- 14 Maj 2006, 13:07
1. citajuci tvoj post mogu induktivnom metodom da zakljucim da sa borisom provodis minimum 5 sati dnevno te si pristojno upucen u desavanja koja se desavaju "iza kulisa" bgd-gay scene. opet, moje licno iskustvo mi automatski pobija prethodno plasirani zakljucak jer ja provodim svakodnevno sa borisom minimum 5 sati dnevno a nikako da u tom periodu naletim na tebe. uostalom, koliko mi je poznato, dobar deo vremena kada su se "spekulacije" dogadjale si bio u provinciji.
2. nedavno sam sa njim nesto razgovarala o knjigama ali mora da mi je promaklo to sa isidorom bjelicom.
3. ovo sa sargarepom nisam razumela bas najbolje.
4. hmmm, nisam znala da si podrobno obavesten o borisovom finansijskom stanju.
5. mnogo lajes za svoje godine.
p.s. uostalom, imas puno pravo da sa statusom punoletnog gradjanina organzujes bilo koje drustveno okupljanje ukljucujuci i pride, naravno, ukoliko pre toga obavestis nadlezne organe. dakle? sta cekas?
@ deni - zar imas toliko slobodnog vremena?
Originally posted by Morgan Le FayeOriginally posted by AngraMainaDa slazem se, da nije njega i Co. bilo vec bi smo imali pride, ali neeee...
Boris je mnogo uradio za gej zajednicu u Srbiji i imamo da mu budemo zahvalni zbog toga.
On je kesh za obezbedjenje i celu organizaciju potroshio na organizovanje zurki, gde ste svi placali paprene cene pica i ulaza. A u stvari svi troshkovi su bili pokriveni.
Sve u svemu, da smatram da ce tako neshto ponoviti, iscimao bih vezu u finansijskoj ovog trena.
Druga stvar.
Ljudi su skloni generalizacijama, to chak imamo i na forumu koji je svet u malom. Kada ljudi vide ne tako za ochi prijatnog aktivistu, dolaze do zakljuchka da ono shto on predstavlja nikako nije bolje. Nego da je on sam raritetno dobar primerak svoje vrste. Shto je porazavajuca chinjenica u startu.
Iskreno muka mi je shto u ovoj zemlji dovoljno da bi se zaradio kesh prochitati neke dve knjige od Isidore i izjaviti da si gay.
A da pri tome ne doprinesesh manjini i cilju za koji se borish. Vec ih licimerno zavlachish.
Ipak su neki aktivisti iznad vecine ljudi u gay populaciji jer imaju shtap, i imaju shargarepu na tom shtapu.... za to imaju moje divljenje.
1. citajuci tvoj post mogu induktivnom metodom da zakljucim da sa borisom provodis minimum 5 sati dnevno te si pristojno upucen u desavanja koja se desavaju "iza kulisa" bgd-gay scene. opet, moje licno iskustvo mi automatski pobija prethodno plasirani zakljucak jer ja provodim svakodnevno sa borisom minimum 5 sati dnevno a nikako da u tom periodu naletim na tebe. uostalom, koliko mi je poznato, dobar deo vremena kada su se "spekulacije" dogadjale si bio u provinciji.
2. nedavno sam sa njim nesto razgovarala o knjigama ali mora da mi je promaklo to sa isidorom bjelicom.
3. ovo sa sargarepom nisam razumela bas najbolje.
4. hmmm, nisam znala da si podrobno obavesten o borisovom finansijskom stanju.
5. mnogo lajes za svoje godine.
p.s. uostalom, imas puno pravo da sa statusom punoletnog gradjanina organzujes bilo koje drustveno okupljanje ukljucujuci i pride, naravno, ukoliko pre toga obavestis nadlezne organe. dakle? sta cekas?
@ deni - zar imas toliko slobodnog vremena?