Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By just!N
Originally posted by bella_the_weird
...doktorka je praktichno rekla da tje sve biti okej, sve dok koriste kondome i ne druzhe se sa homoseksualcima. :flaming:
:smeh: :smeh: ...to je toliko tuzno i jadno da se smejem...neki ljudi su zaista cudni... :psiholog: :down: :gubitnik:
Korisnikov avatar
By gari
Mislim da je dobar na?in koji se ve? i kod nas primenjuje da pacijent koji se priprema za neku operaciju ostavlja po malo svoje krvi koja ?e se, eventualno upotrebiti. Dobrovoljno davalaštvo sve manje ima uspeha. Na Zapadu se to pla?a.

:vulkanac: :cekam: :mljac:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jedno pitanjce... gde je taj momak vadio krv? Ja nisam popunjavao nikakav obrazac a davao sam krv bar jedno 10 puta..
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane za uzivanje u Counter Strike/u.. Sad ne dajem jer mi se moze; moja krv a oni neka se jebu.. Da zatreba nekome koga znam - dala bih, ionako mogu svima..

Inace, relativno skoro sam vodila razgovor sa jednim bandoglavim stvorom oko 'autovanja' ginekologu, a pred pregled:

Draco: Ako te pita za odnose, moras da kazes
Bandoglava: Necu, sta je se tice, to je privatna stvar
Draco: Nije privatna stvar i ne pita te to jer je pali da zna sta sa kim radis, nego jednostavno to moze da bude uzrok problema..

I tako izlazi Bandoglava iz ordinacije..

Bandoglava: E, ja joj rekla - ponasala se jos gotivnije

Tako da, SRECOM, nema diskriminacije u svim granama, niti kod svih doktora. Mada je tragicno sto postoji uopste. Svako ko ima zdravstveno osiguranje zasluzuje da bude tretiran jednako.
Korisnikov avatar
By gari
Na to da svako ko ima zdravstveno osiguranje bude tretiran jednako ?e popri?ekamo. Ide vreme gde ?e biti tretiran samo onaj ko ima LOVU. Sirotinja može i da crkne...Što pre, to bolje /za bogataše/.

:drkanje: :D :maca:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kiwi
Jedno pitanjce... gde je taj momak vadio krv? Ja nisam popunjavao nikakav obrazac a davao sam krv bar jedno 10 puta..
kod nas u Transfuziji ima takav formular koji je dio standardne procedure. ne samo kod nas, nego svugdje. Sje?am se ?lanka na gay.comu prije par godina kad su srušili Twinse u kojem je pisalo da je par tis?a gay osoba htjelo dobrovoljno dat krv ali im nisu dali jer su svi odreda gay. Jebiga, izgleda da je svugdje tako.
Samo, kod nas su ubrzali proceduru, daju ti da pregledaš pitanjca i onda kažeš da ne pripadaš niti u jednu od navedenih grupa (alkohlo?ira, narkoman, rizi?nu seksualnu grupu...) onda to teta doktorica sve lijepo sama pokriža :yes:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Stripi
Samo, kod nas su ubrzali proceduru, daju ti da pregledaš pitanjca i onda kažeš da ne pripadaš niti u jednu od navedenih grupa (alkohlo?ira, narkoman, rizi?nu seksualnu grupu...) onda to teta doktorica sve lijepo sama pokriža :yes:
I na taj na?in njezino dugogodišnje školovanje biva u potpunosti iskoriš?eno na pravi na?in :eevil:
Korisnikov avatar
By jukie
I ve? mi padaju na pamet situacije gde gej ?ovek ho?e svom partneru da da krv, i oni mu kažu da po zakonu ne može jer je gej pa da ga ne zarazi...:nope:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by jukie
I na taj na?in njezino dugogodišnje školovanje biva u potpunosti iskoriš?eno na pravi na?in :evil:
Eh pa sad, i ti isto :blush:
Ženi je samo do moje krvi, da je što prije ima :yes:
By Ulix
Originally posted by Kiwi
Bar prvi put kad si davao krv, to si morao popuniti.
By Lemur
Taj formular se svaki put pri davanju krvi popunjava!

Ja sam uvek slagao na tom pitanju, mada nikad nisam razmisljao sta bi bilo kada bi zaokruzio "da". Nisam cuo za ovo ranije. Skandalozno!!!
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by Draco
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane za uzivanje u Counter Strike/u..
Zaintrigirana sam.
Slobodne dane?
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane za uzivanje u Counter Strike/u..
Zaintrigirana sam.
Slobodne dane?
Pa da..? Tri slobodna dana.. Tako se to u mom selu zvalo. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane
Zaintrigirana sam. Slobodne dane?
Moraš da budeš punoletna... kod nas je išla samo ?etvrta godina... uklju?uju?i i devojku koja izgleda starija nego što jeste a ranije je pošla u školu pa je imala samo 17... nisu se setili da provere... prva i druga godina srednje nema šanse da proðu - koliko znam* mora da se napiše razred?... mislim da vam je krv suviše mlada...
*ne znam ta?no nisam išao jer mi nije bilo potrebno da ne idem u školu... punokrvni nerd...
BTW mislim da broj slobodnih dana koje dobiješ jako varira. Neki su dobijali dva, neki tri?? mislim da je imalo veze da li odeš npr u petak... ali ve?ina je dobijala tri...
Korisnikov avatar
By Dina
Meni u srednjoj skoli nisu hteli da uzmu krv jer sam bila premrsava ali sam dobila slobodne dane jer sam dosla tako neuhranjena ali zeljna da pomognem :D
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane
Zaintrigirana sam. Slobodne dane?
Moraš da budeš punoletna... kod nas je išla samo ?etvrta godina... uklju?uju?i i devojku koja izgleda starija nego što jeste a ranije je pošla u školu pa je imala samo 17... nisu se setili da provere... prva i druga godina srednje nema šanse da proðu - koliko znam* mora da se napiše razred?... mislim da vam je krv suviše mlada...
*ne znam ta?no nisam išao jer mi nije bilo potrebno da ne idem u školu... punokrvni nerd...
BTW mislim da broj slobodnih dana koje dobiješ jako varira. Neki su dobijali dva, neki tri?? mislim da je imalo veze da li odeš npr u petak... ali ve?ina je dobijala tri...
Meni nisu hteli da vade zbog pirsinga koji je jos uvek bio svez, ali sam ih ubedila da nije :evil: Nisam sigurna da li sam davala i u trecoj ili samo u cetvrtoj.. :smirk:

Secam se da su hteli da mi uvale sok i sendvic <da se ne bih valjda skljokala - sto nisam nikada u zivotu> i da su mi rekli da nema pusenja tipa sat vremena.. NARAVNO da sam, cim sam izasla u dvoriste, zapalila pljugu i otisla u Kornjacu na vops :) I secam se da smo SVI <ekipa> trazili da nam vade iz leve vene jer je ona na tastaturi pa da nam ne povrede vitalnu - onu kojom se nisani i puca :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Blah, a kad si na poslu dobiješ samo jedan slobodni dan, dakle maksimalno 4 godinu...mala je cijena humanosti :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
dva slobodna dana se dobiju
i ne moras ni u skolu ni na posao ako si stariji :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Meni nisu hteli da vade zbog pirsinga koji je jos uvek bio svez, ali sam ih ubedila da nije :evil: Nisam sigurna da li sam davala i u trecoj ili samo u cetvrtoj.. :smirk:

Secam se da su hteli da mi uvale sok i sendvic <da se ne bih valjda skljokala - sto nisam nikada u zivotu> i da su mi rekli da nema pusenja tipa sat vremena.. NARAVNO da sam, cim sam izasla u dvoriste, zapalila pljugu i otisla u Kornjacu na vops :) I secam se da smo SVI <ekipa> trazili da nam vade iz leve vene jer je ona na tastaturi pa da nam ne povrede vitalnu - onu kojom se nisani i puca :)
O boze, sta sve covek procita na ovom forumu :lood: :lood: :lood: :lood:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By HARP
Verujem da bi te slali na HIV test cim cuju za tako nesto, jos uvek neinformisana sredina kod nas jbg.
Korisnikov avatar
By gari
I da ho?u ne mogu nikome da dam krv iz tri razloga: a) nemam je dovoljno b) gay sam /potencijalno zaražen HIV-om/ c) preležao sam hepatitis A. Dakle, imam trajnu zabranu davanja krvi, pa mi je nemojte uzalud ni tražiti. Ko ho?e može da je dobije na sopstvenu odgovornost.

:farewell: :pilence: :jumphug:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Moraš da budeš punoletna...
Dammit :zavist:
Korisnikov avatar
By tramp
inace to da se muskarcima koji su imali seks sa muskarcem ne dozvoljava donacija krvi nije specificno samo za Srbiju, u USA ima neki zakon iz ko zna koje koji jos stoji i koji isto zabranjuje, mislim da ima i u Juznoj Africi i u Australiji, ne znam kakva je situacija sa Evropom

@Ulix - zakon se i bazira na ponasanju a ne identitetu - pitanje koliko shvatam nije da li ste gay nego da li ste imali seksualni odnos sa osobom istog pola ....

e sad to sto je to sve glupost jer je neko mogao da ima seks jednom i u heterobraku i da pokupi HIV od supruznika a neko moze da ima 300+ partnera pa da ostane "cist" tako da oni moraju da testiraju krv bez obzira ko je daje ....
By жњ
Originally posted by tramp
inace to da se muskarcima koji su imali seks sa muskarcem ne dozvoljava donacija krvi nije specificno samo za Srbiju...

Fora je u tome sto to ovde vazi i za zene
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
btw pitala sam mog tjaleta za formular i on reche da su homoseksualci jako promiskuitetna grupa, pa se zato smatraju rizichnom. I to mi on josh onako fino objasnio.
:zacepi:
Korisnikov avatar
By gari
btw pitala sam mog tjaleta za formular i on reche da su homoseksualci jako promiskuitetna grupa, pa se zato smatraju rizichnom. I to mi on josh onako fino objasnio.
:zacepi:
Iju, brezobraznik jedan-kamo sre?e da sam promiskuitetan?! Znam hiljadu heteroseksualaca koji su sto puta promiskuitetniji od mene /i rizi?niji/. Eto šta rade predrasude zbog nekih tetkurina ovde koje lete samo za k...cem?

:sekirica: :smeh: :jezik:
Korisnikov avatar
By Stripi
Predrasude zbog tetkurina ili heteroseksualaca koji nisu pederi nego se samo jebu sa muškarcima?
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Predrasude zbog tetkurina ili heteroseksualaca koji nisu pederi nego se samo jebu sa muškarcima?
Pa jeste, ima i takvih. Vele-spavam sa muškarcima ali nisam gay jer kod ku?e imam ženu. Ovo je samo onako usput.

:cigareta: :angel: :dance:
By Ulix
Originally posted by tramp
@Ulix - zakon se i bazira na ponasanju a ne identitetu - pitanje koliko shvatam nije da li ste gay nego da li ste imali seksualni odnos sa osobom istog pola ....

e sad to sto je to sve glupost jer je neko mogao da ima seks jednom i u heterobraku i da pokupi HIV od supruznika a neko moze da ima 300+ partnera pa da ostane "cist" tako da oni moraju da testiraju krv bez obzira ko je daje ....
Kako god da postavis svodi se na to da je homoseksualni odnos rizican, sto nije. Toliko nas uce cak i na predklinickim predmetima, tako da neko ko radi u zavodu za transfuziju to, svakako, mora znati.
Korisnikov avatar
By gari
Pretpostavljam da u Zavodu za transfuziju nemaju nijednog gay momka ili ðevojku koji bi ih mogli podu?iti da homosexualni odnosi više nisu tako rizi?ni jer svaki gay koji drži do sebe nosi u zadnjem džepi?u kondom.

:fuck: :( :kija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!