Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Da li balavite jastuk dok spavate?
Da li grlite jastuk ili pli�anu igra?ku?
Koliko ?esto sanjate i kakvi su vam snovi?
Na �ta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i �ta pomislite kada se probudite?

�ta ti jo� padne na pamet da pita� o spavanju, pitaj...
Korisnikov avatar
By Rei
da
ne
ne
retko (ih se secam), nasilni :avalon:
ni na shta odredjeno; must press sleep buton on cell phone...

Da li se mnogo ritash i gurash kada spavash sa nekim? :)
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by ivanazuh
Da li grlite jastuk ili plišanu igra?ku?
Na šta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i šta pomislite kada se probudite?

Šta ti još padne na pamet da pitaš o spavanju, pitaj...
1. Ne balavim.
2. Ne hrcem, mada su mi onda jednom rekli da sam cudno disala tj. krkljala. Bilo nas je desetak a samo dva kreveta, bili smo u nekoj vikendici pa me valjda opio vazduh :D (ili to beshe vinjak? :D ). Uglavnom, nisam spavala jedno dva dana a kad sam zaspala onako sva iskrivljena i sklupchana i ukochena, kak' i ne bih provrishtala... Inace, ne hrcem nit' krkljam.
3. Grlim jastuk, mada cesto spavam bez jastuka.
4. Sanjam skoro uvek a vrlo cesto imam i po nekoliko snova. Imam i one prorochke snove, ne bash kao da sanjam konkretnu situaciju (mada je bilo i neceg slicnog), i znam da razlikujem te prorochke od ovih obichnih. Sanjam kolor snove, u poslednje vreme specijalno cesto sanjam jako istripovane stvari/situacije. Nedavno sam sanjala da mi telo opseda neki duh pa onda kao ja tako opsednuta letim..? Pa onda sinoc nesto kao caletovi drugari (njih tipa 30) postavilo kamp kucice ispod mog prozora a ja gledam i pitam se zasto (????)Toliko. :gotika:
5. Kada odlazim na spavanje? Hmmm... U neka veselija vremena si morao puskom da me teras, a sad vrlo cesto bezim u san. Ali bukvalno. Nekad spavam po 20 sati dnevno samo da ne bih morala da budem svesna sveta oko sebe jer nalazim da me previse deprimira.
6. Kad se probudim razmisljam kakve me sve muke cekaju. Maaaa, mnogo sam melanholichna/razocharana/iscedjena poslednje dve-tri nedelje, ne obracajte paznju...
7. Ne guram se :love: Mazim se :sweet: Eeeeeh. :sigh:
Korisnikov avatar
By Draco
Na šta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i šta pomislite kada se probudite?

Ne balavim - ne umem bas da disem na usta :) sto bi ujedno bio i odgovor na to da li hrcem. Grlim devojku ili psa <u odsustvu iste>, sanjam uvek i to je suvise sirok spektar nebuloza da bih smarala sada <od toga da su mi ushi na chichak traku i da sam ih skinula pa ne umem da ih vratim do toga da me juri kit po Adi + imam naratora u snu :lol: i muzicku temu..> Posto imam problema sa nesanicom, uspavljujem se metodom da blejim u TV i cekam da prestanem da blejim u TV :) tako da ne razmisljam bas o takvim stvarima <osim ako nije bio/ili treba da bude neki VIP dan>, a kad se probudim ili pokrijem devojku ili se odbauljam do fixnog posto me ona zove da me budi, a sta pomislim.. :hmm: gde su mi pljuge? Koliko je sati? Otkud znam, tako nesto :)

+bonus - ne ritam se uopste :lol: samo progundjam nesto ako vidim da visim sa kreveta i napravim si mesta :)
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Draco
sanjam uvek i to je suvise sirok spektar nebuloza da bih smarala sada <od toga da su mi ushi na chichak traku i da sam ih skinula pa ne umem da ih vratim do toga da me juri kit po Adi + imam naratora u snu :lol: i muzicku temu..>
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
:hail: :kiss:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Hr?em samo kad se žestoko napijem. Ponekad balavim jastuk jer želudac ne radi kako treba, retko sanjam, a kada sanjam to je obi?no neki predznak ili drmaa snovi gde ništa nema nikakvog reda. Obavezno grlim jastuk u poslednje vreme. posebno kad nema cimerke. Ne šutiram se i ne guram se kad spavam sa nekim, ali ne mogu ni da spavam jer se bojim da ?u ga nekim pokretom probuditi (bar kada je de?ko u pitanju), ali ni ina?e se ne šutiram i ne guram.
Korisnikov avatar
By m..
Hrcem samo kad me gadno smore sinusi, i to uglavnom na moru, medjutim receno mi je da hrcem tiho i da je to simpa. Balavim kad putujem busom, jer jedino tamo padnem u toliku komu. Nemam ideju u kom polozaju spavam, niti da li nesto grlim, uglavnom zaspim na stomaku ili boku, a probudim se na ledjima ili polozaju fetusa (da, sizofrenija).
A sanjam kojekakve nebuloze, od apsolutnog horrora u kome mi macka umire od gladi, i onog gde ljudi jedu uginule ptice do wet dreamova, recimo da cesto sanjam da sanjam u snu, ili da u snu sanjam da sanjam u snu da sanjam u snu (to je ono kad se budis 4 puta, ali samo poslednji se stvarno probudis, to me izludjuje jer moram da se shtipam, a i oznojis se ko stoka), sanjala sam jednom da me ima dve, medjutim nisam videla drugu sebe nego je osoba koja je bila samnom u prostoriji zvala mene kuci na telefon, to je jedini san koji sam sanjala u sepiji, ostali su bas koloritni.
Najcesce sanjam da putujem negde, od neke tacke a do tacke b sa nekom mislijom (koja je uglavnom toliko nebulozna i samoj meni nejasna da je nightmare samo po sebi) i onda sanjam silne peripetije oko toga, do sad sam putovala trajektom, busom, avionom, kolima, peshke, tomos motorom, vespom, biciklom, camcem...
U snovima su ljudi umirali, vaskrsavali, verovatno sam posetila svaki kutak planete (u 3. osnovne sam konstantno sanjala NYC, jos se secam sna gde stojim s jednm Gocom podno Brooklynskog mosta u nekoj gomili krsha), nalazili se u krajnje nemogucim situacijama (jel vam se nekad neko obracao iz amfore?), bilo je tu svakojakih zivotinja i biljaka, i svega i svacega...
Jedno vreme se dobar deo mojih snova odvijao u okruzenju nalik novobeogradskim bolokovima, triput sam bila deo operativnog sistema, jednom je moja leva ruka bila kursor za linkove, bila sam i televizor. Xy puta je bio neki cyber punk. A imala sam i istorijsku tematiku.
Sanjala sam jednom (i to neshto skoro) da mi je ladno izrasla brada, u bar 5 snova sam imala pishu (od detinjstva na ovamo), sanjala sam i da letim i da propadam u neki kanjon, jedino nikad, ama bas nikad nisam sanjala da sam gola na javnom mestu (bivala sam gola po krevetima i u situacijama kad je to logicno).
I onda ne samo da je nebulozno, nego je toliko zivahno i puno detalja, da mi se nekad cini da nocu zivim jedan totalno sumanuti zivot.
Korisnikov avatar
By m..
aaa, sto se odlazenja na spavanje tice, ako ne izadjem legnem oko 1, pa blejim u tv ili citam ili nesto vec, pa kad se komiram, udim se sama od sebe izmedju 7 i 11, ili kad navijem sat na telefonu plus 4 rimajndera za slucaj da ubijem snooze. Kad legnem mislim o svemu i svacemu, moram bas iti umorna da bih zaspala tek tako, cesto analiziram prethodni dan ili nedelju i neke odnose s ljudima, planiram kako da se izborim sa obavezama ili sanjarim, a kad se probudim 3 misli su dominantne (cigareta, kafa, nahrani macku). Najgore mi je zimi kad se probudim u mraku i hladno je. (inace se budim 3 sata pre nego sto treba da napustim kucu, 1,45 za razbudjivanje i net, ostalo za kupanje i spremanje)
Korisnikov avatar
By Val
Ja pojma nemam da li se ritam u krevetu, ali znam da hrcem i ponekad samu sebe probudim tim. Ne sanjam bash cesto...mozda jednom u mesecu, a i ako sanjam, ne secam se nicega kad se probudim. Osim ako taj jedan put u mesecu sanjam, onda su to koshmari koji me pola dana prate. :(
Da li se ovde josh nekome deshava da pri punom mesecu ustaje i radi stvari kojih se sledeceg jutra ne seca, kao npr. pakovanje kofera...doruckovanja u snu itd...?
Korisnikov avatar
By m..
LOl, ja sam ubedjena da bih mesecharila da sam samo malo manje lenja.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ne hr?em, ne balavim i ne grlim igra?ke. Uvijek sanjam, bilo da se radi o no?nom spavanju bilo o eventualnom polusatnom odmoru nakon faxa. Tema radnje? Pih, totalno suluda i nespojiva u stvarnom životu - izmiksano sve i svašta u jednu pri?u. Kasnije se jako teško sjetim cijele pri?e :nerd:

Na što pomislim kada odlazim na spavanje? Rijetko kada išta mogu razmišljati prije spavanja jer nakon što legnem za pola minute više ne znam za sebe, treba mi jako malo da zaspim. Kada ne mogu zaspat (što je rijetkost) mislim o proteklom danu, što moram napraviti sutra/za dva dana .... A kada se probudim prvo mi padne na pamet gdje je ?okolada :lol: ... Ujutro prije pranja zubi prije i?ega moram pojesti rebro (ili barem dvije kockice) da doðem k sebi ... pa tek onda u kupaonu na pranje zubi & ostale stvari :D Zato ?okolada mora uvijek biti pored kreveta ... :setnja:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Val

Da li se ovde josh nekome deshava da pri punom mesecu ustaje i radi stvari kojih se sledeceg jutra ne seca, kao npr. pakovanje kofera...doruckovanja u snu itd...?
Ja kada sam bio mali (4-5 razred osnovne) sam mjese?ario :lol: ... znam da sam jednom dovukao ormari? na vrata svoje spava?e sobe, pa sam ?esto sjedio na stepenicama dok stara ne bi došla i sterala me u krevet, odlazio u kupaonu ili u dnevni boravak,.. ma svuda, samo što nisam još u piðami otišao do du?ana :ubise: ... ali sada me to prošlo, ve? više od 10 godina nisam se šetao po ku?i u snu :lol: ... kažu da sam užasno miran u snu, uop?e se ne mi?em :D ?itao sam da je mjese?arenje kod male djece (ili djece u pubertetu) to normalno, kasnije ih to "proðe" ... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Khons
-ponekad
-skoro uvek, ako mi nema devojke u blizini
-sanjam skoro svake noci. a snovi su toliko sarenoliki i kompleksni da moram da se prekrstim kad se probudim
-uglavnom ne mislim nista, samo se ususkam sto dublje u devojcicin zagrjaj....a ujutru... "boze, kako mi se ide u WC"
Korisnikov avatar
By jukie

Više ne balavim (otkako su mi povadili neke zube?) ali se?am se da sam jedno vreme pre nekoliko godina držao krpe izmeðu lica i jastu?ka da ga skroz ne umljeckam. Jastu?ko (tj originalni jukie) dobija lepu dozu grljenja a postoji i varijanta (npr dok gledam TV) u kojoj ležim na leðima a jastu?ko mi leži na stomaku, što moju mamu dovodi do ludila jer to nije "normalan položaj"...
Snova je do sada bilo raznih, o ?emu sam ve? pisao ovde... evo nekog preseka: snovi sa ?izmama od sedam milja (mnogo ?eš?i od snova sa letenjem); snovi gde idem po nekim (potpuno ?istim i belim) WC-ima koji se sastoje od mnogo hodnika bez vrata i tražim neko skrovito mesto ali se stalno ?uju glasovi odmah pored; snovi gde npr. idem peške u Novi Sad i kao znam taj put jer sam sto puta išao i prolazim pored nekih orijentira tipa spomenika žrtvama WWII i kažem aha, blizu je; onda snovi u kojima su sobe u potpuno razli?itim zgradama povezane obi?nim vratima; zatim nastavni?ki snovi u dve verzije: a) ðaci divljaju kao horda šimpanzi; b) ðaci su relativno mirni ali pojma nemam šta treba da im predajem pa kopam po papirima i nalazim naziv lekcije (to je neka fizika ili tako nešto što uopšte ne znam) pa pokušavam da im sklopim pri?u, što ne ide pa vrtim dve re?enice, a oni ne reaguju što ne znam šta pri?am nego su kao oni nekako grogi i poluuspavani; san sa buðenjem sam imao nekidan i bila je neka potpuno sumanuta situacija koja mi je bila smor pa sam rekao "*ebote ovo je san (odmahujem rukom) ma bežite bre, ovo je samo san, ne palite se više" a oni kao kre?u da me ubeðuju da nije san, e onda sam se kao probudio u nekom normalnom snu.
Odlazak na spavanje mi je dosta kasno, kad ve? o?i krenu same da mi se sklapaju... kod buðenja pani?no palim mobilni i kompjuter da vidim da li me je neko tražio celo jutro.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by MARQUE
Originally posted by Val

Ja kada sam bio mali (4-5 razred osnovne) sam mjese?ario :lol: ... znam da sam jednom dovukao ormari? na vrata svoje spava?e sobe, pa sam ?esto sjedio na stepenicama dok stara ne bi došla i sterala me u krevet, odlazio u kupaonu ili u dnevni boravak,.. ma svuda, samo što nisam još u piðami otišao do du?ana :ubise: ... ali sada me to prošlo, ve? više od 10 godina nisam se šetao po ku?i u snu :lol: ... kažu da sam užasno miran u snu, uop?e se ne mi?em :D ?itao sam da je mjese?arenje kod male djece (ili djece u pubertetu) to normalno, kasnije ih to "proðe" ... :nesiguran:
Hihihihihi... :roflmao:
Zna?i nisam jedini...ja sam isto tako negde u 4-5 osnovne usred no?i, oko 3 ujutru, ustao i spremio se za školu, a kad me je brat pitao gde ?u, ja se iz ?ista mira svu?em i vratim u krevet :rotflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
turpijam toliko da u istoj sobi ne moze da se pricha...
najvishe volim kad idem na more pa mi preprichava drushtvo ko sve nije u autobusu mogao da spava od putnika i kako je prevrtao ochima i slicno...

sta ces...

a da, od tih chuvenih putovanja na more ostala je prozivka za mene - nit manjeg choveka, nit glasnijeg hrkanja nit veceg talasa i prskanja kad uskochi u vodu :) ))
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne hr?em. Ta?nije, hr?em samo kada sam prehlaðen, kada mi je nos zaptiven pa je jedini na?in da dišem na usta. Tada hr?em .. podnošljivo.

Grlim jastuk. Tako sam navikao. Kada spavam sa nekim onda grlim tog nekog ... generalno ne volim da su mi ruke slobodne jer se onda prevr?em u snu ako loše sanjam pa postoji mogu?nost da sebe mlatnem po faci, a to nije zgodno jer imam jak aperkat.
By fazza
Nisam u zadnje vreme, stvarno se ne secam kad, a deshavalo mi se sto puta
da se probudim balav, i shta cu, okrenem jastuk na drugu stranu i nastavim gde
sam stao. :)
Ni jedno ni drugo. Shcucurim se ispod jorgana i odvojim jedan deo (vishak) koji
nekako provuchem izmedju ruku i tako spavam... :)
Imao sam cheste nocne more zadnjih dva/tri meseca, a kakve su bile bolje
da ne pricham jer ce neko svashta pomisliti. :) Ni ja nisam mogao da verujem
shta sam sanjao. Uzas jedan!
Pre nego shto zaspim kroz glavu mi prodju sve moguce gluposti, bukvalno
piche 200/h, tako da ne mislim ni na shta konkretno, nego se teme smenjuju
jedna za drugom. Razmishljam o tome shta bi trebalo da uradim sledeceg
dana, koji mi je qrac trebalo "ono" od juche, i tako do prekosutra. Imam utisak
da mi je mozak aktivniji pred spavanje, nego li u toku dana.

E, a kad se probudim opet pomislim na ono o chemu sam razmishljao sinoc,
ali ovoga puta donosim zakljuchke. :)
Jeste sanjali nekad da vas neko juri, a da ste toliko umorni da ne mozete
da bezite, ili da vas neshto sprechava da pobegnete? :)

EDIT: Ne hrchem, ali se zato smejem u snu... :)
By just!N

[/quote]

*Ne.. :nope:
*Grlim jastuk.. :meda:
*Cesto...uglavnom se secam lepih snova.. :love:
*Ako ne legnem mrtav umoran mislim o dragim osobama i lepim stvarima.. :mazi:
*Kad ustanem pokusavam da se setim sta sam sanjao.. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By gari
Ponekada hr?kam... :dancingfever:

Jastuk obavezno... :gatara:

Ne se?am se svih snova... :comingout:

Ponekada se nerviram što ne mogu da se setim sna...:evilkiss:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by fazza

Sanjam takve snpve ponekad. Poslednji pout sam bežao od hirurga koji želi da me ubije, puzio sam kroz hirurgiju , dok mi se sve vrtelo svima sam pokušavao da objasnim da dr želi da me ubije, ali mi niko nije verovao...

Druga artikulacija u mraku... :elektro:
By fazza
Originally posted by fazza

Sanjam takve snpve ponekad. Poslednji pout sam bežao od hirurga koji želi da me ubije, puzio sam kroz hirurgiju , dok mi se sve vrtelo svima sam pokušavao da objasnim da dr želi da me ubije, ali mi niko nije verovao...

Druga artikulacija u mraku... :elektro:
Nema nishta gore od toga. Sto puta sam sanjao kako me neko juri, a ja se sve
trudim da trchim shto brze, a u stvari gubim snagu i ne mogu dalje. I naravno
ne znam shta se posle deshava, taj deo nikako ne mogu da zapamtim! :)

Ima li neki tumach snova ovde? :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Btw. svidja mi se tvoj avatar fazzo! Da li je to tvojih ruku delo? (Ode u offtopic) :kiss:
By fazza
Btw. svidja mi se tvoj avatar fazzo! Da li je to tvojih ruku delo? (Ode u offtopic) :kiss:
Pa nije bash, samo sam ga malo doterao. :) Inache koristim jednu temu uz koju
se jako lepo slaze avatar, mada verovatno bez veze izgleda na beloj podlozi. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja

Ne, sem ako nisam bas bolestan...
Ponekad jastuk ili tjebence :sweet:
Uglavnom se setjam ruznih snova koji su jako cudni... Tipa brojevi linije malo veliko...
Uff razmisljam o danu koj je prosao :P A kada se probudim, pomislim da mi se ne ustaje iz kreveta :D

Volite li debele ili tanke jastuke?
By fazza
Originally posted by Mr.Ja
Volite li debele ili tanke jastuke?
Tanke. :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Awww, ja volem jedan tanak jedan debO :sweet: :meda:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Mr.Ja
Awww, ja volem jedan tanak jedan debO :sweet: :meda:
Jedan mali i tanak, a drugi veliki i debeo. Šta ?u kad volim da spavam na visokom... :hyper:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ne,
Ne,
Skoro svako vece sanjam, a snovi su bas svakakvi...

Pre neki dan sam se u toku dana setio lizalica, i bas htedoh da kupim par, i setim se da sam skoro lizao lizalicu, ChupaChups :D I secam se i gde sam je kupio, i kako sam je pojeo, i kuda sam hodao dok sam je drzao u ustima... I sutradan opet razmisljam o tome, i setim se da se to uopste nije desilo! Sanjao sam... Tako se nekad istripujem, da ne znam da li je bilo stvarno ili sam samo sanjao... :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da li hr?ete?
Uglavnom ne, obi?no ako imam neku respiratornu infekciju.

Vrlo retko, ali može da se desi.

Jastuk obavijem oko glave i stegnem ga preko ušiju. To mi je neka navika iako mi zvuci ne smetaju mnogo kad mi se spava.

Vrlo retko sanjam i to uglavnom neke horore jer konzumiram masovno SF literaturu.

Kad kre?em na spavanje obi?no mislim na nešto to sam radio u toku dana ili uglavnom, neposredno pred spavanje. Prakti?no nikad na istu stvar. Kada se probudim, a treba da idem na posao, pomislim kako bih se najradije vratio u krevet. A za vikend, izležavam se malo ?isto jer mogu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!