Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kiwikod nas u Transfuziji ima takav formular koji je dio standardne procedure. ne samo kod nas, nego svugdje. Sje?am se ?lanka na gay.comu prije par godina kad su srušili Twinse u kojem je pisalo da je par tis?a gay osoba htjelo dobrovoljno dat krv ali im nisu dali jer su svi odreda gay. Jebiga, izgleda da je svugdje tako.
Jedno pitanjce... gde je taj momak vadio krv? Ja nisam popunjavao nikakav obrazac a davao sam krv bar jedno 10 puta..
Originally posted by StripiI na taj na?in njezino dugogodišnje školovanje biva u potpunosti iskoriš?eno na pravi na?in
Samo, kod nas su ubrzali proceduru, daju ti da pregledaš pitanjca i onda kažeš da ne pripadaš niti u jednu od navedenih grupa (alkohlo?ira, narkoman, rizi?nu seksualnu grupu...) onda to teta doktorica sve lijepo sama pokriža
Originally posted by DracoZaintrigirana sam.
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane za uzivanje u Counter Strike/u..
Originally posted by bella_the_weirdMoraš da budeš punoletna... kod nas je išla samo ?etvrta godina... uklju?uju?i i devojku koja izgleda starija nego što jeste a ranije je pošla u školu pa je imala samo 17... nisu se setili da provere... prva i druga godina srednje nema šanse da proðu - koliko znam* mora da se napiše razred?... mislim da vam je krv suviše mlada...Originally posted by DracoZaintrigirana sam. Slobodne dane?
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane
Originally posted by jukieMeni nisu hteli da vade zbog pirsinga koji je jos uvek bio svez, ali sam ih ubedila da nije Nisam sigurna da li sam davala i u trecoj ili samo u cetvrtoj..Originally posted by bella_the_weirdMoraš da budeš punoletna... kod nas je išla samo ?etvrta godina... uklju?uju?i i devojku koja izgleda starija nego što jeste a ranije je pošla u školu pa je imala samo 17... nisu se setili da provere... prva i druga godina srednje nema šanse da proðu - koliko znam* mora da se napiše razred?... mislim da vam je krv suviše mlada...Originally posted by DracoZaintrigirana sam. Slobodne dane?
Ja sam u gimnaziji davala krv da bih dobila slobodne dane
*ne znam ta?no nisam išao jer mi nije bilo potrebno da ne idem u školu... punokrvni nerd...
BTW mislim da broj slobodnih dana koje dobiješ jako varira. Neki su dobijali dva, neki tri?? mislim da je imalo veze da li odeš npr u petak... ali ve?ina je dobijala tri...
Originally posted by DracoO boze, sta sve covek procita na ovom forumu
Meni nisu hteli da vade zbog pirsinga koji je jos uvek bio svez, ali sam ih ubedila da nije Nisam sigurna da li sam davala i u trecoj ili samo u cetvrtoj..
Secam se da su hteli da mi uvale sok i sendvic <da se ne bih valjda skljokala - sto nisam nikada u zivotu> i da su mi rekli da nema pusenja tipa sat vremena.. NARAVNO da sam, cim sam izasla u dvoriste, zapalila pljugu i otisla u Kornjacu na vops I secam se da smo SVI <ekipa> trazili da nam vade iz leve vene jer je ona na tastaturi pa da nam ne povrede vitalnu - onu kojom se nisani i puca
Originally posted by bella_the_weirdIju, brezobraznik jedan-kamo sre?e da sam promiskuitetan?! Znam hiljadu heteroseksualaca koji su sto puta promiskuitetniji od mene /i rizi?niji/. Eto šta rade predrasude zbog nekih tetkurina ovde koje lete samo za k...cem?
btw pitala sam mog tjaleta za formular i on reche da su homoseksualci jako promiskuitetna grupa, pa se zato smatraju rizichnom. I to mi on josh onako fino objasnio.
Originally posted by trampKako god da postavis svodi se na to da je homoseksualni odnos rizican, sto nije. Toliko nas uce cak i na predklinickim predmetima, tako da neko ko radi u zavodu za transfuziju to, svakako, mora znati.
@Ulix - zakon se i bazira na ponasanju a ne identitetu - pitanje koliko shvatam nije da li ste gay nego da li ste imali seksualni odnos sa osobom istog pola ....
e sad to sto je to sve glupost jer je neko mogao da ima seks jednom i u heterobraku i da pokupi HIV od supruznika a neko moze da ima 300+ partnera pa da ostane "cist" tako da oni moraju da testiraju krv bez obzira ko je daje ....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!