Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigiboy
Meni li?no je mogo lepši Crotram od Sirija, :neznam: .. voleo bi da jednog dana te hrvatske ptice provozaju po Beogradu :love:

Mada koji god da doðe nije bitno, oba izgledaju svetski .. bitno je da Beograd promeni tramvaje :cool2:
Korisnikov avatar
By gari
Nikako da se ne menjaju ovi ?eško-slova?ki. Baš su super, voze polako, malo se klate, svaki ?as im nestaje struja, uzbuðenja na pretek od Železni?ke do Slavije kao da si bio na safariju. Ja sam da se nabavi još ovih starih dobrih "?eških" i da traju sto godina.

:mirnatetko: :mete: :party:
Korisnikov avatar
By zboO
novi tramvaji su nam preko potrebni....ovi su EXTRA, i bilo bi super da ih kupimo...ALI...kao sto kazu mnogi...za ovako neshto je potrebno zameniti celu shinsku mrezu.,..sto je kod nas prosto nemoguce ochekivati....ovo je jedna vrsta Lakog metroa...ne bash ali je blizu...kod nas je u planu da se do 2010 krene i uzgradnju lakog metroa....sto je priznacete tako blizu ( a tako daleko) , tako da ce rok verovatno biti pomeren za 2100-u :roll: :roll:

a nove tramvaje cemo dobito chim ja dobijem na lotou (pa te pare obrnem par puta na berzi), i posle postanem gradonachelnik BGD-a

:hvala:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Draco
Uuu, meni ovi Sirio bas jebacki deluju.. :) Ja bih te, ako moze.. :spin:
Sirio su zaista fantasticni...Video sam ih jos pre par godina u Milanu...i bilo mi je drago kad sam video da je i Göteborg (tu mi zivi decko, pa sam cesto...ali jako cesto tamo) nabavio upravo taj model...
Pogotovo mi je jebacki ovaj Sirio novija "jumbo" verzija....a ako sledeca verzija bude licila na ove planove sto ih je po narudzbi uradio Pininfarina e tek ce ti da budu toliko jebacki da ce to biti fetish... :soping:: :galerija:
By жњ
Sirio mi je za nijansu lepsi od crotrama. najvise zbog toga sto su mu totalno pokriveni delovi za tockove, dok su kod crotrama samo prekriveni limarijom, no dobro.

Sirio je bash futuristicki. Kad Beograd bude imao takve tramvaje, kondukteri ce se oblaciti u Grofa Nulu
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne volem ove nove futuristi?ke... Što stariji tramvaj to bolji... Ja bi najvolio da ST uzme ove stare ZG tramvaje koji bi trebali u staro željezo sad kad doðe 70 ovih novih glatkih glista... Ljepo da metnu tra?nice od Trogira do Stobre?a i da njima plazu isklju?ivo stari tramavaji...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by 2kune
Ja bi najvolio da ST uzme ove stare ZG tramvaje....
Poklanjamo vam ih, još ?emo i crvenu mašnu na svaki staviti .... :lol:

Nego, jel ST ima tramvaje? :misli: Znam da ima Osijek, ali za Split ne znam ... :nesiguran:

Što se ti?e Sirijus Vs Crotrama ... radije bih uzeo Crotram ne zato jer su doma?i nego jer su mi za nijansu elegantniji/moderniji, kombinacija plavo+crno prekrasno izgleda :love: ... ne znam, možda bi Sirijus isto tako izgledao da je neka druga boja a ne zelena ... :nesiguran: uostalom, who cares, oba su dobra, razlike su premale za neke ozbiljnije usporedbe (osim u boji) :up:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by MARQUE
Ja bi najvolio da ST uzme ove stare ZG tramvaje....
Poklanjamo vam ih, još ?emo i crvenu mašnu na svaki staviti .... :lol:

Nego, jel ST ima tramvaje? :misli: Znam da ima Osijek, ali za Split ne znam ... :nesiguran:

Što se ti?e Sirijus Vs Crotrama ... radije bih uzeo Crotram ne zato jer su doma?i nego jer su mi za nijansu elegantniji/moderniji, kombinacija plavo+crno prekrasno izgleda :love: ... ne znam, možda bi Sirijus isto tako izgledao da je neka druga boja a ne zelena ... :nesiguran: uostalom, who cares, oba su dobra, razlike su premale za neke ozbiljnije usporedbe (osim u boji) :up:
Pa ne vidim sad bas po cemu je to Crotram moderniji od Sirio-a? U principu, moje su sumnje da je Crotram ili kupio ili maznuo koncept za taj tramvaj od Anselmo-Breda...Toliko lice da je to ipak dosta sumnjivo...a tesko da se moze reci da je Sirio kopija Crotrama...Inache si ti video ovu najnoviju verziju Sirio tramvaja? Imas fotku u jednom od mojih postova...upravo iznad fotki skica i planova kako ce Sirio izgledati u jos novijoj verziji kad ugleda svetlost dana...Ako je tebi Crotram moderniji od ovoga:

Slika

onda ti trebaju naocari...
Inace da li Sirio zelen ili nije nema veze...U Geteborgu je Plav sa belim, a u Atini (jer sad se setih da sam ih i tamo video) su neka kombinacija sa crvenom...Znaci to je samo pitanje izbora kupca koju boju hoce...kao recimo u Napulju:

Slika

Slika

Atina:

Slika

Slika

A evo ti i ilustracija kako bi Sirio mogao da izgleda uskoro (prototip)

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Kad je bal nek je bal...evo jos malo

ovako izgleda laki metro (nesto tipa izmedja tramvaja i lakog sinskog sistema) u Stockholmu koji inace nedopunjuje nadzemnim prevozom neke udaljenije delove grada :

Slika

A ovi u Dublin-u su zaista sexy i zasita su gay...mislim look at the colour :zastava:

Slika
Korisnikov avatar
By MARQUE
?uj stari ne namjeravam se tu pretjerivat sa tobom koji mi je moderniji od kojeg, ... :lol: ..a posebice mi ne pada na pamet nekog vrijeðati kome trebaju nao?ale :roll: .. stari Sirusov model tramvaja mi izgleda bolje od novog. Ono veliko staklo na novom Siriusu ga naprosto poružnjuje, sorry ... izgleda mi nekako too old sa tim staklom ... :shrug: Crotram nije kupio od nikoga "licencu za dizajn", to znam 100%. Postoje i skice kako je nastajao TMK 2200 do danas, a cijeli tramvaj je hrvatski proizvod što je više mogao biti (nabavljaju se samo ležajevi iz vana koje nabavljaju i ostala 4 konkuretna). Crotramu ovo nije prvi tramvaj, prvi je bio još prije 11 godina ... ovako je izgledao prvi Crotram (dole slika*),.. vozi još danas po Zagrebu. Crotram TMK 2200 mi je nekako zaobljeniji i skladniji od Siriusa. Naprosto odise onom nekom elegancijom a opet ima u sebi dozu futuristi?kog looka! Stari Sirius je jajolikog oblika (prednji dio) ali u kompletu ne izgleda uopce lose, dapace jako je simpatican. Dok su ovi novi totalni turn down ... :shrug: Eto, to je moja usporedba ovih tramvaja...

nemoj ovo shvatiti kao napad na sebe, ili nedaj Bože na Švedsku :peace: :uplasen:

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Ma cuj matori...bash mi zao sto si se nasao uvredjenim...
A ovo nije bio napad ni na tebe ni na Poljsku...te stoga chill out...

Taj ti tramvaj moze biti hrvatski koliko hoces, ali moderniji od Sirio-a nije pa se mozes i ti i pola Varsave (a i Zagreba ako zelis) s tobom na glavu okrenuti i tako stajati danima...

A najnoviji Sirio (prototip) je biser primenjenog i industrijskog dizajna i nije ga za dzabe radio Pininfarina, jedan od najboljih dizajnera u svetu...Ali eto, ima manu sto nije dovoljno hrvatski kako bi bio po tvom ukusu...Ne bi me iznenadilo da kazes da su i oni u Varsavi i lepsi i moderniji, iako izgledaju kao plasticne igracke i kao da su im dizajn radili Lolek i Bolek, i od njega...anything is possible :potapsava:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Jebote, kakve veze ima Poljska sada sa ovime o ?emu mi razgovoramo? E stari jesi plitak ... no ne želim se spuštati na tvoj nivo, znaš kako kažu; "Zašto ne valja sa budalom ulaziti u polemiku? - Najprije te spusti na svoj nivo onda te dokraj?i s iskustvom!" .. prije nego što mi doti?ni ne krene pri?ati o švedskim putovnicama, svojim skupocjenim putovanjima u Izrael ili pak jahti i vikendici na Havajima (za one koji ne znaju - sve to ime veze sa tramvajima :blenta: ) te potaknut ovom mudrom izrekom, završavam ovu raspravu... :putnik:
By Gost
Ne volem ove nove futuristi?ke... Što stariji tramvaj to bolji...
Jedan ?oek uzmene! Jeeeeeeej! :dance:
:bisou:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by MARQUE
Jebote, kakve veze ima Poljska sada sa ovime o ?emu mi razgovoramo? E stari jesi plitak ... no ne želim se spuštati na tvoj nivo, znaš kako kažu; "Zašto ne valja sa budalom ulaziti u polemiku? - Najprije te spusti na svoj nivo onda te dokraj?i s iskustvom!" .. prije nego što mi doti?ni ne krene pri?ati o švedskim putovnicama, svojim skupocjenim putovanjima u Izrael ili pak jahti i vikendici na Havajima (za one koji ne znaju - sve to ime veze sa tramvajima :blenta: ) te potaknut ovom mudrom izrekom, završavam ovu raspravu... :putnik:
Pa za kraj da ti dodam da si jako plitak...Uzimas zdravo za gotovo da su sva putovanja u Izrael skupopcena...pa i nisu. Sve zavisi u kojoj semi putujes...ali ti ipak najbolje znas...bolje od mene kako ja putujem u Izrael...Bas si me obradovao vescu da cu skupoceno putovati....to je za mene velika novost...

E da, a te jahte i vikendice na Havajima bice da su izraz tvojih projekcija i frustracija...ocito mislis da je to nesto cemu svako tezi (jer pobogu ako tezis ti teze i svi)...I tu si dosta plitak... :mirnatetko: :kosa: :jbg:

E da, konacno, Poljska ima toliko veze sa dilemom da li je lepsi crotram od siria ili obrnuto isto onoliko koliko i Svedska...a posto ti spomenu Svedsku, zasto sa isto toliko besmislenosti da ne spomenemo i Poljsku...kad ionako vec i vrapci na grani znaju da si taj nekakav poljak i da uzivas u carima koje ti omogucava ta nekakva poljska stipendija...no sta ocekivati od Vase Plitkosti :wcsolja:

So...The End...:piski:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Opa pa ovaj ko da vodi dnevnik o meni sta sam koji dan rekao kad zna sve o meni ... na kojoj si stranici trenuta?no? :sweet:
Originally posted by M M and I
taj nekakav poljak i da uzivas u carima koje ti omogucava ta nekakva poljska stipendija...
Ne dušo, to nije poljska stipendija to ti se službeno zove "ZAGREBA?KA STIPENDIJA" (ispravi to u bilješkama :D ), samo je isplacuje poljska ambasada... imas tisucu nacina kako doci do Zagrebacke stipendije, jedan nacin je ovako ako si strani državljanin .. (vidim da si zainteresiran pa reko da ti objasnim .. :cowboy: ) .. e a sad bi trebao biti replay od našeg MM&I "ali u švedskoj mi imamo još bolje stipendije od vas Balkanaca" .. plz nemoj me iznevjeriti, odgovori tako, vjerujem u tebe :molise:

A što se Izraela ti?e .. nisi shvatio point .. ali nema veze. U ostalom da li si ti ikada shvatio poantu od prve? ... ;) :lol:

...idem spavati ... aj ?ao SuperŠveljo (jel dobar nick? ) :mama:
Korisnikov avatar
By M M and I
:jezik: :jezik: :jezik:

Znao sam da nece moci da izdrzi da se ponovo oglasi iako je rekao da je za njega rasprava zavrsena :smeh:

A sto se poente tice... :pokazuje: :roflmao:
By fencysmurf
ja bi iskoristio ovaj cat fight i pozvao internet entitet Vel Boy da jednim /thumb up/ podrzi svog brata u fer diskusiji ....
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by fencysmurf
ja bi iskoristio ovaj cat fight i pozvao internet entitet Vel Boy da jednim /thumb up/ podrzi svog brata u fer diskusiji ....
Nemoj izazivat vraga .. :molise:
Korisnikov avatar
By gari
Mi ne damo naše stare tramvaje ni po koju cenu! Oni imaju historijsku vrednost i kao antikviteti su mnogo vredniji od nekkakvog Siriusa ili Crotrama. Kod nas ?e dolaziti turisti da se ?ude u ?emu se još vozikamo a kod vas ne?e.

:love: :hail: :avion:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
bravo drugovi, kupujmo hrvatsko! budimo kroativni :kokice:
Korisnikov avatar
By gari
E baš ne?emo-bi?emo ?eškativni /ako još proizvode tramvaje/.

:redaljka: :odrasti: :whatever:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by DijeteSrece
Naša lijepa hrvatska,
hrvatska,
hrvatska,
i obala ja-dran-ska...
više cve?a - manje sme?a...
Korisnikov avatar
By gari
Ja bih da se ponovo uvedu tramvaji sa konjskom vu?om. Em su tiši, em ne troše struju. Pitanje je samo kako spre?iti konje da ne obavljaju nuždu u toku vožnje?

:kada: :jezik: :uplasen:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Pitanje je samo kako spre?iti konje da ne obavljaju nuždu u toku vožnje?

:kada: :jezik: :uplasen:
To je ve? odavno sreðeno... Možeš vidjeti svuda po Europi... Konji od fijakera imaju posebno izraðene kesice pod repom... Ništa ne ide po cesti... :muva:
Ne putuješ puno, zar ne? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by fencysmurf

:zacepi: :smeh: , :smeh:

bas sam se bio spremao, kad ono ti me preteknu, dusevni patuljce!

HAHAHAHA!

Ma moracu ja cesce u kafic da te ulovim!
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by jukie
Originally posted by DijeteSrece
Naša lijepa hrvatska,
hrvatska,
hrvatska,
i obala ja-dran-ska...
više cve?a - manje sme?a...
slazem se... ali jel ti vidis ono sto vidim ja? :sladoled:
Korisnikov avatar
By gari
To je ve? odavno sreðeno... Možeš vidjeti svuda po Europi... Konji od fijakera imaju posebno izraðene kesice pod repom... Ništa ne ide po cesti... :muva:
Ne putuješ puno, zar ne? :lukavi:
Pa ne baš, jer mi nismo u Europi. Nego, interesantna ta "kesica pod repom"? Poseduješ li je i ti?

:kafa: :cowboy: :seronjo:
Korisnikov avatar
By Stripi
Kunaš, koliko mi je poznato-ne, no tebi ti uistinu dobro došla.
Razmisli, to bi bila dobra investicija, ta vre?ica za govna :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Kunaš, koliko mi je poznato-ne, no tebi ti uistinu dobro došla.
Razmisli, to bi bila dobra investicija, ta vre?ica za govna :yes:
Pretpostavljam da si ti ve? u njoj /vre?ici za govna/? Paaaa, onda ne bi bilo loše da nabavim i ja jednu? Samo za tebe.

:djavo: :hiphip: :piggy:
Korisnikov avatar
By Stripi
Zašto?
Nije valjda da te zafatala koprofagija pa da ti moram slat savoje smeðe pošiljkice? :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!