Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Stekare

1. Kir Janja sam, pa sta?
4
8%
2. Trudim se da uredno rasporedim raspoloziva sredstva
18
37%
3. Rasipnik/ca i raspikuca
27
55%
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Super Mario
Originally posted by bisex-I-guess
dvojka koja naginje ka jedinici ;) :P :meduza:
isto :peace:
pa... volim da shetdim, da bih imao shta da troshim ;)
Korisnikov avatar
By m..
Vidish, ja nemam taj poblem, novac uglavnom cherdam na izlaske, klopu, garderobu i gluposti. Jeste jednom sam kupila u naletu kreativnog ludila policu za sobu i ventilator, ali ne bih kupila nijedno od ta dva da nije a) nastao haos u mojoj sobi, b) bilo vruce ko u paklu, a ja zapicila na Kalenic po trice za salatu (koje su mi btw poklonili, jer ko kupuje jedan paradajz, jedan krastavac, jedan luk i limun u 3pm?). Inace sad, dok sam bila na putu, otkrila sam one mashine u koje ubacis evro pa ti ispadne jaje sa igrackom
(sundjer bob, hello kitty, cartoon network, nickelodeon i sl) ne smem da priznam koliko sam para ostavila u tome, ko baba na slot mashini. I kupovala babama, dedama, rodbini kojekakve poklone, ali mi je svejedno uspelo da vratim neki novac, iako uposte nisam obracala paznju na to koliko trosim i harala sam butike s odecom...
By Bombina
uh eh ja vodim racuna nemoze da oduzme
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne zaradjujem! Ne znam kakva bi bila tada ... ali u ovoj situaciji, koliko mi se da, toliko potrosim...ali nikad nemam PUNO para :ozbiljan:

e da... imam i tri kasice :D (ovca, prase i metalno-plasticna kutija :lol: ) .. i kao svu sicu ubacujem tu .... ali nikada nisam skupila vise od 500-600 din (za nekih 15 dana skupljanja) :lol:
Korisnikov avatar
By gari
E pa ovde se baš vide socijalne razlike-neko rasipa a neko nema ni za leba. Hajde u socijalizam pa sve to podelite na ravne ?asti. Svakome prema potrebama a svako prema mogu?nostima. Cicije jedne /vi koji imate/. Evo, ja prvi prilažem 1 dinar u kasicu uzajamne pomo?i.

:svetac: :cut: :cobanica:
Korisnikov avatar
By m..
Ne dam ich, moje novce na pogacice i jogurt da troshe?
Korisnikov avatar
By m..
Uostalom, zato idem na glasanje i placam porez, ne da bi neki lezilebovic u izobilju ziveo na moj trosak, vec da ne bi umirao od gladi, boleshtine i da bi decu skolovati mogao, kad vec sebe nije.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja pokušavam da bude ovo pod 2, ali uvek ispadne ta poslednja opcija, ne dam se suzdržati :usamljen:
:lol:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by m..
:jerry: Ma ja bih i rodjeni bubreg spiskala da mi se moze. Medjutim uvek imam neku zaturenu lovu (na koju stvarno zaboravim) da me spase, pa bilo 200 din u staroj jakni ili 70E u nekoj rodjendanskoj koverti, a sutra, ako bude sunca otvaram racun u banci, da ne propijem neke dolare.
To se i meni desava. Unistim sve do poslednje pare i pocnem da umirem i onda nadjem u rancu 1000 dinara... A da li sam znala da su tu ili da mi, ne daj boze fale? Naravno ne :lood:

@amnesia :up:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by tinkerbell
Ne zaradjujem! Ne znam kakva bi bila tada ... ali u ovoj situaciji, koliko mi se da, toliko potrosim...ali nikad nemam PUNO para :ozbiljan:

e da... imam i tri kasice :D (ovca, prase i metalno-plasticna kutija :lol: ) .. i kao svu sicu ubacujem tu .... ali nikada nisam skupila vise od 500-600 din (za nekih 15 dana skupljanja) :lol:
Hoces da ti nadjem job? :trep:
:lol:
Sveukupno u sobi imam 3 kasice koje zvrje prazne od kad su unete. Nekada davno i kad sam ubacivala dinarcice, nikada nisam uspela da napunim ni najmanju kasicu, uvek se nesto desi da je ispraznim
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
:jerry: Ma ja bih i rodjeni bubreg spiskala da mi se moze. Medjutim uvek imam neku zaturenu lovu (na koju stvarno zaboravim) da me spase, pa bilo 200 din u staroj jakni ili 70E u nekoj rodjendanskoj koverti, a sutra, ako bude sunca otvaram racun u banci, da ne propijem neke dolare.
mene su zajebavali da ni bubreg ne bi imala kome da prodam jer kad bi me otvorili, nasli bi samo speed unutra :misici:

redovno sam pronalazila zaturene hiljadarke u dzepovima na promenu sezone, ono izvucem zimsku jaknu i gle cuda :yay:

10 godina sam sljakala privatni biznis i mlatila lovu koju nikad na gomili videla nisam, sve se trosilo u hodu... uzivam u trosenju, al nisam snob pa mogu i bez toga... al kad ima love, ne cakaj me draga kuci dok sve ne spizdim :D

ipak, nisam raspikuca, znam gde su (krajnje) granice :hand:
Korisnikov avatar
By m..
Ja otvorila racun u banci, da ne propijem kucu. (mada im je i ono ogranicenjepodizanja visoko), bar mi ne daju da se zaduzujem.:saint:
By жњ
ma fora je u tome da treba trositi!

zgadim se kad cujem da neko zgrce kesh, a hoda u prnjama. znam da ima likova koji bukvalno sede na ustedjenoj lovi, al to se samo gomila, mic po mic.. i nista.. truli dok ne naslede deca koja sve raspichkaju cas posla... to nije bogatstvo i treba praviti razliku!

ne razumem stekare!

novac dodje i prodje..
Korisnikov avatar
By m..
Bogami, kod mene ima veci protok od Dunava na delti.
Korisnikov avatar
By gari
Ma šta da trošim kad nemam? Može li Marko da iscedi vodu iz suve drenovine? Šta je vama ljudi, znate li da je ovo zemlja siromaha-SRBIJA.

:egzorcist: :alexis: :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Pa kad ti ne mozes na bugatije da trosis, ono sigurno mozes da plasticne autice sa pijace, svaka fela i socijalna kategorija ljudi nasla je svoj vid rasipnistva. A Kir-Janjisanje je posebna kategorija.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni je veeeeliki uspeh kad pronadjem u dzepu neke parice na kojesam zaboravila ehhh, ne umem bwe da shtedim pa to ti je ali se truuudim da platim sve rachune na vreme ( a ko josh uspeva da plati struju u dinar koooooo? ). Znachi kod mene ti je uvek NEKA IDE ZIVET, KAD JE BALLL.... i tako..
By SUNNY B
posto nema opcija sa brojem 4 - raspikuca sa nepostojecim parama ( a to sam definitivno), onda sam kliknula na trojcicu.

od mene se pare sklanjaju jer ih drugacije nece biti.
porodica me jednoglasno odrekla nasledstva jer majka tvrdi da je izracunala da sam u posledjih par godina propila 2 stana u centru bgd-a sto ovde sto po inostranstvu.suva istina.

rodjena sam za presipanje para iz supljeg u prazno tako da para nikad nemam ali uvek se u zadnjem momentu nadju. znaci trosim nepostojeci novac kako na sebe tako poprilicno zdusno i na druge pa mi se omakne placanje mesecne kirije bivskoj devojci, regulisanje raznoraznih tudjih telefonskih racuna i tako dalje...

trosim uglavnom na :

1. zdranje po gradu
2. knjige
3. diskove
4. alkohol (ranije bio ubedljivo na prvom mestu)

mom ocu ne gine slog ako ovako nastavim...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Najzesca 3, trosim pare unapred, tako da kad legnu na racun samo pokriju ono sto sam vec potrosio :grom:
Jebene kartice.
:povez:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by radoznala
Ne volim stekare, jako me nerviraju i skroz su mi negativni :tuc:
Nepopravljivo spadam u 3. kategoriju. Vi?
upravo to,nemam sta da dodam
koliko god da imam para meni uvek nesto treba,bas vooolim da trosim :lizalica:
Korisnikov avatar
By Draco
Potpuna treca, ako ne i cetvrta kategorija - ekstremni rasipnik, kao da mi mama stancuje kesh. Ja sam tolliko zastranila da mi je draze da spizdim sav kesh na izlaske, cirku, zezanje nego na nesto konkretno sto mi je neophodno <zato sam sad mesec dana bila bez graficke>
Korisnikov avatar
By M M and I
E ovako...tokom jeseni sam dvojka koja naginje jedinici...jer znam da cu usred mrachne, hladne i duuuugeee (ali ponajvishe mrachne) zime pozheleti da odem na neko putovanjce, pa si ostavim malo likvidnih sredstava za tu namenu...e onda kad vreme za to dodje onda postajem 2 koja naginje ka trojci...dok na samom putovanju se preobrazim u cistu trojku...

Ciklus se ponavlja pocetkom proleca...jer znam da cu jako zeleti da odem na jedno ili dva putovanja u toku leta...pogotovo ako je ovde leto loshe i vreme bude ruzhno vecim delom istog...

:carica:
By High Maintenance
ne znam da cuvam novac posto uvek imam nesto u planu da kupujem...a i ne vidim svrhu od stiskanja sa novcem...najvise dajem na odelo,izlaske i ruckove po gradu jer me mrzi da sam spremam...
ponekad se desi da nesto ustedim kada se desi da stigne kes sa vise strana...ali i tada brzo ode....
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam trojka k`o vrata! :dance:
Korisnikov avatar
By Khons
za racune i kiriju mora da se ima. tu sam dvojka. ovo ostalo, trica :smilegrin:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Draco
Potpuna treca, ako ne i cetvrta kategorija - ekstremni rasipnik, kao da mi mama stancuje kesh. Ja sam tolliko zastranila da mi je draze da spizdim sav kesh na izlaske, cirku, zezanje nego na nesto konkretno sto mi je neophodno <zato sam sad mesec dana bila bez graficke>
zato ti ja dodjem neki kes.... :lol:
:kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Vidim ljudi nalaze pare po nekim starim jaknama, teglama, zembiljima pa sam sad i ja sko?io da preturam po nekim prnjama, ali love nema nigde? Ne znam gde je nestala niti da li je bila tu. Sad odoh po usisiva? ne bih li usisao neki otkotrljani dinar ispod kreveta ili tako negde. Uvek potrošim sve što imam.

:pas: :flasher: :rotflmao:
By White flower
Sto se trosenja tice tu sam maher... Moji po kuci lude zbog mene... Stalno im nesto trazim... Skoro sam bila na putovanju i spiskala sam dzeparac, rezervu no.1, rezervu za avionsku kartu za svaki slucaj a kada sam se vratila kevi sam poskidala sve pare sa racuna(ostavila mi je karticu)... A sada... Nisam imala kinte za izlazak pa sam i babinu karticu uzela i skinula joj 500 din.
By Çâðê_DUP
Razumem i podrzavam trojeruchice, ako sami zarade te pare ...

:mirnatetko:

Ja sam po prirodi opsesivno-kompulsivna trojcica, po programu sam 2 (jbg, mora se)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!