Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Buch ili fem?

bucice
14
25%
fem
41
75%
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SUNNY GIRL

bolje bi ti bilo da me i ne ugledas.... najverovatnije se neces bas najsjajnije provesti.... ponekad, osim sto izgledam kao musko, umem tako i da se ponasam....

:govnar:

Jbt, sad sam utripovala da su me upoznali ko zna s kim, govoreci mi da je to SUNNY! :nerd:

Evo, uskoro mi je rodjus, pa skupljajte novac za neke naocare dioptrije - ili + 40. Cisto da vidim tu mushku stranu cuvene SUNNY GIRL!

:shok:

Boze, Boze...koliko nezrelih devojaka luta ulicama ovog sveta. A tek o toleranciji da ne pricamo. :nope:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by lthr_yu
Brrrrr. Jedina gora stvar od feminiziranog muskarca je butch riba:eevil:
da li ti je mozda palo na pamet da si me nekako uvredio?

ti najverovatnije izgledas kao bred pit. ako ne i kao sam dzordz kluni.
To je moje misljenje. Da ne moram da se uvlacim i da pisem sta bi drugi hteli. Kad sam postavio jednu skakljivu temu, svi su me ispljuvali, ali ako pogledas ja nikome nisam uzvratio pljuvanjem ili sam se izrazio da sam uvredjen i povredjen- to su misljenja.

recenica "jedina gora stvar od feminiziranog muskarca je butch riba" nije misljenje nego cista osuda. pozitiv od komparativa "gore" je "lose". a ti ni u kom slucaju nisi produzena bozja ruka te nisi pozvan da sudis o tome sta je dobro a sta lose....

Izvini, ali da li si mozda procitala naslov teme?

To je moje misljenje i moj SUD. I otkud ti znas da ja nisam produzena bozja ruka?
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da prvi put pisem post koji nije zajebantski, iako sam sto puta htela da odreagujem na gluposti na ovom forumu, jednostavno nisam videla poentu da ja sad tu nesto palamudim, jer ljudi ionako nece izaci iz svoje ljusture gluposti, uskogrudosti i zlonamernosti:domino:
Apsolutno svako moze da misli sta hoce, ali drugo je kada se misljenje upakuje sa uvredom i pakoscu, a mislim da je ovde bilo jos od samog pocetka, od kada je cela teme vezana za butch fem pokrenuta, i previse i jednog i drugog...pakost ne zaobilazi nijednu zajednicu ma koliko bi ona trebala da po "dIfOltU" bude tolerantna. Just my 2 cents:deda:
ps. i ako se neko "dvojbi" iako sam to vec rekla, ja sam fem i butchice su mi apsolutno gotivne:meda:
pps. SUNNY do sada bi trebal' naucit' da se ne uzbudjavas' oko ovakvi' komentara...ali sta ja serem, kad sam i ja odreagovala, a to nikad ne radim:nunchake:
By жњ
Bolje biti butch nego bitch! (a iz nekog razloga se vecina onih koje se predstavljaju kao fem, hvale ovom pogrdnom zamenicom)

gde je nestala ona nevina zenska lepota?? uffff... promasila sam vek :zid:
By жњ
a i cemu potreba pojedinih clanova foruma da upucuju uvrede na racun karakteristika ljudi koje nisu ni upoznali?

stereotipi :obesen:
By SUNNY B
Originally posted by Val

bolje bi ti bilo da me i ne ugledas.... najverovatnije se neces bas najsjajnije provesti.... ponekad, osim sto izgledam kao musko, umem tako i da se ponasam....

:govnar:

Jbt, sad sam utripovala da su me upoznali ko zna s kim, govoreci mi da je to SUNNY! :nerd:

Evo, uskoro mi je rodjus, pa skupljajte novac za neke naocare dioptrije - ili + 40. Cisto da vidim tu mushku stranu cuvene SUNNY GIRL!

:shok:

Boze, Boze...koliko nezrelih devojaka luta ulicama ovog sveta. A tek o toleranciji da ne pricamo. :nope:

dobro, za tebe sam pljunuta femica....:plavuso:
By SUNNY B

Izvini, ali da li si mozda procitala naslov teme?

To je moje misljenje i moj SUD. I otkud ti znas da ja nisam produzena bozja ruka?

jesam. i nisam videla da je neko sugerisao kompariranje prideva lose.

na misljenje imas pravo. na SUD nemas.

lepo, znam. produzena bozja ruka ne gubi vreme na forumu i uziva u svoj raznolikosti i mnostosti ovoga sveta ne favorizujuci "jednake" i "jednakije".
By Pending-For-A-Bending
Produzena ruka boga ima vremena, jer vreme nista ne predstavlja. Produzena bozija ruka je svugde u svakom trenutku.

PS. Ako imam pravo na misljenje, onda ti NEMAS pravo da se bunis za sta sam napisao. Po tvom svako je trebao da napise ili BUTCH ili FEM
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hmmmm,mene privuce OSOBA(ofkors da je zenska...),NO podele...
E sad,ajde deco da vas cujem(heheheheheheh),ja sam fem,buch,ando,BI:hahahahh: ili sta vec....
PS Ko me zna,paZ da mi ne gresite ili kacim sliku od subote :faijnfauminicunastolu: :D
By SUNNY B
Produzena ruka boga ima vremena, jer vreme nista ne predstavlja. Produzena bozija ruka je svugde u svakom trenutku.

PS. Ako imam pravo na misljenje, onda ti NEMAS pravo da se bunis za sta sam napisao. Po tvom svako je trebao da napise ili BUTCH ili FEM
ti si ili glup ili se pravis lud.

a pre svega si drzak.

misljenje ne vredja ljude a sudovi vredjaju. mnogi ljudi oko mene ne vole butch devojke ali se zbog toga nikada nisam osetila inferiorno. citajuci tvoj post jesam.

jesi sad srecan?
Korisnikov avatar
By Oziris
Sunny sunce moje najsladje, nemo' se bre nerviras zbog kojekak'ih likova... Pa ti si najlepsa butchica koju sam ja upoznala. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: I javljaj se vise da odemo na pice!!!! :flaming:
Korisnikov avatar
By Khons
bitno mi je da je zensko.
oko svega ostalog mozemo da se dogovorimo
By nickbgd
Ma,obavezno fem. Pre svega u glavi,a onda u nogama. Treba da bude plemenita,pazljiva,vaspitana,stalozena,lepih manira i sl.
Sto se mene tice,ne mora ni da izlazi iz farmerki sve dok ih nosi kao zena,a ne kao muskarac.
Sminka i sl-po zelji...
By Acorn Girl
Ja sam svima razglasila da volim butch misleci pritom na one slatke muskobanjaste devojcice koje izgledaju kao suptilni decaci (kakva je uostalom i moja devojka). Onda su me svi napljuvali i rekli da se takav tip devojke ne zove butch; da je butch debela zapustena tetka. Ok. Ne zove se butch. Zove se T. I volim je do neba!
Korisnikov avatar
By m..
Ma ti si frajercina, a i ne volis zene.
By SUNNY B
Originally posted by nickbgd
Ma,obavezno fem. Pre svega u glavi,a onda u nogama. Treba da bude plemenita,pazljiva,vaspitana,stalozena,lepih manira i sl.
Sto se mene tice,ne mora ni da izlazi iz farmerki sve dok ih nosi kao zena,a ne kao muskarac.
Sminka i sl-po zelji...
cekaj, cekaj.....

1. fem u glavi? pojasni.

2. ja sam krajnje anti nobles, bahata, nevaspitana, jos vise impulsivna i pre svega ruznih manira? klizav teren. ne preporucujem dalju raspravu.

3. nositi farmerke kao zena? opet pojasni.

previse nedefinisanih stvari je dato u postu....
By SUNNY B
Originally posted by Acorn Girl
Ja sam svima razglasila da volim butch misleci pritom na one slatke muskobanjaste devojcice koje izgledaju kao suptilni decaci (kakva je uostalom i moja devojka). Onda su me svi napljuvali i rekli da se takav tip devojke ne zove butch; da je butch debela zapustena tetka. Ok. Ne zove se butch. Zove se T. I volim je do neba!
u jebote, al su te izradili...

butch je i debela zapustena tetka ( u daljem textu dzt..) i slatka muskobanjasta devojcica koja izgleda kao suptilni decak. ja sam uglavnom ovo drugo (mozda, eto, nisam slatka...), mada imam faze kada lajem na ceo svet i zapustim se iz cistog inata. rezultat - neosisana kosurdaca i neispeglana majca. :katastrofa:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dj-Girl
Fem Definitley...

butches scare me :( :( :(
ah sirota... a.k.a. horny bitch and goddess of fire. aj se malo uskladi sa recima i delom :jerry:
By SUNNY B
Originally posted by Oziris
Sunny ... Pa ti si najlepsa butchica koju sam ja upoznala.

nisi me videla bez odece... :smeh: :smeh: :smeh:

:maljkovic: :flasher:
Korisnikov avatar
By Myself
u jebote, al su te izradili...

butch je i debela zapustena tetka ( u daljem textu dzt..) i slatka muskobanjasta devojcica koja izgleda kao suptilni decak. ja sam uglavnom ovo drugo (mozda, eto, nisam slatka...), mada imam faze kada lajem na ceo svet i zapustim se iz cistog inata. rezultat - neosisana kosurdaca i neispeglana majca. :katastrofa:
Ma, ne diraj mi devojku, pevaljko! :oklagija:

Nego Sunny, nisi ti ni d ni z. Ti si samo t. Izvini, lajava t. :smeh:

:kiss:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
wow! muself! da li je na pomolu chick fight? lol.
e, 'ajde molim te, objasni zenama forumskijem u koju ti kategoriju spadas i prosiri im horizonte. ali budi deskriptivna, jer je koncept 'protivprirodne zene' jako slozen i zahteva detaljnu analizu.
btw, neverovatno mi je da se toliko tezi sablonima i tome da se svi mi po svaku cenu moramo svrstati u neki. cak i ako postoje neke okvirne kategorije lez zena, svakako da se ne svode samo na butch i fem.
By Acorn Girl
Da nema eye-opener-a na Forumu, nikada ne bih saznala da me je rodjena devojka izradila. :smeh:
By SUNNY B
Originally posted by Myself

Ma, ne diraj mi devojku, pevaljko! :oklagija:

Nego Sunny, nisi ti ni d ni z. Ti si samo t. Izvini, lajava t. :smeh:

:kiss:
ma hajde , molim te, klozetuso gradonacelnicka :smeh: , nEsam znala da si ti obrlatila onu sto ne razlikuje dzt od mene...

a sta je t.? tj. sta je lajavo t.? i nemo' da zboris u siframa! :eevil:
By SUNNY B
Originally posted by xfreelancer
wow! muself! da li je na pomolu chick fight? lol.
e, 'ajde molim te, objasni zenama forumskijem u koju ti kategoriju spadas i prosiri im horizonte. ali budi deskriptivna, jer je koncept 'protivprirodne zene' jako slozen i zahteva detaljnu analizu.
btw, neverovatno mi je da se toliko tezi sablonima i tome da se svi mi po svaku cenu moramo svrstati u neki. cak i ako postoje neke okvirne kategorije lez zena, svakako da se ne svode samo na butch i fem.

moze chick fight ako si bas zainteresovana za gledanje. :kavgadzija:

inace, sabloni su nuzni kao i svai vid kategorisanja jer bi onda ljudi brkali pojmove i sve bi se previse uopstavalo, zato postoje "kategorije", tj. nijanse koje sluze radi lakseg sporazumevanja.

kao kad udjes u prodavnicu i trazis "burek". prodavacica ce te zasigurno pitati sa cime? a ako je bas ljubazna, reci ce ti da ima sa jabukama, zeljem, sirom, mesom , pecurkama, visnjama, najnoviji hit - pizza burek itd... get it?

uostalom, aristotel je u svojim osnovama logike podelio svet u osam osnovnih kategorija a jedino poslednja kategorija se zove "opsta", tj. "sve", a zapravo se koristi da oznaci stvari koje se nalaze u samo jednom primerku. npr - mesec je jedini zemljin prirodni satelit.

eto, nadam se da sam barem malo opravdala svaki vid kategorizacije...:deda:
By Acorn Girl
, nEsam znala da si ti obrlatila onu sto ne razlikuje dzt od mene...
Naravno da ne razlikujem kad te nikada u zivotu nisam videla. Btw, nesto se i ne secam da sam te uopste pomenula...
:shrug:

A da ubuduce ne bi bilo zabune, svaka slicnost sa likom i delom SUNNY GIRL u mojim postovima je accidental i coincidental. :kafa:
By SUNNY B
, nEsam znala da si ti obrlatila onu sto ne razlikuje dzt od mene...
Naravno da ne razlikujem kad te nikada u zivotu nisam videla. Btw, nesto se i ne secam da sam te uopste pomenula...
:shrug:

A da ubuduce ne bi bilo zabune, svaka slicnost sa likom i delom SUNNY GIRL u mojim postovima je accidental i coincidental. :kafa:

u bre..... al se odma' ljutis... :durenje:

pa nisam mislila nista lose... btw, zena tvoja me je videla, i vrlo moguce da cak zna i kako pevam, vrtim, tresem i sve ostalo.... :blush:

a slobodno ti ubacuj nagovestaje moga lika i dela u svoje postove i namerno i nenamerno i slucajno i tendenciozno, samo nemoj da me grdis....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!