Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio
da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Korisnikov avatar
By gari
Rekao bih mu-ma daj ne seri više...

:bundeva: :hug: :eu:
Korisnikov avatar
By Zibro
ha ha da ne bude zabune gore navedeno odnosi se i na devojcice i na decake
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam veceras pricala sa nekadasnjom skolskom drugaricom (iz osnovne) i ona je imala selektivno pamcenje... Seca se samo onih koji su vazili za "vazne" u to doba (bez obzira iz kog razreda) a za one koji su bili nezapazeni ne zna ko su iako su isli sa nama u razred :shocked: Takodje za ove prve proglasava da se ona druzila sa njima iako se ja toga ne secam... Svasta!!! Nisam rekla nista, sta da kazem, usvojila sam to da se zaista ne seca mada mi je to skroz neverovatno... I srecna sam da se ja ne druzim sa takvim osobama (srela sam je jer je prijateljica moje prijateljice)... Koje je to opterecenje i komplexi, uzas!
By spf 3000
ali jao... stvarno ne znam sta bih rekla na takvu imbecilnost :zid:
mozda 'dobices dijabetes 2 ako pijes previse slatke tekucine', 'nemoj da se vozis ionako zagadjujes planetu, idi peske', 'od mobilnog telefona mozes da dobijes tumor na mozgu'... :doh:

zar je to uopste snobizam? ja bih to klasificirala kao glupost :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zibro
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Pretpostavio bih da ta osoba ima OCD ili neki oblik autizma* (kao recimo detektiv Monk). Ne mora da zna?i da je automatski snob (sem ako jeste :djavo: ali to ne može da se zaklju?i iz ovih par re?i).
*Kristofer, iz knjige "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i", ne jede hranu koja je žuta ili braon; nosi sa sobom flašicu te?ne crvene boje za hranu, i ako baš mora da pojede nešto žuto, traži da mu se prelije tom crvenom bojom... ne jede hranu ako se dodiruje u tanjiru itd.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by jukie
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Pretpostavio bih da ta osoba ima OCD ili neki oblik autizma* (kao recimo detektiv Monk). Ne mora da zna?i da je automatski snob (sem ako jeste :djavo: ali to ne može da se zaklju?i iz ovih par re?i).
*Kristofer, iz knjige "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i", ne jede hranu koja je žuta ili braon; nosi sa sobom flašicu te?ne crvene boje za hranu, i ako baš mora da pojede nešto žuto, traži da mu se prelije tom crvenom bojom... ne jede hranu ako se dodiruje u tanjiru itd.

Pa to je vise ekscentricnost nego snobizam :nerd:
Korisnikov avatar
By Rei
Neki ljudi jednostavno imaju drugachije standarde. To nije razlog da se prevrce ochima kada se chuje tako neshto. :P

Jedna moja rodjaka ne pije vodu uopshte, iskljuchivo coca colu, mozhe da prodje i pepsi ili neki gusti sokovi, ali vodu ne pije nikad. Priznajem da mi je bilo glupo jedno vreme ali sam posle skontao da se to mene prosto ne tiche, neka radi shta hoce...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by avalon
Originally posted by jukie
*Kristofer, iz knjige "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i",
Pa to je vise ekscentricnost nego snobizam
To je takav oblik razvoja psihe; i takvi ljudi nisu popularni. Snobovi se obi?no jako trude da budu popularni.
By spf 3000
Originally posted by REI
Neki ljudi jednostavno imaju drugachije standarde. To nije razlog da se prevrce ochima kada se chuje tako neshto. :P

Jedna moja rodjaka ne pije vodu uopshte, iskljuchivo coca colu, mozhe da prodje i pepsi ili neki gusti sokovi, ali vodu ne pije nikad.
ali ja moram da prevrnem ocima na ovo.
prevrt, prevrt, prevrt :jezik:

salu na stranu. rei u pravu si.
apsolutno me se ne tice ko sta radi.
niko me ne primorava da budem okruzena ljudima ciji su mi standardi smesni.
i hvala bogu i nisam :bicikl:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja zaista retko pijem vodu...to znaci d anisam normalna?!
Ili, pak, ne mogu izdrzati ni jedan jedini dan bez mobilnog...to je vid autizma, zar ne?!
Za auto bas i ne pravim problem, mogu da se vozim u bilo kakvom, samo da me preveze sa mesta A na mesto B u nekom doglednom vremenskom periodu.
Jesam li ja, po vasim kriterijumima, snob, autista, nenormalna osoba, ili nesto trece?
Korisnikov avatar
By M M and I
da " ne pije vodu nego samo sokove "
Kazem mu/joj da ce ako tako nastavi za par godina da biti debeo/-la kao nilski konj...
ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi "
Shokiram ga/je jos malo ostavljajuci mu/joj izbor da ili da se vozi "tim kolima" ili da ide peske...
ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
E takve vec gurnem sa vrha planine u provaliju...jer ne mogu da slusam to prenemaganje...
Korisnikov avatar
By tramp
da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
dakle sok umesto vode ... sta me briga sta ce neko drugi da pije, ako mi je osoba draga mozda je upozorim da to i nije tako zdravo, inace moja trenutna cura ne pije vodu iz cesme nikako tako da sad kad dolazi kod mene moram da kupujem vodu, ali ajde imam i ja svoje bubice :zacepi:

auto - pa hm opet sta me briga, hoce nece ne mora ako nece tim autom nek zove taksi ...

planina - e ja histerisem na planinama tako da se prepoznajem u tom slucaju ... ne volim biti udaljena od civilizacije :iskolacen:
By Sixto
Pa nisam imao iskustava s takvima al jesam sa ljudima tipa 'skloni tog kera fuj, fuj, fuj, smrdi' ili kao 'ju gledaj je kako je na ulicu izasla, vidi na sta lici' ili cak 'nemoj da me gazis po novim D&G patikama tim odrpanim starkama'!
Obicno ljude koji se takvima pokazu prestanem za smatram nedostojnima da pruzim ruku na ulici kad se sretnemo i pozdravim, a kamo li da budemo nesto vise!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nije snob, nego isfolirana malogradjanka koja bez hi-tech stvari i horde drugih malogradjana ne moze da prezhivi.

Onda treba da bude fer prema vama i da ne ide na prvomajski uranak ili gde vec jer cete u protivnom samo slushati zakukavanje i zapomaganje.
Korisnikov avatar
By gari
Šta li bi tek taj snob/ica/ radio da ga odvedem u neki srpski svinjac da malo prošeta okružen svim tim divnim miomirisima i da malo ufleka svoje patikice svinjskim...Hmmm...Mogu da zamislim reakciju. Meðu seljacima nema snobova.

:sekirica: :curka: :curka: :love:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by Delete
Ja zaista retko pijem vodu...to znaci d anisam normalna?!
Ili, pak, ne mogu izdrzati ni jedan jedini dan bez mobilnog...to je vid autizma, zar ne?!
Za auto bas i ne pravim problem, mogu da se vozim u bilo kakvom, samo da me preveze sa mesta A na mesto B u nekom doglednom vremenskom periodu.
Jesam li ja, po vasim kriterijumima, snob, autista, nenormalna osoba, ili nesto trece?
izvini molim te, ali ne razumem .... kako to neko moze biti autista ako ne moze provesti dan bez mobilnog...znas li ti uposte sta znaci autizam??? ... ne izgleda mi bas tako...dakle delete vujakliju u ruke ..nemoj se blamirati ..... :cita:

...ipak daleko si ti od snoba :yes:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Lucrezia Borgia
zar je to uopste snobizam? ja bih to klasificirala kao glupost :nokti:

slazem se , glupost , a ljudi zaista misle da sebe u pozitivnom smislu isticu takvim stavovima i reakcijama .....

ex da upravo sam se setio devojke koja celom drustvu naglasava kako je juce bila kod frizera koji joj je naplatio 3600 din ali da joj uopste nije zao jer je jednostavno prezadovoljna uslugom i ne bi mogla da podnese da joj bilo ko drugi "radi o glavi " ... mucenica je toliko naglasavala tih 3600 da su na posletku svi prsnuli u smeh
Korisnikov avatar
By svejedno
Iskreno, da imam mnogo novca ja bih pio samo martini.

TAko da je ok da neko ko ima, koristi svoj novac.

Isfoliranost je nesto drugo. Komplexi ili zato sto taj novac niste vi zaradili ili zato sto zelite da pokazete da ga imate vise nego sto je svarno stanje, ili je nesto duboko ukorenjeno sto nema veze sa novcem.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by REI

Jedna moja rodjaka ne pije vodu uopshte, iskljuchivo coca colu, mozhe da prodje i pepsi ili neki gusti sokovi, ali vodu ne pije nikad. Priznajem da mi je bilo glupo jedno vreme ali sam posle skontao da se to mene prosto ne tiche, neka radi shta hoce...
Tvoja rodjaka je kokakolicarka i sjebace jetru treba joj pomoci! :ubise:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by unic0rn
Nije snob, nego isfolirana malogradjanka koja bez hi-tech stvari i horde drugih malogradjana ne moze da prezhivi.
je si probao da zivis bez svih tih stvari .... :lood:
Onda treba da bude fer prema vama i da ne ide na prvomajski uranak ili gde vec jer cete u protivnom samo slushati zakukavanje i zapomaganje.
sa ovim se slazem ali recimo iz nepoznatih razloga mada ja ljudima kazem da mrzim izlete u divljinu i da vise volim da pijuckam martini u hladovini nego da gazim po svinjcima ti isti ljudi misle da ce me nadahnuti bas njihova planina/poljance/itd i navale na mene da idem i onda kad odemo i kad ja odbijam da jedem sa blatnjavim rukama i kad necu da pisam na sred puta onda se ljute jer izvoljevam

meni ako se ide u prirodu idem ali to se desi jednom u sto godina i kad ja odlucim da mi se ide onda mi je super, ali kad me se nagovori uglavnom ispadne sranje
By жњ

ah, nista mi ne pricaj...

provela sam tri godine na studijama druzeci se sa takvim likovima - koji su zvali taksi udruzenja da se zale kada bi im poslali kola koja nemaju kozna sedista; koji nisu hteli jesti sendvic u pekari jer je to za "saocijalu", nego su za uzinu isli na najskuplji splav da bi prozdirali sendviche sa kavijarom koji su po ceni necija dvodnevna dooobra plata :drama: ; koji bi ljude koji piju pivo nazivali klosarima, a onda me krisom molili da ih vodim na girice i pivo u najgoru kafanu nakon cega sam ih gledala mrtve razvaljene kako se golih dupeta valjaju po podu prljavog wc-a grleci WC sholju :barf:

takodje sam primetila da su ti likovi ustvari bile i najgore stipse!!

a zamisli da nakon tog perioda i povratka u realnost sretnesh ljude koji misle da je snobizam obuci cistu majcu i tusirati se dvaput na dan! e to je tek.. :josh_gora_:drama::
Korisnikov avatar
By taurus
To su obicno skorojevici.
By жњ
Originally posted by taurus
To su obicno skorojevici.

jao veruj mi da nisu.. to su bila deca pilota, lekara sa visokim cinovima na VMA, poznatih advokata, doktora nauka i profesora! bilo je i skorojevica ali vrlo malo. (ovo ide u offtopic ali je zanimljivo - ono sto sam primetila jeste da su deca skorojevica bila najmanje zainteresovana za obrazovanje)

zajednicka im crta - jeste bila - nevidjena razmazenost i samopouzdanje do neba!! cesto se izderu na zene u trafikama ili prodavnicama kada rade sporije, a kad im se vraca kusur, ne ostavljaju ni pedeset para! baksis?? "ma sevaj"
Kad ti kazem, gde god da udju, imaju takav stav da im svi padaju pred noge, a da ni pare jedne nisu sami zaradili.
Korisnikov avatar
By gari
Meðu sirotinjom nema snobova. Sirotinja nema za to ni para a ni vremena jer mora da se pobrine za "hleb svoj nasušni". A nas tek ?eka snobizam posle "slobizma". Na žalost...Zato mi se jako dopada Mao ce Tung i njegova "kulturna revolucija". Sve takve treba pod hitno poslati na selo radi "prevaspitavanja". Posle jednog dobrog okopavanja kukuruza na +40 stepeni C iza?i ?e im kavijar na dupe.

:stopdrogi: :slika: :bubbles:
Korisnikov avatar
By IceBerg
ti si pogreshio adresu... shat cesh onda samnom...

ma otero bih ga u 3 lepe P.M.
Korisnikov avatar
By Oziris
NE PIJE VODU - rekla bih joj/mu da to nije zdravo, da voda deluje osvezavajuce na citav organizam, sto sok nikada ne moze da postigne... Da ne pominjem prekomerni unos secera...

NECE DA SE VOZI U TIM KOLIMA - njen/njegov problem... Ako su moja kola u pitanju, verovatno bih napravila neki zajedljiv komentar tipa da su mi svi ostali automobili na izlozbi ili tome slicno :superheroj:

PLANINA I MOB - hmm... iskreno, i ja bih prohisterisala da nemam domet na mob-u duze od 1-2h tako da bi bilo jako licemerno da joj/mu to zameram.
Korisnikov avatar
By gari
Ipak bih mu ja to po kratkom postupku. Ko da objašnjava sve to, a i ne družim se sa tako teškim tipovima, tako da teško da ?u ikada do?i u tu situaciju.

:snob: :snob: :snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!