Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nocas sam legao u 03h posle ponoci,a oko pola devet me je probudila moja senilna tetka koja je iz sve snage cimala kvaku na ulaznim vratima,lupala na vrata i zvonila. Ja sam joj kulturno objasnio da ne mogu da je primim jer sam nocas kasno legao i da sam neispavan i vratio sam se u krevet u pokusaju da zaspim. Ali kakvi!!! Ta lujka je nastavila i narednih 15 minuta da mi divljacki cima kvaku na ulaznim vratima stana,da lupa iz sve snage na vrata,da zvoni,tako da sam na kraju morao da ustanem i da se obucem. Razume se nisam joj otvorio vrata ali mi je zato sjebala ceo dan.

Resio sam toj lujki da napisem jedno uctivo pisamce. Ta moja tetka zivi u Beogradu 81.godinu i jos nije naucila da obavezno moras prethodno da se najavis telefonom ako planiras da ides kod nekog u posetu. Ona terorise citavu rodbinu,upada nepozvana i nenajavljena rodjacima u goste,i verujte mi da sam siznuo! Sada sam resio da kada me ubuduce nazove telefonom samo kratko kazem "greska" i da joj spustim slusalicu. Sa teroristima morate odlucno da se obracunate inace ce Vas popiti u casi vode.

Bas me zanima kako Vi izlazite na kraj i kako se borite sa tom stokom?
Korisnikov avatar
By Delete
Moja baba se slicno ponasala dok mi jednog dana nije puk`o film i jednom kada je dosla, otvorim ja vrata, vidim nju i zalupim ta ista vrata njoj pred nosom, kazem da me vise ne uznemirava i da necu da znam za nju...od tada je citavoj rodini pocela pricati svakakve ludosti za mene, ali bar mi se skinula sa vrata :kralj:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nemam takve lujke u okolini. Kod mene u porodi?noj ku?i još važi pravilo da se ne uznemiravaju ljudi telefonom izmeðu 15-17h.
Korisnikov avatar
By Dina
Imam problem sa jednim rodjacima koji zive jako blizu mene. Kad sam se ja preselila tu oni su poceli da napadaju moje roditelje kad cu se ja udati necu valjda da zivim bez muza, valjda misleci da cu ja nesto da trazim od njih ako nisam udata. Kasnije su poceli da mi dolaze svaki cas i da me zivkaju na rucak sto sam ja uljudno odbijala. Nisam im zatvarala vrata ali su videli da ja imam svoj zivot, planove i da me te iznenadne posete bez najave ometaju takodje i da im ne uzvracam posete. Nisu oni meni sasvim antipaticni ali ja nemam ni vremena ni zelje da se druzim sa komsijama pa bili to rodjaci ili ne, i ako zelim da se sa nekim vidjam dogovorim se za neko vreme koje je i meni i tom drugom slobodno. Ja ne vidim sta je u tome problem ali ti ljudi su sad poceli da se ljute na mene, nije bas da ne govorimo ali su nam odnosi skroz zahladneli. U svakom slucaju bolje nego da me spopadaju svaki cas, ali ne vidim zasto je moralo da dodje do toga. Godinama pre toga sam sa njima bila u ok odnosima i ne vidim sta je moje preseljenje u njihovo susedstvo moralo da promeni u tome...
By Ulix
Moja je porodica prepuna ludaka, pa me ne bi iznenadilo da mi neko bane u tri ujutru, samo sto svi ti ludaci znaju da iver ne pada daleko od klade i da im, verovatno, ne bih otvorio ako bi me mrzelo da ustanem. Pa se ne bi ljutili.

Jednom me je stric zvao u pola cetiri ujutru da mu, ako mi nije tesko, pod hitno donesem jedan CD... i nije me mrzelo. :sunce:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ulix

Jednom me je stric zvao u pola cetiri ujutru da mu, ako mi nije tesko, pod hitno donesem jedan CD... i nije me mrzelo. :sunce:
Uhhhh...Wow....u pola 4 ujutro!!! :shok: Tad mogu samo da me zovu ako je nesto, ne daj boze, hitno...A kad bi me neko zvao u to doba za neki CD mogao bi biti siguran da taj CD nikad nece videti...:doh:
By Ulix
Originally posted by M M and I

Uhhhh...Wow....u pola 4 ujutro!!! :shok: Tad mogu samo da me zovu ako je nesto, ne daj boze, hitno...A kad bi me neko zvao u to doba za neki CD mogao bi biti siguran da taj CD nikad nece videti... :doh:
Pa jeste bilo hitno. :)
Kada bi upoznao tog mog strica video bi da je Muddy Waters njemu bitniji od majke i oca.

Ma ludaci, kazem... kako covek da ih ne voli...a srecom ja ne lezem rano. :mazi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
polovina rodbine se boji da pricha samnom, odavno me smatraju crnom ovcom, i znaju da ih uvek poklopim, tako da su odustali...
druga polovina ima svoje zivote...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam rodbinu izignorisao, sem jedne tetke i sestara koje gotivim, odavno. Sa vecinom ne pricam od neke 14te godine.
Kao Ulixova i moja je familija ludaka i to je normalna stvar. To ne prichanje.
Poput Morgana i ja sam crna ovca familije, jer ne idem putem koji je negde primeran normalnom choveku, koji je za mene sasvim nenormalan.

Kako izbeci teror rodbine? Lako. Imas valjda svoj zivot, i kome se svidja i on moze da ga duva. Bitno je da se oni svidjaju tebi.
By Perun
Hm. Pa nisam imao neke probleme s rodbinom. Mozda bih jedino pomenuo da nisam u prisnim odnosima s vecinom sa majcine strane.
Inace, sve one koje postujem - mogu da dolaze u po dana, u po noci, da mi sede na glavi, da me gnjave - ne umem im zameriti, a i oni se prema meni tako ponasaju.
Cesta tema razgovora mene i mojih rodjaka unutar oceve familije jeste ta nevidjena medjusobna prisnost koju su izgradili stricevi i tetke. Otac ima jos 4 brata i 2 sestre. Kao creva su povezani. Vole se i postuju do imbecilnosti. To su preneli i na nas, svoje potomke. Nikada nikakva svadja nije zazivela u toj velikoj familiji. Bilo je carki izmedju supruga striceva, ali su to oni po kratkom postupku sasecali u korenu.
Ponosan sam na njih i volim ih.
Majcine - ne pominjem. Sve ludak do ludaka.
Korisnikov avatar
By jukie
Na svu sre?u, sva moja rodbina živi daleko po nekim drugim mestima, i samo mama komunicira sa njima (uglavnom telefonom). Ina?e prili?no važna stavka u intenzitetu druženja sa njima su pare, tj da li imaš neke pare da im pokloniš. Pošto mi uglavnom imamo manje para nego oni*, onda nam ne dosadjuju jer se valjda plaše da mi od njih ne tražimo pare.
*a sa druge strane se mi recimo mnogo raznovrsnije hranimo nego oni, koji jedu dosadnu bljutavu seosku hranu kao što je moja mama kuvala kad sam bio mali, pa sam je prevaspitao. U suštini mislim da oni svoje pare kada ih imaju troše na štabilo tj neke nepotrepštine.
Korisnikov avatar
By m..
Huh, nemam toga, babatetka bane samo za rodjendane, baka kad je pokupimo kolima, uglavnom sam ja ta koja banjavam, ali ionako imam kljuceve svih tih stanova i obraduju mi se, i nude me da jedem :) Desava se da zovu telefonom u nezgodno vreme (dok spavam u 2 popodne, lol) pa budem uctiva svejedno.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Retko ih vidjam, a i dok sam ih cesce vidjao ubedio sam ih da sam pametniji od svih njih tako da sad retko smeju da mi prigovore nesto, a i smatraju me za cudaka, verujem. Who cares

:sveca:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ma ja imam jednostavnu politiku kada je rodbina u pitanju - ne idem vam u posete, nemojte ni vi meni dolaziti. I ?ao.
Sa ?aletove strane mi je krš od rodbine, on je roðen kao osmo dete u porodici, i ima ih bože mili... Nikome da ne poželim:machevi:
Sa kevine strane sam malo blaži, ona je izgubila gotovo celu bližu rodbinu u ratu pre deset godina, ima samo jednog ujaka i njegova dva sina. Sa njima imam super odnos - ?ujemo se redovno i najavljujemo jedni drugima po nekoliko dana pre nego što želimo da se vidimo :party: :saint:
Korisnikov avatar
By ok_decko
au, zeza me nesto komp, pa su mi otišla tri posta za redom... Molim nadležne da odreaguju :)
Korisnikov avatar
By gari
Od rodbine spasa nema, jer smatraju da pošto su sa vama u srodstvu imaju sva prava da dosaðuju. Tako sam digao odavno ruke od pokušaja da prevasdpitavam rodbinu. Jednostavno, kada doðu ja se "isklju?im" i odgovaram sa da i ne. Tako brzo i odu.

:vezan: :domino: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam upravo cula da je cela rodbina raspravljala sto se jedna rodjaka i ja ne udajemo... Jos ne mogu da poverujem cime se ljudi bave :smeh: Bas mi je sada drago sto sam i onu porodicu (koju sam spominjala na ovom topicu) udaljila iz svog zivota a ostale vidjam jednom godisnje, mislim da cu i to posle ovoga da smanjim... Svasta!

:smeh: :lood:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sto se tice moje rodbine, ja nemam takvih problema.Ja sam dezurni namcor u porodici pa me se svi klone. :smeh:
Zivim sam a oko mene je rodbina, ali ja sam sa njima samo na DOBAR DAN, nikakve posjete.Jednom su se zalili na moju glasnu muziku, ali sam im rekao dvije. :)
Sto se tice DININE RODBINE, oni ne dolaze kad ja dodjem kod nje, da nas ne uznemiravaju. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Zaboravio sam da dodam, da sam prije nekoliko dana sreo rodjaku koju nisma odavno vidio, sve me zivo ispitala, imam li curu i sl>ja sam lagao da imam curu u BG..
Prije dva dana je ta rodjaka banula na vrata, a ja bio mrtav umoran, vratio se sa posla.Uskocila u kucu i odmah pitala A GDJE TI JE SLIKA CURE, DA MI POKAZES.. Uzas, rekao sam joj da mi je negdje po kuci, a kuca mi tih dana bila u haosu je rnisam imao vremena za spremanje...Rekao sam joj da sam umoran i ispratio je.
Korisnikov avatar
By m..
Mene izludjuju dok mi se setaju iza ledja dok gledam temu 'moja slika' i statusovo mi se dupe smesi sa ekrana, a ja lagano dobijam ospe, ili kad mi se neko obraca dok citam nesto....:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Sto se tice DININE RODBINE, oni ne dolaze kad ja dodjem kod nje, da nas ne uznemiravaju. :D
:smeh:

Dok sam jos bila u toplijim odnosima sa rodbinom i ja kazem dolazi mi prijatelj (Seaman) a oni kao - da, da prijatelj... Ja opet kazem da je zaista prijatelj i da nije problem ako svrate, oni kao nece da nas uznemiravaju... Ja gledam belo, mislim nit sam ja devojcica, niti od njih zavisim u bilo kom pogledu pa da se plasim njihovog misljenja pa kao ne smem da im kazem da mi je neko decko... To mi je bio jos jedan od pokazatelja da sam sa tim svetom na sasvim razlicitim talasnim duzinama te da to znaci smanjenje vidjanja...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by ok_decko
au, zeza me nesto komp, pa su mi otišla tri posta za redom... Molim nadležne da odreaguju :)
odreagovali :alexis:
Korisnikov avatar
By tramp
nemam skoro nikakve veze sa svojom rodbinom, jedino sam sa majkom u stalnom kontaktu tako da nemam problema te vrste ali Stepski: kako ti razgovaras sa zenom od 81godinu :shok2:

mislim stvarno ljudi ajmo malo razumevanja za te starije, dosta tih ljudi se oseca usamljeno i pogubljeno u ovo vremenu i ponasati se prema njima divljacki je puno gore od toga sto ce neko da nekog probudi u pola 9 ujutro ...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Originally posted by Seaman
:smeh:

Dok sam jos bila u toplijim odnosima sa rodbinom i ja kazem dolazi mi prijatelj (Seaman) a oni kao - da, da prijatelj... Ja opet kazem da je zaista prijatelj i da nije problem ako svrate, oni kao nece da nas uznemiravaju... Ja gledam belo, mislim nit sam ja devojcica, niti od njih zavisim u bilo kom pogledu pa da se plasim njihovog misljenja pa kao ne smem da im kazem da mi je neko decko... To mi je bio jos jedan od pokazatelja da sam sa tim svetom na sasvim razlicitim talasnim duzinama te da to znaci smanjenje vidjanja...
A rodbina me mjerkala od glave do pete, da vide kakvog ce zeta dobiti. :)
Mene su vise zanimale komsije, ona dva brata..njam, njam.:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa i mene su tvoje kolege sa posla odavno odredili za snajku :smeh: A komsije su njam njam - jedan tebi, jedan meni - prijateljski :wink:
Korisnikov avatar
By gari
Da, rodbina mi se sa vrata zale?e na komp i odma po?ne da gleda avatare. Pa onda pitanja-iju ovaj go, iju ovde se ljube, iju a što sve momci, ðe su ðevojke...A niko ne razume da gore piše GAY. Ja samo klimam glavom i hm-hm?em...Kad mi dosadi kažem im da se radi o vrlo važnom socijalnom programu za penzionere a gde u?estvuje i slobodna omladina.

:zmija: :trampolina: :maji:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nemam zivce za njih, to znaju, a meni je zao shto je tako :( ali jednoastavno ne mogu da izdrzim duze od sat vremena sa njima.
Shto se tiche nenajavljenog dolaska, to kod mene ne moze. Da neko napravi greshku dva puta (bane tek tako), treci put bi me zapamtio, prshtalo bi na sve strane, nevaspitana stoka se batinama vaspitava.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!