Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by NeodoljivaMeni devojka i decko nikad ne mogu biti podjednako privlacni fizicki (tj potonji mi nije privlacan uopste, iako mi moze biti lep), a psihicki mogu, mada na duge staze privlacnija mi je devojka, a tip je tu za prijateljstvo.
kada bi bili u stiuaciji gde morate da odaberete devojku ili decka......koji su vam jednako privlacni i fizicki i psihicki.......koga bi odabrali????
Originally posted by tinkerbellŠta, 'se ti to zezaš or stvarno misliš? Molim te pojasni, ja ovije dana ništa ne razumevam što pro?itam na forumu.
Po meni, bisexualnost NE postoji!
Kao sto kaze Morgan Le Faye - niko ne moze da sedi na dve stolice.
I fencysmurf - >biseksualnost ne postoji, svi crnici su isti, svi srbi su zlocinci, makedonci nisu narod, crnogorci nemaju jezik...
<
Ili ako cemo tako...pa svi smo mi onda bisex...od rodjenja, samo sto neko bira jednu stranu, a neko drugu...
Ma daj bre...ne postoji.
Originally posted by bigirl
Znala sam da ?eš to da kažeš...
Bisexualnost postoji, a ja sam hodaju?i primer!!!!
Originally posted by amnesiaHm... Ne znam da li mogu da izmerim. Ipak, kad sam bila str8 bila sam jako zaljubljena u jednog de?ka (6 godina), a posle... Kad sam skontala da mi se sviðaju i devojke... Paaa... Najja?a zaljubljenost mi je u ribu... tj. najduže traje... Ali evo, pre par meseca sam ludela za jednim likom, a sad opet ludim za ribom...
osoba u koju si do sada najvise bila zaljubljena u nekom momentu zivota, da li je musko ili zensko?
ovo nista ne treba da znaci, zanimaju me samo finese
Originally posted by tinkerbell
Nema me vise na ovoj temi!
kako ne mozes da volis dve stvari u isto vreme..jeb ga, ja ne volim vanilu ali jedem i to...shteta da se baci
npr sladoled od vanile i cokolade, mnjam...
Originally posted by zbunjenaJel to o?eš da kažeš da si svaštoje.......d?
jeb ga, ja ne volim vanilu ali jedem i to...shteta da se baci
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!