Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DracoSirio su zaista fantasticni...Video sam ih jos pre par godina u Milanu...i bilo mi je drago kad sam video da je i Göteborg (tu mi zivi decko, pa sam cesto...ali jako cesto tamo) nabavio upravo taj model...
Uuu, meni ovi Sirio bas jebacki deluju.. Ja bih te, ako moze..
Originally posted by 2kunePoklanjamo vam ih, još ?emo i crvenu mašnu na svaki staviti ....
Ja bi najvolio da ST uzme ove stare ZG tramvaje....
Originally posted by MARQUEPa ne vidim sad bas po cemu je to Crotram moderniji od Sirio-a? U principu, moje su sumnje da je Crotram ili kupio ili maznuo koncept za taj tramvaj od Anselmo-Breda...Toliko lice da je to ipak dosta sumnjivo...a tesko da se moze reci da je Sirio kopija Crotrama...Inache si ti video ovu najnoviju verziju Sirio tramvaja? Imas fotku u jednom od mojih postova...upravo iznad fotki skica i planova kako ce Sirio izgledati u jos novijoj verziji kad ugleda svetlost dana...Ako je tebi Crotram moderniji od ovoga:Originally posted by 2kunePoklanjamo vam ih, još ?emo i crvenu mašnu na svaki staviti ....
Ja bi najvolio da ST uzme ove stare ZG tramvaje....
Nego, jel ST ima tramvaje? Znam da ima Osijek, ali za Split ne znam ...
Što se ti?e Sirijus Vs Crotrama ... radije bih uzeo Crotram ne zato jer su doma?i nego jer su mi za nijansu elegantniji/moderniji, kombinacija plavo+crno prekrasno izgleda ... ne znam, možda bi Sirijus isto tako izgledao da je neka druga boja a ne zelena ... uostalom, who cares, oba su dobra, razlike su premale za neke ozbiljnije usporedbe (osim u boji)
Originally posted by 2kuneJedan ?oek uzmene! Jeeeeeeej!
Ne volem ove nove futuristi?ke... Što stariji tramvaj to bolji...
Originally posted by MARQUEPa za kraj da ti dodam da si jako plitak...Uzimas zdravo za gotovo da su sva putovanja u Izrael skupopcena...pa i nisu. Sve zavisi u kojoj semi putujes...ali ti ipak najbolje znas...bolje od mene kako ja putujem u Izrael...Bas si me obradovao vescu da cu skupoceno putovati....to je za mene velika novost...
Jebote, kakve veze ima Poljska sada sa ovime o ?emu mi razgovoramo? E stari jesi plitak ... no ne želim se spuštati na tvoj nivo, znaš kako kažu; "Zašto ne valja sa budalom ulaziti u polemiku? - Najprije te spusti na svoj nivo onda te dokraj?i s iskustvom!" .. prije nego što mi doti?ni ne krene pri?ati o švedskim putovnicama, svojim skupocjenim putovanjima u Izrael ili pak jahti i vikendici na Havajima (za one koji ne znaju - sve to ime veze sa tramvajima ) te potaknut ovom mudrom izrekom, završavam ovu raspravu...
Originally posted by M M and INe dušo, to nije poljska stipendija to ti se službeno zove "ZAGREBA?KA STIPENDIJA" (ispravi to u bilješkama ), samo je isplacuje poljska ambasada... imas tisucu nacina kako doci do Zagrebacke stipendije, jedan nacin je ovako ako si strani državljanin .. (vidim da si zainteresiran pa reko da ti objasnim .. ) .. e a sad bi trebao biti replay od našeg MM&I "ali u švedskoj mi imamo još bolje stipendije od vas Balkanaca" .. plz nemoj me iznevjeriti, odgovori tako, vjerujem u tebe
taj nekakav poljak i da uzivas u carima koje ti omogucava ta nekakva poljska stipendija...
Originally posted by gariTo je ve? odavno sreðeno... Možeš vidjeti svuda po Europi... Konji od fijakera imaju posebno izraðene kesice pod repom... Ništa ne ide po cesti...
Pitanje je samo kako spre?iti konje da ne obavljaju nuždu u toku vožnje?
Originally posted by fencysmurf
ja bi iskoristio ovaj cat fight i pozvao internet entitet Vel Boy da jednim /thumb up/ podrzi svog brata u fer diskusiji ....
Originally posted by jukieslazem se... ali jel ti vidis ono sto vidim ja?Originally posted by DijeteSreceNaša lijepa hrvatska,
bravo drugovi, kupujmo hrvatsko! budimo kroativni
hrvatska,
hrvatska,
i obala ja-dran-ska...
više cve?a - manje sme?a...
Originally posted by 2kunePa ne baš, jer mi nismo u Europi. Nego, interesantna ta "kesica pod repom"? Poseduješ li je i ti?
To je ve? odavno sreðeno... Možeš vidjeti svuda po Europi... Konji od fijakera imaju posebno izraðene kesice pod repom... Ništa ne ide po cesti...
Ne putuješ puno, zar ne?
Originally posted by StripiPretpostavljam da si ti ve? u njoj /vre?ici za govna/? Paaaa, onda ne bi bilo loše da nabavim i ja jednu? Samo za tebe.
Kunaš, koliko mi je poznato-ne, no tebi ti uistinu dobro došla.
Razmisli, to bi bila dobra investicija, ta vre?ica za govna
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!