Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Biseksualnost NE postoji. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by ^mary^
ja sam ovu temu izdvojila jer je zanimljiva, a zanimljiva je jer ovo nije anketa, vec su ljudi razmislajli i pricali !
ne interesuju me statistike, ko od vas u sta veruje.
zelim da znam zasto tako verujete !?

:meduza:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by EYA
Originally posted by ^mary^
ja sam ovu temu izdvojila jer je zanimljiva, a zanimljiva je jer ovo nije anketa, vec su ljudi razmislajli i pricali !
ne interesuju me statistike, ko od vas u sta veruje.
zelim da znam zasto tako verujete !?

:meduza:
Joj bre, dobro! Razumela sam! :domino:
Al` me nesto mnogo mrzi da pisem o tome(tesko i da postoji nesto sto nije napisano)
Tako da procitaj ono sto su drugi napisali o biseksualnosti, a slazu se samnom da ona ne postoji.
Inace, tesko da je ovo nekome jos zanimljivo, te ne vidim potrebu da se ova tema izdvaja. :shtap:
Korisnikov avatar
By EYA
ja vidim potrebu da je izdvojim upravo zbog onih koji jos nisu razmisljali o ovoj temi i zbog svog neznanja skloni su diskriminaciji bisexulaca, cak do te mere da im ne priznaju ni postojanja.
By APACH
naravno da postoji.

svastojebi jedni !
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Biseksualnost je u stvari fetish.......sto zelim reci moj fetish je sex sa muskarcima......a se devojkama......pa njih volem na sve moguce nacine :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam bisex.
Mislim.
Dakle, postojim.
:roll:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Ja verujem da postoji bisexualnost jer znam da nisam potpuno hetero a nisam potpuno ni lezbo. Imam vezu sa momkom preko godinu dana i super mi je s njim.. sex je dobar i mnogo mi odgovara.. ali osecam takodje veliku privlacnost prema devojkama (a to je pocelo negde u srednjoj skoli, prvi-drugi razred).. imala sam neka iskustva, cak jednom i sex sa devojkom i takodje mi se mnogo dopalo!! jako je razlicit sex sa muskarcem i zenom (meni barem) ali obe vrste mi se dopadaju, svaka na svoj nacin... Ipak, nemam neko bogato lezbejsko iskustvo, vise znam o hetero odnosima ;) ali me ipak jako zanimaju i zene. Takodje, ne mislim da sam promiskuitetna.. Volim oba pola i u oba slucaja mi je lepo. I ne smatram da je to neka faza ili radoznalost.. mislim da ce tako da ostane ito je moja orijentacija.. a ako bude promena javicu ;) :P
Korisnikov avatar
By Gothrose
Koliko sam pratila postove na forumu,prichala sa nekim ljudima i razmishljala o tome,doshla sam do zakljuchka da postoji i mislim tj. sigurna sam da ne greshim...
Chak je i Vladeta Jeroticj skoro rekao da smo svi rodjeni kao bisexualna bicja :misli:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
kada bi bili u stiuaciji gde morate da odaberete devojku ili decka......koji su vam jednako privlacni i fizicki i psihicki.......koga bi odabrali????
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Neodoljiva
kada bi bili u stiuaciji gde morate da odaberete devojku ili decka......koji su vam jednako privlacni i fizicki i psihicki.......koga bi odabrali????
ako su mi oboje podjednako, na sve nacine, privlacni, to znaci da mi ni jedno od njih nije dovoljno privlacno, cim mi ostaje prostora da delim paznju, misli, zelju, emocije... pa ne bih odabrala nikog od njih vec bih trazila dalje, nekog ko ce me celu zaokupiti.
mozda bih se kresnula par puta sa oboje, i nastavila da uzivam u druzenju sa njima.
verovatno bih pokusala i da ih spojim, ako se vec ne poznaju, pa da vidim kako bi funkcionisali u troje, cisto da se zabavljam dok ne nadjem onu pravu osobu :D
Korisnikov avatar
By bambola

Vrlo,blago receno,chudno pitanje...pa veoma retko se nalazim u situacijama da `moram da biram` bas tog trenutka izmedju dve osobe(ma kog pola bile),koje su skroz jednako privlacne, i fizicki i psihicki...?!I retko ko se nadje u takvoj situaciji...osim ako nemas 16g pa izadjes u grad,i za oko ti zapadne sedam likova koji ti se podjednako svidjaju,te moras da biras...
Ali mislim da sam razumela sta zelis da pitas-ako si BI-koga bi pre izabrao,s kim vise uzivas,ko ti je first choice a ko second...
Nema tu pravila-nikakvih...kako kad.
By Çâðê_DUP
To bi bilo kao kad bi mi nekop postavio izbor:

1. Angelina Jolie
2. Matt Demon (ili Billy Zane)

Svakako da bih izabrala Angelinu Jolie, ali ne bih odbila Matta Damona. Stavise, razmisljam o mogucoj vezi sa muskarcem izvesno vreme, samo kad ne bi mnogo insistirao na seksu, makar prvih godinu dana .. Mislim da bi mi muskarac pruzio nesto sto zena nije u stanju: odsustvo ludila.

Mozda sam bisex, probacu PONOVO, pa cu da vam javim, a sad konkurs:

TRAZITE ANGELINI777 DECKA!!!! :jutro: :alikako: :palacinke: :pop: :backstab:

:D
By Çâðê_DUP
@NEODOLJIVA: odabrala bih zenu.:putnik:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Frey
Za neupucene: Popeja (u originalu Poppaea) je najpoznatija Neronova ljubavnica, uopste najcuvenija rimska ljubavnica... Inace, besmisleno je upustati se sa njom u diskusiju, devojka je toliko inteligentna i savrsena ..........
Za neupucene: Najpoznatija rimska ljubavnica (citaj u znacenju kurva), istovremeno rimska carica bila je Valerija Mesalina. Popeja je poznata kao "Popeja izdajnica", i ubraja se zajedno sa Valerijom Mesalinom Agripinom Mladjom (Agripinilom, majka Lucija Domicija Nerona) u najvece zenske zlotvore u istoriji ljudskoga roda.

Nije besmisleno upustati se u diskusiju sa inteligentnima, pa i savrsenima, besmisleno je diskutovati sa idiotima, zar ne?
Korisnikov avatar
By bigirl
Da?u odgovor u "svaštojeb" stilu. Ne bih odabrala, smuvala bi ih oboje.
By Dj-Girl
odgovor...

yes bisexuality definitely exsists..and i think its healthy

at the end of the day we are sexual animals.
i beleve we are all born bisexual but we choose what we like or dont like.

sex is sex and it makes us feel good..so why would we not be capable of enjoying both sexes?

i actually think its healthier to be bisexual than it is to be gay or straight or a lesbian.
you are more in touch with yourself as a confident and sexual being...that just my 2 cents :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kontam da je to zavaravanje, jer neko zaista ne moze da sedi na dve stolice.
Zivot se sastoji u odlukama, ali te odluke nas chine onim shto jesmo. One su teshke, i zahtevaju odricanja. Samo"zavarivanje" moze dovesti do mentalnih slomova, pa sve do involucije nasheg duha do trenutka kada postajemo kancerogena celija drushtva.

Od malena meni se svidjaju tipovi, i to od 5-6godine mog zivota u ovom telu. Tako da story da se ljudi radjaju bisexualni bar kod mene teshko moze da prodje.

Postojanje bi osoba je jedino moguce dok se osoba ne odluchi, kljuchne rechi bisexualnost- odlaganje odluke. Pre ili kasnije kantar prevagne vishe na jednu stranu i tu termin bi gubi svoj znachaj.

Lichno bi osobe sazaljevam i izbegavam kontakt s njima jer pre ili kasnije ih navedem "da sjebu svoje zivote." A stvar je u tome da im samo pomognem da prelome i evoluiraju. Zahvalnost nije ta koju trazim vec ideja da sam potpomogao u sazrevanju njih kao individua. A najvishe sazaljevam one koji su postali bi jer su zaboravili ko su oni zapravo.
prim. S jednim likom sam imao tantrichki sex, trajao je par sati, bio sam full energy. Posle par dana ostavio je devojku s kojom je imao long long LONG vezu, i to pred veridbu ili neko sranje, tj. ostavio je sve, ubio se. Imao je savrshen zivot, super roditelje, popularan, trofej boy za neke koje su ga vijale, dobra kolica. Ali sam mu pokazao njegovo pravo lice u ogledalu, ono shto jeste, i shto nijedna maska nije uspela da sakrije.
S vremena na vremen mu obidjem grob, zatichem neko cvece i ostavljam mu cigare iako nikada nije pushio.
Zakljuchak priche, shvatio sam da neke osobe nisu u stanju da evoluiraju za tako kratko vreme, da je strah taj koji ih chini blokiranima. I da je strah neshto shto utiche da se skrivaju od sebe.
Svi tipovi su gay i sve devojke su lezbejke, kada drushtvo bude dovoljno napredovalo, da se nova generacija zachinje i ozivljava u labaratorijama. Vremenom ce ljudi shvatiti svoje pravo lice. Jer ce nadrasti svoju genetiku zivotinje i postati bica koja ce moci da milione godina evolucije gurnu u period od par meseci. Imunost na sve bolesti, nemogucnost nasledjivanja bolesti. Savrshen svet.
Jer se slichnosti privlache, samo otvorite svoja srca prema strujanju male zmijice u vashim karlicama, kada se digne shvaticete da pricham o buducnosti koja je vec pochela.
Korisnikov avatar
By Val
Ovo pitanje je totalno besmisleno! Ako vec dodjem u situaciju da biram izmedju dve osobe...NECU izabrati ni jednu, nevezano za njen pol. Kako molim te da mi dve osobe budu POTPUNO identicno zanimljive? Koja od te dve osobe da mi odvuce paznju? Jedino da zivimo "srecno utroje".
Mada ni to nije reshenje, jer ne mogu da delim svoj osecaj na dva ili vishe bica. Uvek svu svoju paznju posvecujem samo jednoj osobi. I to je uvek osoba zenskog pola!

:cvetduga:
By fencysmurf
biseksualnost ne postoji, svi crnici su isti, svi srbi su zlocinci, makedonci nisu narod, crnogorci nemaju jezik...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by fencysmurf
biseksualnost ne postoji, svi crnici su isti, svi srbi su zlocinci, makedonci nisu narod, crnogorci nemaju jezik...
:smeh: Divno re?eno! Svaka?ast fency!

biseksualnost POSTOJI i to nije nikakvo "sedenje na dve stolice" :lol:
jednostavno mene privla?e (sexualno) i muškarci i žene i šta je tu spotno! To ne zna?i da sam u isto vreme sa oboje, ve? da sam u jednom periodu života bio sa devojkom, sada sam sa muškarcem i sli?no!
By nickbgd
Na svetu postoje heteroseksualci,homoseksualci i oni koji bi zeleli da budu biseksualci...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Dj-Girl
odgovor...

yes bisexuality definitely exsists..and i think its healthy

at the end of the day we are sexual animals.
i beleve we are all born bisexual but we choose what we like or dont like.

sex is sex and it makes us feel good..so why would we not be capable of enjoying both sexes?

i actually think its healthier to be bisexual than it is to be gay or straight or a lesbian.
you are more in touch with yourself as a confident and sexual being...that just my 2 cents :D

:up:
By Dj-Girl
Originally posted by bigirl
Ma najbolji smo. :alexis:
possibly...but not better than me :D
Korisnikov avatar
By bigirl
I don't know... Convince me... :smilegrin:
By Dj-Girl
I don't know... Convince me... :smilegrin:

i dont need to prove myself...
open your eyes and you will see ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!