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
da, da.. bilo je rano jutro, negde oko 5 poslepodne :happysmoke:
hihihih, pa toU mi je bila DRuga vriMEnska opcija :nokti:
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by OneGirlArmy
Popers je Rush.....ono stranje u maloj bocici(hemikalija koja isparava) i njusis je iz boce...........tako te lupi da ti ceo film zivotni prodje ispred ociju.MENI LICNO JE SRANJE TESKO..mogu samo da zamislim koliko sivih celija ode jednim udahom..jojjjj zao mi je samog sebe-previse se volim!!!
Ganjaaaa RULES...i to samo Hibridi Holandski ili nista.................

P.S.bee smrth!!!!

popers :neto:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hvala, mada.....ja prvi put cujem za to. Zar to ima kod nas? :puzzle: Ja imam druga koji je nekoc uzivao da udise lepak, a za ovo mi ne rece da postoji..........
Korisnikov avatar
By SouthSide
Hvala, mada.....ja prvi put cujem za to. Zar to ima kod nas? :puzzle: Ja imam druga koji je nekoc uzivao da udise lepak, a za ovo mi ne rece da postoji..........
Ma popers ti je sada ultra-popularan u gay sceni u Zap.Evropi (bar za Austriju mogu ta tvrdim), skoro svi to smrkaju, jer ti se opuste apsolutno svi misici i navodno je vece uzivanje u sexu, duze traje, a narocito pred svrsavanje kad udahnes, mnogo se lepse svrsi. Inace traje samo par minuta, ali bas jako,jako zvekne u glavu, izgubis se totalno.
Nisam cuo da neko radi u Srbiji to,
ali opet, po mom misljenju, sranje.

-
Korisnikov avatar
By Adam*
Slicno kao Bambola-X mi ne prija vise, ali ni KOKA, a ni SPEED, HORS sam uvek volela, lepo me je spustao jer sam prirodno vatrena, ali sam prestala sa njim nakon 2-3 navlacenja.......da, uzimala sam i sugave TRODONE :zacepi: a sada volem samo dobru duvku i alkohol..........

Jojjjjjjjjjjjjjjj malena...bas me je rastuzilo ovo..nisam ni video..SHIT.no eto sada i to znas.......mada bas i nisi morala ali ............jebat' ga!!!!
sada si se naucila......................Pusa i budi mi dobra i nemoj da se ljutis na mene sto sam tako iskrivljen i neodredjen....sta cu.takav sam!!!!!:hail:
Korisnikov avatar
By Hys.
ganja
one and only
vozi me odlicno, nema mamurluka ko kod alkohola
nema (fizicke) navlake
i pocinju da priznaju koliko su srali o njenoj navodnoj uzasnoj stetnosti... :burner:
u svakom slucaju alkohol pripada zajedno sa heroinom prvoj grupi supstanci koje izazivaju tesku fizicku zavisnost, cigarete i sedativi drugoj a ganja trecoj ......koliko znate duvacha koji su isli na lecenje od duvanja?eeeee...ali na zalost ja mnogo cesce cirkam u drustvu nego duvam (NIKAD ne mesam ta dva) ali sam polako pocela da prelazim iskljucivo na duvanje, sam da napravim lep water pipe device cuz aj hejt d tejst
:kafa:
i da, preferiram slabiju travu kao sto i preferiram i "slabiji" alkohol, kao sto je pivce i vino...ali dont bi fuld, dis kau ken drink alot en' smoUk alot:hyper:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ni ja ne cuh za to ovde, ali, u svakom slucaju, ni ja ne zelim da propagiram droge ovde, a ni bilo gde.......kontam da ovde ima jako mladih ljudi i mogli bi da zastrane nakon ovih nasih opisa, ako vec nisu.......dakle, nemojte! :neto:

(Ja cu da se drzim kampanjske duvke i ne-svaki-vikend-alkohola, i to je to :lol: )
By жњ
@m.. :up: Svaka chast

I meni slicno, samo manji obim probanih narkotika (dop, lsd i pecurke sam oduvek obilazila u shirokom luku)

sada jedino ponekad zgutam bensedin ili bromazepam kad sam u pms-u pa imam hormonal problems od kojih ne mogu da zaspim, inace no no no no noo :neto:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hahhhaha, ok, ja xanax i benDZose i ne racunam u droge...
to , naravno koristim ponekad, poSSebno u stresnim situacijama (ucenje, i neka patnja pred spavanje :gotika: )
Korisnikov avatar
By Adam*
Xanax.......da da............finoooooo!!!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam prestao sve sem hasha i dobre trave. Samo dobre.

Sta cu, opussta me.

Ponekad moze acid, k'o sto rekoh. U natureu medju treesima. Vrlo retko.
Korisnikov avatar
By jenny
pa koka mi je nesto najbolje sto sam ikad probala...
extasy mi je bio vrh u pocetku,pa me je presmorio,uzasno sam depresivna posle i to mi je toliko bezveze....vise ga ne koristim.
trava mi je uvek bila sranje, shit i nekako...
bensedine, trodone i ta sranja nisam nikad ni probala...
ma kad sve saberem i oduzmem....alkohol rules :B
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Adam*
Popers je Rush.....
A ako je samo Rush = Poppers, shta su onda TNT, Ecstasy Pop, Jungle Juice, Man Scent, Iron Horse itd., itd...?

:evilwait:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!