Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Jednu devojku koju poznajem je mam provalila da je gej i sa kim je u vezi. Jako je lose odreagovala i manje/vise je nebitno sta se sve isdesavalo, ali cinjenica je da joj je mama skroz sisla s uma, dozivela je histerican napad i verovatno nervni slom i posto u kuci imaju oruzja, pretila je pistoljem..

E sad, pitanje je kako tu zenu smestiti u mentalnu ustanovu? Ne verujem da ce sama priznati svoju gresku i zatraziti pomoc (koja joj je naravno potrebna), a nesto mislim ni da ta moja drugarican ne bi da uvlaci policiju u sve to. Makar ne za sad. Ima li neko ideju, ili, da li se ne daj Boze nesto ovako slicno ikome od vas dogodilo i sta ste radili?

Hvala.
Korisnikov avatar
By Paki
Ne znam zaista ... ali ako je žena u stanju da preti pištoljem i ako je još uvek histeri?na, onda to nije nervni slom svakako ... Treba joj za po?etak nešto za smirenje, pa onda razgovor sa psihologom ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Pitaj trampicu, ona je najbolji savetodadžija :kiss:

Da sam na mestu tvoje drugarice, razmišljao bih o svojoj glavi a ne o mišljenju okoline. U slu?aju da skonta da joj je život u opasnosti neka se ne suzdržava, neka slobodno pozove policiju... još ako je oružje neregistrovano, keva ?e biti sklonjena na neko vreme...
By fencysmurf
da vas ja pitam za jedan savet... `oce tu neki da pucaju na mene? jer da bezim pa da prezivim ili da ne bezim pa da ne prezivim?

:whatever:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Pa kad je moja mama doznala da sam gay i ko mi je decko dozivela je nervni slom, plakala 3 dana i sazaljevala se nada mnome. Pretnje vatrenim oruzjem su izostale doduse... Nakon dve nedelje situacija je pocela da se popravlja i posle izvesnog vremena sve je postalo cak i bolje nego sto je bilo. Sada komentarisemo frajere na TV-u i ona mi skrece paznju kad neki decko na ulici trzne na mene, a ja ne primetim. Pre nekoliko dana sam doveo svog novog decka kuci da ga upoznam sa mamom i on joj se bas svideo. Hocu reci to da roditelju nije lako kad dozna da mu je dete gay, ali ako nije totalno bolesna osoba u pitanju vremenom ce to prihvatiti i dati mu svu podrsku i ljubav sveta.
Korisnikov avatar
By sofia
Ja imam slicnih iskustava.Kad se moja draga outovala,njeni su takodje bili za to da me eliminisu :sw: ali dok je njen brat mlatio nozem i razmisljao kako da me sredi,ja sam(kao u prethodnoj dilemi da li da bezim i da prezivim ili...)resila da zbrisem...
I tako kad sam se vratila nakon tri dana gajba mi je bila prazna,glavudze su im se verovatno malkice smlacile,a ja prezivela...
Korisnikov avatar
By IceBerg
heheh dok mi protabirimo moze da ode nechija glava

neka se skloni neka urliche neka je smiruje nak spashava majku,,,, jb te a i sebe usput
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Doktor jedino moze da je smesti u mentalnu instituciju.
Inache trebala bi da kontaktira policiju, pretnja vatrenim oruzijem spada pod krivichni zakon, keva bi trebalo da je ode u zatvor.
Korisnikov avatar
By colorado
Drago mi je sto se za nekoliko vas situacija u kuci vremenom popravila... Nadam se da ce se tako i u ovom slucaju zavrsiti.
Svi znamo da bi bilo najbolje da pozove muriju i da oni okoncaju tu stvar. Ali nije to tako lako kad vam je u pitanju majka koja sve to radi u afektu.
Korisnikov avatar
By Gost
PIH !

Zena samo drami i pokusava da izvrsi pritisak na cerku.

Onaj ko zaista zeli da se ubije ili da nekog drugog ubije, taj to uradi u tisini, brzo i efikasno,bez drama i scena !

Ne treba pokleknuti pred takvim klosarskim fazonima roditelja.
Korisnikov avatar
By Zibro
neki problemi jednostavno nemaju resenja dok ne prodje malo vremena dok se glave malo ne ohlade i dok se ne moze razgovarati ... neka protekne malo vode ...
smestiti nekoga negde nije bas tako lako cak ni kad je lud do daske a kamoli drugacije a ne verujem da bi ta drugarica zaista zelela da joj majku hapse zakljucavaju i sl ... neki ljudi jednostavno ne mogu da shvate i prihvate prihvate cinjenicu da je neko gay i to je jednostavno tako i gotovo :(
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da bi i moji matorci isto tako postupili da saznaju! A s obzirom da radim u policiji i znam kakva je procedura ako tako neko vitla pistoljem nekog od rodbine i ukucana, onda savetujem toj devojci da i ona sebi nabavi kkvu utoku i da kevu uzvrati istom merom, a od policije ili lekara ne moze i ne treba mnogo da ocekuje, nego neka preuzme stvari u svoje ruke, kad se vec outovala, onda neka tako i nastavi, mislim, ako joj je keva zaista takva, trebala je ranije razmisljati o konsekvencama.
Korisnikov avatar
By colorado
Nije se autovala. Keva ju je provalila.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pozove se policija, kazhe da je majka prsla i da joj pretila. Bitno je da što više ?lanova porodice podrži pri?u i eto mame u Lazi.
By just!N
Originally posted by Delete
...onda savetujem toj devojci da i ona sebi nabavi kkvu utoku i da kevu uzvrati istom merom...
Eeee...ponekad zavidim ljudima koji resavaju probleme na ovaj nacin..ovo je definitivno pravi nacin da smiri histericnu/klimaktericnu/itd majku koja preti da je ubije.. :up: :tuc: :meda:
Korisnikov avatar
By Egon
ma mislim .... :roll: .... i shta da devojka kazhe policiji: '' mama mi pretila pishtoljem jer je provalila da sam gay!!!''

hallooo !!

nazhalost tuzhno je ali sumnjam da bi policija nashla iole razumevanja

selidba je jedino reshenje
Korisnikov avatar
By ^goxy^
ja se u potpunosti slazem sa Zibrom.

smatram da nije bas takva situacija (bez obzira na SVE) da devojka zeli da strpa svoju majku u policiju ili jos gore u instituciju za mentalno obolele. zar ne mislite da ce je za 10, 20, ili koliko vec godina ubiti osecaj krivice i grize savesti... mislim da malo treba porazmisliti i o posledicama i gledati malo dugorocnije, jer u takvim situacijama, ma koliko to delovalo tesko i nemoguce, ne smemo reagovati a afektu.

ja bih :murkan: momentalno otklonio kao mogucnost resenja, jer realno gledajuci oni i da hoce da te uzmu u zastitu, ajde da se ne lazemo, ne mogu!

ono sto meni izgleda kao jedino preostalo resenje, nije ni malo po nju jednostavno, ali... ok, saznali su, jaaaaaaako je tesko ali sada mora da se primiri i da saceka... ako se stvari ne budu nikako sredile ili barem donekle stabilizovale, neka stisne petlju, i neka se odluci na krajnji potez, a to je selidba
Korisnikov avatar
By cony98
Taman posla kad bi se ljudi tako smestali u razne ustanove. DAkle, pravno gledano - tu bi jedino policija bila pozvana da reaguje i uradi nesto preventivno. NAzalost, kod nas policija reaguje po principu "tek kada vas napadnu, mi cemo moci da ih uhapsimo/privedemo itd"

Pravnik...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Znam da nije neko genijalno resenje, ali kao prva pomoc - zasto ne uzme pistolj kad keva nije kod kuce i baci ga?
Bar ce biti nmanje straha kod sledeceg sukoba sa :colorado:
Korisnikov avatar
By TheTree
Pa hej,proslo je par meseci od tada!Kako su se odvijale stvari od onda,se zna??
Korisnikov avatar
By colorado
Hm... pa nije mi to u stvari neka bliska osoba. Vise neka drugarica drugarice, i bas davno od njoj nista nisam cuo. Mislim da se stvar malo smirila i svela na neku pasivnu-agresiju od strane keve, neke emotivne ucene, itd. Mislim.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Iz tog razloga ja nikad necu reci majci, i trudicu se da ona to ne sazna.

Ne plasim se ja za sebe, da li cemo se posvadjati ili slicno, nego sto mislim da zena psihicki to ne bi mogla da izdrzi. Jednostavno ej vaspitana na drugaciji nacin i to bi je, bukvalno, dotuklo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!