Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by tramp
Originally posted by unic0rn
Nije snob, nego isfolirana malogradjanka koja bez hi-tech stvari i horde drugih malogradjana ne moze da prezhivi.
je si probao da zivis bez svih tih stvari .... :lood:
:) )

Ja sam poznat po tome sto kad odem na more ili tako nesto nit nosim mobilni a ne prilazim nicemu kompjuterizovanom sem eventualno mp3 playeru :)
Tih 10tak dana se odsechem od svega i ne kriziram ni minut :)
And it feels so goood... :)
Korisnikov avatar
By gari
Ma da, sve je to foliranje. Zamislite da odjednom ostanemo bez struje na nekoliko dana? Pa šta bi onda bilo? Snobovi bi izvršili samoubistvo što su bez mobilnih telefona i kompjutera? Obi?no foliranje, još im viri praziluk a ovamo sve neki snobizam.

:vulkanac: :dancing: :apprentice:
Korisnikov avatar
By Pipin
To nije snobizam, nego razmaženost.
A kako bih reagovao? S obzirom na to da sam u dodiru sa takvim osobama samo u momentima kada moram, verovatno ne bih ništa rekao. Ako i bih, to bi onda bilo nešto sarkasti?no.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Zibro
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio
da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Jao uvek mislim kako da se na finjaka oslobodim dosadnih tipova, neiteresantnih smorova :vruce: koji mi kradu vreme svojim samoprezentacijama. U pitanju su osobe veoma pune sebe pa je svaka sitnica vezana za njih vrlo bitna drugima jer zaboga oni nisu makar ko...to su ega narocite tezine i kvaliteta; za podneti u 15 minuta je stravicno...zele da ih drugi vide kao u nekom tabloidu...bolesno zaokupljeni sobom...nezdravi od samoljublja a opet strasno isprazni bez gratifikacije; zapravo zloupotrebljavaju tudju paznju...i nepodnosljivi su gnjavatori; ne znaju koliko dosadni mogu biti...s njima se mora razgovarati kao na notama jer su jako "osetljivi" na svaku kritiku i istinu, na autenticno misljenje; s njima se vode klisetirani razgovori; introspekcija im je ravna nuli. Preporucujem dva nacina oslobadjanja od od snobovskog sitnodusja:

1) Pricati veoma mnogo o sebi i svojim navikama; npr. Nasa ekselencija ustaje u toliko; detaljno opisivati dnevne navike i rituale dok sagovornik ne pocne da "zeleni" od besa; suspregnuti svako interesovanje za njega/nju i preokrenuti na pricu o svojoj personi. Na svako njeno/njegovo JA odgovoriti..."a JA..!" potcenjivacki i s podsmehom ili makar s nipodostavanjem komentarisati sve sto sagovornik kaze; obavezno na?i kritiku na spoljasnji izgled...suspregnuti svaki afirmativni iskaz a istovremeno se smeskati...biti kontroverzan...pohvaliti osobu za nesto a zatim uputiti tri omalovazavajuce ocene; za sebe obavezno upotrebljavati zamenicu MI(kao naglasavanje vlastitog dostojanstva). U osobu gledati "belo", bez interesovanja i s povremenim ?udjenjem Sprovodjenje ovakve terapije garantuje da ce se komunikacija privesti brzo kraju za sva vremena.

2)Kraca taktika: samo recite da nemate para ili da ste ostali bez novca za izvestan period i odmah cete prestati biti zanimljivi. Podnesite malo prezira tim povodom jer vrlo je isplativo...vise smorovima necete biti interesantni.
By fencysmurf
nisam siguran da u srbiji postoje snobovi, tj mislim da smo svi snobovi... tj sine nobilitas... a kako nema nobilitas tesko je uspostaviti taj kriterijum... skorojevica mozda, pokondirenih tikvi sigurno... ali snobova...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Žao mi je ljudi koji na takav na?in le?e komplekse... Verovatno bih odreagovao u fazono - Jaooo, strašno, mogu samo da zamislim kako ti je... Smatram da takvi ljudi nisu vredni neke smislenije reakcije, neka ih, nek' žive u svom svetu...
Korisnikov avatar
By tramp
jao treba mi ovaj smajli sa mobilnim :kupanje:

@ Oziris - vidis kako se razumemo

@Uni - mozda bi mi opmoglo u zivotu da se malo oslobodim komunikacijskih sredstava, mada jednom godisnje kad idem na vikend sa pozoristem u prirodu mi ne radi mobilni (ili net) i prezivim, moj je problem sto mi je ceo zivot vezan za komunikaciju i sto kad sam van dometa izgubim poslove mada mozda zato i imam hronican osecaj da mi treba odmor

inace imam oca koji uvek drami u restoranima i vice na te sto ne vracaju kusur brzo, tako da sam se istrenirala da to ne radim jer sam imala priliku da vidim kako ruzno izgleda
By Pending-For-A-Bending
Sve sto si ti naveo bas i nema veze sa snobizmom... sem onoga sa kolima.

Ako neko ne pije vodu to je njegov problem, a mozda neko ocekuje vazan poziv na toj planini ili je stvarno vezan za telefon. Ti ne bi hteo da javis decku/devojci da mislis na njega/nju dok si na toj planini?
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by lthr_yu

Ako neko ne pije vodu to je njegov problem,
kod mene moze piti vodu, kafu ako je pozvan a poneko i vinjak...alkoholna pica se ne mogu birati...u obratnom to je njegov/njen problem.

Bili snobili u izvornom smislu ili ne ljudi su smorovi koji ocekuju da se drugi ljudi njima prilagodjavaju...kod mene se dolazak u stan najavljuje nekoliko dana unapred(po mogucstvu pismeno).

:lol:

:cigareta:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
I sve to u Srbiji, koja do pre pet godina nije imala redovno snabdevanje strujom, koja je prljava, zaostala i siromašna zemlja. Sendvi? s kavijarom na pauzi i koka-kola umesto vode. Zemlja u kojoj pokazuješ da si više bi?e time što vi?eš na radnice u trafici.

Mislim joj. :down:
Korisnikov avatar
By Gost
Ihaj, zabole me picka za snobove.

Ja radim kao mrav, idem svojim putem, a ako neko moze sebi da priusti luksuz da se snobira, pa neka, to je njegova stvar, ali to mene ne interesuje.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by AngraMaina
I kaže se sine nobilitate.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by amnesia
da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....

ah, nista mi ne pricaj...

provela sam tri godine na studijama druzeci se sa takvim likovima - koji su zvali taksi udruzenja da se zale kada bi im poslali kola koja nemaju kozna sedista; koji nisu hteli jesti sendvic u pekari jer je to za "saocijalu", nego su za uzinu isli na najskuplji splav da bi prozdirali sendviche sa kavijarom koji su po ceni necija dvodnevna dooobra plata :drama: ; koji bi ljude koji piju pivo nazivali klosarima, a onda me krisom molili da ih vodim na girice i pivo u najgoru kafanu nakon cega sam ih gledala mrtve razvaljene kako se golih dupeta valjaju po podu prljavog wc-a grleci WC sholju :barf:

takodje sam primetila da su ti likovi ustvari bile i najgore stipse!!

a zamisli da nakon tog perioda i povratka u realnost sretnesh ljude koji misle da je snobizam obuci cistu majcu i tusirati se dvaput na dan! e to je tek.. :josh_gora_:drama::
uf moje okruzenje je prepuno ovakvih likova narocito napucane mamine i tatine dece po faxu , vec sam poceo da tripujem da sam ja jedini koji to primecuje i kome to smeta i da samnon nesto nije u redu da jednostavno
" neznam da zivim " " ne znam da se zabavljam " i " uopste nisam in "
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by AngraMaina
I sve to u Srbiji, koja do pre pet godina nije imala redovno snabdevanje strujom, koja je prljava, zaostala i siromašna zemlja. Sendvi? s kavijarom na pauzi i koka-kola umesto vode. Zemlja u kojoj pokazuješ da si više bi?e time što vi?eš na radnice u trafici.

Mislim joj. :down:
Eh-nebesna Srbija pa prljava? Kako to uopšte možeš da kažeš za ovaj narod svetaca? To što nismo imali struju je tek snobovski i šik. Koristili smo sve?e /u razne svrhe/a to je tako aristokratski. Ma, koad nas ti je svaki seljak snob-ne?e da pije bilo kakvo pivo nego baš JMB-svetsko a naše.

:salut: :lood: :peace:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
hm, od ovih navedenih primera pod termin snobizam mogao bi se svrstati samo ovaj o gnusanju zbog voznje nekim nereprezentativnim prevoznim sredstvom.
sto se tice vode, ja ne volim da je pijem i jedno duze vreme (citaj 5-6 godina) pila sam je u minimalnim kolicinama i tecnost unosila jedino putem sokova. da li sam tada bila snob? jok vala, samo maloumnica koja je umalo atrofirala i unistila sopstveni organizam. sada zadovoljavam standarde 'nesnobizma' i pijem iskljucivo vodu. a odsustvo signala na mobu je situacija koja mene dovodi do ludila. opet, ne zato sto sam neka umisljena i utripovana budaletina koja zeli da se predstavi kao neko ko bez savremene tehnologije ne moze da zivi ili, god forbid, ne moze da obavlja svoje vazne poslove (looool! ja sam nezaposleno lice) bez toga. naravno, to ne znaci da ne pohodim neke vukojebine samo zato sto tamo nema signala.
tak' da bi trebalo malo revidirati definiciju snobizma. i ustanoviti da li isti moze da postoji u ovoj sugavoj i tupavoj zemljetini, gde vecina ljudi jedva i za 'lebac ima. snobizam je nesto sto se postize samo uz odgovarajucu materijalnu podlogu. u ovom slucaju ne pali ne teorija relativiteta, jer bi bilo jako smesno nekoga nazvati snobom jer pije samo sokove, dok ostali jedva placaju i racun za vodu. onda samo svi mi koji imamo kompove teska burzoazija, jer sacinjavamo svega 15% populacije, sto je za jedan veliki loooool! ali od muke.
natirlih, ja ne znam kontext u kome je sve to izreceno, samo sam htela da kazem da same te cinjenice nikako ne mogu biti snobizam. naravno, postoji momenat da je mozda ta osoba smatrala da je highly classy to sto pije samo sokove, pa je to rekla sa ciljem da fascinira nekoga (how ridiculous and pathetic). u tom slucaju ja bih toj individui rekla da pijem iskljucivo 'cristal' i zderam kavijar. a i da se ne druzim sa nizim bicima koja mogu da piju neke jeftine splacine.
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam siguran da je snobizam pravi izraz ali tvoji navodi ili primeri mi kvare veceru u najavi.
Originally posted by Delete
Ja zaista retko pijem vodu...to znaci d anisam normalna?!
Ili, pak, ne mogu izdrzati ni jedan jedini dan bez mobilnog...to je vid autizma, zar ne?!
Za auto bas i ne pravim problem, mogu da se vozim u bilo kakvom, samo da me preveze sa mesta A na mesto B u nekom doglednom vremenskom periodu.
Jesam li ja, po vasim kriterijumima, snob, autista, nenormalna osoba, ili nesto trece?
Sto se mene tice nesto trece, mnogo gore. Odstampaj svoj post, molim te, i okaci ga iznad kreveta da mozes da ga procitas uvek pred spavanje. Ko zna sta san sve moze da ispravi....
Korisnikov avatar
By gari
Hajde neka neko od vas, najzad, otvori Google i naðe definiciju snoba, da ne lutamo. Ovako, neke fobije ispadaju snobovi.

:eureka: :beba: :jutro:
Korisnikov avatar
By Tot
:ugriz:

Nema potrebe; kad oslobodim svoje okruzenje od ljudi koji bolesno zele da su u centru paznje(jedno u spektru znacenja)-personalno ocistim- sam napravim definiciju.

Korisnikov avatar
By gari
Svi gay pate od potrebe da budu u centru pažnje kako bi NEŠTO ulovili. Onda ispadne da su zbog nekih hirova koje tom prilikom ispoljavaju snobovi. A snobovi su samo oni koji imaju navike koje sebi mogu da priušte /obi?no malo skuplje/ a što se za naše gay momke i ðevojke ne bi moglo re?i.

:lol: :peca: :alikako:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by gari
Svi gay pate od potrebe da budu u centru pažnje kako bi nesto ULOVILI
Pronadji na Googleu sta znaci gay

Definicija, prateci komentar, kao i svaka generalizacija je off :down:

Prepotencija, somnabulizam, pateticna "samo - mislim- kurcem logika" nije obelezje gayeva, strejtera, vanzemaljaca nego pojedinacnih osoba. Branim pederski rod.

:down:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Tot

Prepotencija, somnabulizam, pateticna "samo - mislim- kurcem logika" nije obelezje gayeva, strejtera, vanzemaljaca nego pojedinacnih osoba. Branim pederski rod.

:down:
E, baš sve ovo i jeste odlika gay osoba u velikim koli?inama. Baš tako-kurac logika, guza logika. Pa pogledaj samo koliko ovde ima anketa ko je najlepši, ko je najguzatiji, ko je najkuratiji...Sve je jasno.

:iskolacen: :slika: :mete:
Korisnikov avatar
By Gemmy
Uglavnom ocutim takve komentare, zveram naokolo i kuriozitetski isprobam da vidim da li uopste imamo zajednickih tema, ako vec ne mogu da se iskobeljam. Ako sve izadje na : "Pazi ovog... Vidi onu..." potrudim se da se precicom razidjemo.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja sam snob. To je jace od mene:duh:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Escobar
Ne lazi :pms:
Korisnikov avatar
By m..
Ne pijem vodu, tj pijem je sad leti, zimi jok, ne prija mi, a leti mi je sve sem vode i piva preslatko. Ulazim u svaka kola, dok god deluje da mogu da se kotrljaju, a na planini bih histerisala sve u 16 (tj ako bi do planine trebalo medjugradskim busem ili nekim trocifrenim, ne bih ni isla, nekako nema toliko dobrog provoda koji bi me naterao da ne provalim da sam znojava, zguzvana i izmrcvarena). Uostalom mogu
Lakse mi je da prihvatim odredjenu kolicinu snobizma nego istu tu kolicinu raspada i klosarenja. Snob sam, ubijte me, necu da idem na zurke van grada, necu da jedem senvic s podrigusom, necu da pijem ispred dragstora, necu da izadjem na klupu, ako nemam para za bolji provod, radije sedim gajbi. prosto postoje u zivotu neki minimalni uslovi u kojima se osecam dobro, sve ispod toga otpada. Ne mogu da kampujem, ali sam spavala na klupi u Bratislavi, recimo.
Ne mogu da budem na zurci na kojoj se slusa Halid Beshlic, pa ne znam kakva da je ekipa...
Korisnikov avatar
By m..
O, da, i ne mogu da se druzim s radiklalima pa ma koliko 'cool'da su.
By Ulix
Originally posted by Adenim
Originally posted by Escobar
Ne lazi :pms:
You have no idea... :fige:
Korisnikov avatar
By Laika
Sve to skupa? Pedalirala bi ga sto dalje od sebe.

Okej, ovo prvo -donekle- vazi i za mene jer popijem dnevno oko 3-5 l tecnosti, stvarno bih se smorila da pijem samo vodu.
Ovo drugo mi zvuci strasno, sem ako je u pitanju ocigledno neispravno vozilo (ali kapiram da nije).
Trece, pa dobro, mozda ako treba s nekim da se cuje..? Sta znam.
Ne druzim se sa ljudima koji ne vole da borave u prirodi, to mi je nezamislivo.
Ja ipak suvise uzivam u svezem vazduhu, doruchku na travi i veranju po drvecu.
By White flower
Mrzim mamine i tatine princeze!!! Sto se mob-a tice zabila bih mu/joj u glavu... Za sve ostalo bih mu/joj iscupala glavu sa sve kicmom i rebrima i posluzila ih za slavu kao pastrmu... Salim se... Okrenula bih se i otisla!... A ako bi mi to kojim slucajem bio/la decko/devojka na planini za vikend... Raskinula bih jer bih se pitala 'da li sam im ja dovoljna'...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!