- 19 Jan 2006, 14:51
Evo, doslo vreme da i ja odgovorim na svoju temu.
Devojka sa kojom sam imala prvu vezu (a i sex) je i danas moja devojka. Sve je pocelo vrlo naivno, na chatu. Razgovarale smo o svemu i svacemu, onda opet i opet, pa razmenile mailove, pa se dopisivale preko maila, onda sledi razmena telefona i kuckanje porukica, razmena slika... Sve je to bilo bez bilo kakvih pretenzija na vezu. Onda sam isla kod nje u Novi Sad i tad sam shvatila da je jos bolja nego na forumu, chatu, pismima, porukama i slikama (osobe koje sam upoznala pre nje preko interneta su imali razlicit virtuelni i realni identitet u korist ovog prvog, na zalost). Prvo sto mi se svidelo je paznja koju mi pruza i razumevanje. Posle nedelju dana smo se dogovorile da ona dodje u Beograd. Tad smo setale uz kej, pricale, uzivale... Opet je sve bilo prisno-prijateljski... Pocetkom oktobra 2005. ona mi je postala devojka. Njen nick na ovom forumu je Freya. Svidja mi se ta postepenost. Jednostavno, ja ne mogu nekoga da upoznam i da mi taj neko MOMENTALNO bude decko ili devojka. I da, proslo je sve bez eksera, trave, alkohola i ostalih pomagala sto mi je veoma drago. Drugim recima, u ovu vezu smo usle ciste svesti. Sve sto uradim uradim sa cistom svescu. U dosta postova (ne samo na ovoj temi) prva veza ili sex sa devojkom se vezuje bas za ta 'pomagala' sto mi je besmisleno. Sticem utisak da je na ovom forumu sramota reci da se ne drogiras, ne pijes, ne pusis... Odmah te okarakterisu kao 'njanju'. Neka je to tako, ali ja cu biti dosledna sebi i sa ponosom reci da se ne drogiram, ne pijem, ne pusim... Svu radost 'podnosim' cistim mozgom, ali i svu bol trpim cistim mozgom.
Freya i ja smo dosta razlicite kada su u pitanju temperament i interesovanja, ali imamo slican vrednosni sistem, razumemo se i volimo, sto je, po mom misljenju, jako bitno.
Ni dalje ne posecujem gay zurke (i ne samo gay) i ne druzim se ni sa kim sa 'scene'.
Zakljucak: vredelo je sto sam dozivljavala traume, neprijatnosti i sl. upoznajuci dugino virtuelno sarenilo u njihovom punom realnom sivilu, ako je to bio kosmicki uslov da upoznam Freyu koja mi je nesumnjivo ulepsala zivot.