- 06 Maj 2006, 11:54
Da, diktatura jeste nuzno negativan pojam, koja je josh ispala na dobro?
A ovo ostalo - njemu je dozvoljeno da balansira i sve te stvari. Da nije mislis da bi on to uspeo? To je bravar a ne potomak britanske kraljice.
Em, jedino priznanje mu je shto nam je s vrata skinuo one Karadjordjevice. Verovatno bi i do dan danas orgijali da nije bilo tako.
Ovo ostalo stvarno nije vredno komentara. Ko nije shvatio nije shvatio jer ne zeli da shvati.
Originally posted by SUNNY GIRLNije se niko zalio jer niko nije smeo da se zali.
govorili mi sta god hocemo, u TO vreme se niko nije zalio.... goli otok postoji svuda na svetu, samo se drugacije zove i ima drugog diktatora (diktatura nije uvek nuzno negativan pojam), a ove koji pljuju bih volela da vidim da vode drzavu u kojoj se govorilo 27 jezika i isto toliko nacionalnosti, pardon naroda i narodnosti, da balansiraju izmedju dve svetske sile i da im pritom i jedni i drugi ljube noge , da pasos drzave u kojoj zive bude na listi najkradenijih u svetu i da obezbede petu vojnu silu na zemaljskoj kugli.....
imao je on i gadnih gresaka. mozda ih vi ne biste imali?
da, jesam. komunista sam. a sad mirno cekam neke forumase da me pocaste .
Da, diktatura jeste nuzno negativan pojam, koja je josh ispala na dobro?
A ovo ostalo - njemu je dozvoljeno da balansira i sve te stvari. Da nije mislis da bi on to uspeo? To je bravar a ne potomak britanske kraljice.
Em, jedino priznanje mu je shto nam je s vrata skinuo one Karadjordjevice. Verovatno bi i do dan danas orgijali da nije bilo tako.
Ovo ostalo stvarno nije vredno komentara. Ko nije shvatio nije shvatio jer ne zeli da shvati.