Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Mogu li zamoliti zbunjenu da mi umesto ovog njenog (pakosnog :durenje: ) smajlija, stavi moj omiljeni > :sigh: < ? :trep: :D :trep:
Korisnikov avatar
By zboO
mozesh....

zamoli je.

:P :P

bice bice....pochinje era blizanaca, bice posla.. ;)
Korisnikov avatar
By zboO
jooooj joooj joooj...vidim imamo josh jednu novu korisnicu koja nas skroooz kulira....ccccc...new gemini is in the house :yay:

@ love2love poshto ce ti rodjus brzooo brzooo, necu te sada ubacivati na listu ;) nego kada dodje "sudnji dan" :trep: (jbg lurkujem pa sam videla sta pishe u profilu :D )

@ Khons ...prebacicu te, hocu hocu :yes:
Korisnikov avatar
By jenny
za koji dan 24...
jebote kad pre :puzzle:
Korisnikov avatar
By zboO
1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 ( the1whowished, Swanheart :lood: , Dyke )
3x19 (Eru�nne, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
14x22 (Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
8x24 ( jenny, Amnesia :auto: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
16x25 (Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
5x26 (greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , hush, zbunjena :meda: )
8x27 ( love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , Dana Scully)
3x34 (D: ) :cigareta: , bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x61 (�ivadinka �iki? - Teta Ziza :oklagija: )

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi

e vako...poshto je blizanaca jako mnogo...a i razmak je po dan dva izmedju rodjendana, evo ja cu lepo grupno da vas prebacim, neke sa zakashnjenjem a neke par dana u napred....ne mogu da se cimam svaki dan,sorry but jebiga...a za neke sam zaboravil akada im je rodjus... :spin: (ali seticu se)

SRETAN VAM SVIMA RODJENDAN!!!!

@ ivanica, greenwich, D : ) , Jenny, love2love

:kiss: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By greenwich
zbunjenice fukaj se ti malo, pusti me da oduživam 25.u do kraja, nemo' me tu ubacuješ pre vremena samo zato što te mrzi da radiš posao dobrovolja?ki i zato što si ljubomorna na moje mlade godine :tetka:

kakav si loša...
SMENA!
Korisnikov avatar
By zboO
(...cccc kakav rechnik...)

ljubomorna na TVOJE mlade godine......LOOOOOOOOOOOOL!!

H I T

sorry....nece se ponoviti...

:kopanos:

vi blizanci,aj sto ste dvolichni, nego ste josh uz to i nevaspitani!!

:zongler:
Korisnikov avatar
By greenwich
da da, dobri su ti saveti iz cosmoa... napad je najbolja odbrana i to :P

i dalje imam 25! tvoja losa statistika ne moze mi nista :kosa:
By Melibea
Zbuni jebuni ajde dodaj sparkicu jos jednu godinicu...Zaci 24+1=25 :uplasen:
Korisnikov avatar
By zboO
hmmm....samo ti zahebavaj....btw...i shmi je blizanac... :lol: i nju moram prebaciti...ae uradicu to na njen rodjus :trep: malo strpljenjaaaa

kako ste dosadni :P : P :P

najgori su ovi sto se stalno zale, te godine, te smajlici....ko deca :beba:
Korisnikov avatar
By IriS
oni su deca jer traže smenu smajli?a i pravdu koja im po broju godina pripada, a ti nisi dete, jel?
pogledaj ko ti vu?e tvoju životnu filozofiju u potpisu :njanjanja:
Korisnikov avatar
By zboO
:sladoled: :sladoled: :sladoled: :sladoled: :sladoled: :sladoled:

kako ti ne dosadi vishe da hejtujesh moj potpis?? ja tvoju ovcu ne diram.

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By IriS
pa kad uporediš moj potpis sa tvojim (ne mislim na oUvcu) moUžda ti se i uklju?i lampica u vezi sa tvojim potpisom...

LM, oUvcu ne moUžeš da diraš i da ho?eš :P
Korisnikov avatar
By Val
:snob: Josh 12 dana, pa opet morash da ispravljash listu.

I za 29 dana Jopet! :P
Korisnikov avatar
By Deksi
17 godina ovde....:sweet:
By Melibea
Originally posted by zbunjena
hmmm....samo ti zahebavaj....btw...i shmi je blizanac... :lol: i nju moram prebaciti...ae uradicu to na njen rodjus :trep: malo strpljenjaaaa

kako ste dosadni :P : P :P

najgori su ovi sto se stalno zale, te godine, te smajlici....ko deca :beba:

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: kad idemo na picence? :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Cisto da malo upotpunis ove od 28 :cekam:
:p :B :bye:
Korisnikov avatar
By zboO
1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
6x17 (Deksi :klap: ,^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 ( the1whowished, Swanheart :lood: , Dyke )
3x19 (Eru�nne, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
14x22 (Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
6x24 ( jenny, Amnesia :auto: :dude: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , hush)
9x27 (zbunjena :meda: love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
6x28 (LittleRed :trep: ,Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , Dana Scully)
3x34 (D: ) :cigareta: , bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x61 (�ivadinka �iki? - Teta Ziza :oklagija: )

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi

i laganice se menja lista ..uhh...

@ shmi... SRECAN RODJUS sa zakasnjenjem....(omatorilo se, jeb ga) :kiss: :rodjendan:

@ Deksi & LittleRed WELCOME i opusteno, ne obracajte paznju na nezadovoljnu masu :lizalica:

@sparkic...prebachena...tj dodana reckica :P :P :P
Korisnikov avatar
By tinkerbell
A meni da promenis smajli?

Zaboravila si :(
Korisnikov avatar
By m..
B Reddie ima 24. I dalje mi nije jasan onaj Petrin Petar pan sindrom.
By Çâðê_DUP
:yay:
Napunila sam 18, prebac'te me tamo!
Korisnikov avatar
By Gost
Ja imam 61 godinu i ponosna sam na svaku od njih.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
A meni da promenis smajli?

Zaboravila si :(
I opet... :(
Korisnikov avatar
By m..
Ma nije zaboravila, ona te namerno koolira. lol.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!