Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Udarate u dzak? Vristite u jastuk? Udarate pesnicom o zidove? Gutate pilule? Meditirate? Heklate? Strikate? Citate? Rekreirate se? Idete na masazu? Dubite na glavi? Imate nekog vezanog u podrumu koga krishom mucite ili pak nesto deseto... :elektro:

:smiling:
Korisnikov avatar
By IriS
zaboravila si ono: sexamo se :P

zavisi kakav vid relaksacije mi je potreban... ako sam nadrndana, rekreiram se... ili slušam neku mjuzu sa malo žeš?im ritmom pa šetam po stanu kao muva bez glave... ili postanem logorei?na pa smorim sve oko sebe...

ako sam jako umorna, onda masaža ili dobar kupanjac sa sve vrelom vodom... to mi je savršeno... i naravno, kad se :mazi: with my :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by kiss addict
ili dobar kupanjac sa sve vrelom vodom... to mi je savršeno
does wonders every time...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by kiss addict
ili dobar kupanjac sa sve vrelom vodom... to mi je savršeno
Same here too. :)

Ponekad razbijem neshto shto mi ne treba, takodje dobar nachin za izbacivanje negativne energije. :)

@ unic0rn lol@avatar :smeh:
Koji forumash je vec imao taj avatar? :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
@ unic0rn lol@avatar :smeh:
Koji forumash je vec imao taj avatar? :)
neka od mladjih srednjoškolskih devojaka a nije belle_the_weird nego jedna druga
:wow: ja sam prava riznica nepotrebnih i napola preciznih informacija, tako da su potpuno neupotrebljive.... :zid:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mene najbolje opusti seks...

ima i ona vežba kad legneš na pod, pa stežeš i opustaš jednu po jednu grupu miši?a: prvo lice, pa ruke, pa leða i noge i onda ostaneš da ležiš par minuta...
Korisnikov avatar
By gari
Kada sam nervozan šetam, ponekada meditiram.

:kafa: :roll: :kopanos:
Korisnikov avatar
By Delete
Obicno odem na trening, nekad igram igrice, povremeno (ali samo povremeno) nadjem neku zrtvu koju razbijem na basketu i to je to. U principu, sve zavisi od raspolozenja.
By жњ
Originally posted by operativni kadar
Ništa briga ništa stres, pijte samo Kraš expres! :blenta:

ista sam tvoj avatar :sesir:

Slika
Korisnikov avatar
By HARP
Trcanje (fizickim aktivnostima se najbolje izbacuje sve negativno), posle toga tusiranje i kao nov sam :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Jebem se, lo?em i drogiram... :carica:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Lomim saltere po stanu, placem ili pustim death metal pa urlam i skacem po sobi.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
iz krajnosti u krajnost.. ponekad se toliko smirim na krevetu sa pogledim uprtim u plafon da maltene izgledam kao vecno usnuo, a nekad odlepim od skakanja po sobi i slusanja bash bash jakee muzike....

pomaze i izderavanje i vikanje na samog sebe a boga mi i na decka kad je to zasluzio...

:drama:
Korisnikov avatar
By Zibro
kao sto je gox pomenuo trcanje , i to dok ne padnem s nogu , tj dok se toliko ne umorim da se mozak sam iskljuci
Korisnikov avatar
By 2kune
Gledam cartoon network... :blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Resavam testice na GS
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
igram mine ili spider solitaire, resavam sudoku, ili kao sto kaze Whiteboy, zamrznem se i gledam u jednu tacku. Sedim na krevetu ili lezim i ukipim se.. pokusavam da nemam nikakvih misli neko vreme.. samo potpuni mir i tisina...

onda tu su i yoga vezbe, gledanje tva do iznemoglosti (ispiranje mozga...), ili odvrnem neku zescu muziku do daske i iskacem se da izbacim visak energije. :) :) :drama:

a naravno, sex uvek pomaze, kad imas uslova za to ;)
Korisnikov avatar
By m..
Najcesci oblik hendlovanja stresa mi je leganje u krevet i kooliranje, retko kad upadnem u neke histerije (zapravo ne secam se da sam imala napad u poslednjih 7 godina), mislim kad se ne racuna uobicajena hiperaktivnost i detinjaste odusevljenosti. isto kad se izbedacim - pravac krevet. Ni mazenje i slicno nisu na odmet :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by amnesia
Originally posted by operativni kadar
Ništa briga ništa stres, pijte samo Kraš expres! :blenta:

ista sam tvoj avatar :sesir:

Slika
Dobrodošla u moj svet :shok2:
Korisnikov avatar
By Marvin
Roletne dole i krevet.
Korisnikov avatar
By gari
Odlu?io sam se za najbolji metod a to je-dubljenje na glavi. Kažu da se od toga postaje pametniji, mada ja li?no to nisam primetio.

:cobanica: :peva: :budilnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!